אני מבן../images/Emo13.gif אתה לא הבנת את הנקודה
הכלים האלה עוזרים ומצוינים אבל ברגע שהם יוצאים, הפרוייקט משתנה, לא משנה איך תשים את זה ותקרא לזה - הבדיקות שעשית עשית על קוד אחר, כמו שאתה עצמך כתבת - עם MAIN אחר, מודול נפרד, ועוד כהנה וכהנה דברים. הדברים שזה יכול לגרום הם בד"כ בעיות בנושא זכרון, ניהול מחסנית, בדיקות IO, וגלישת נתונים - כל זה אתה לא בהכרח תתפוס עם הכלים האלה, כך שאתה לא יכול לסמוך עליהם בצורה עיוורת. אני אומר לך את זה, כי נתקלתי בזה, ונתקלתי גם בבאגים נורא מעצבנים שקראו (לי, כן, גם אני חרא מתכנת) שמשום מה לא עליתי עליהם בUT, לא עלו עליהם בSYSTEM TEST ועלו עליהם רק בACCEPTANCE. למה? כי את הUT וST עשינו על גרסאות DEBUG עם הכלים האלה בדיוק, וכשעברנו לגרסת RELEASE (הורדנו את החלקים האלה), בום - גלישת זכרון. אז תשתמש בזה, אלה כלים חזקים וטובים, אבל לעולם אל תשכח - לבדוק את הקוד שיוצא לייצור צריך בגרסת ייצור|סגדש|, בלי שום תוספות/כלים/מעטפות שלא יהיו אצל הלקוח. לגבי הTESTDIRECTOR, WINRUNNER וQUICKTEST שמישהו פה הזכיר, אז אלה כלים שלא כלולים בתוך האפליקציה עצמה, אלא מאפשרים ביצוע אוטומטי של טסטים במקום ידני, אפליקציה לא משתנה, מה שמשתנה זה שאתה לא צריך לעשות את הכל אתה מול המחשב, אלא להריץ סקריפט שידמה משתמש. כלים מצוינים, אני עובד עם כולם, כחול לבן אגב.