undertaker this is my yard *בפנים*

DDN

New member
ממה שאני שמעתי

הוגאן עזב כי: א. הציעו לו יותר כסף. ב. וינס קשה יותר לעבודה (דורש יותר מהמתאבקים, בWCW היה לו קל יותר) ג. בWWF החליטו שהוא די מזדקן, ולא היה להם קשה לוותר עליו. בראיון עם ג´ים רוס, הוא ענה לשאלות/תשובות והייתה שאלה ששאלו אותו איך יכול הWWF להשתפר, הוא ענה שאין עוד הרבה מקום לשיפור, שהם נותנים מעין PPV כל שבוע, בלה בלה, ושבניגוד למה שאנשים חושבים, להחתים אנשי עבר (כולל האולטימט וורייר) לא יעזור. ואז הוא התייחס לסאבאג´ ולהוגאן ואמר שכיום הם רק הצל של מה שהם היו (וזה היה ב97). למען האמת (וזו דעתי) טייקר נשאר כדי להיות הHULK HOGAN הבא, או כמו שריק פלייר אוהב לומר: הFLAGSHIP של האירגון. אם אני לא טועה. ולדעתי, עם מארק קאלוואי לא היה מבקש את החופשה שבגינה הוא הפסיד בקרב ארון ליוקוזונה אז מי יודע, אולי היו מקפיצים אותו כבר שם. . . . ובקשר למתאבק בינוני - הוא בעצמו אמר (מארק קאלוואי) שברגע שהוא ירגיש שהוא לא יכול לזנק מעל החבלים, ויהפוך לבינוני אז הוא יפרוש. כרגע הוא לא פרש, והוא עדיין המתאבק המוביל של WWE RAW.

אחלה של סרט

הסרט של אנשרטייקר פשוט פצצה תודה שהעליתם אותו אבל מה שהיה חבל באמת שמתאבקים כמו ברוקלין ברולר והארדקור הולי דיברו עליו היו צריכים להביא את ברט הארט שיספר עליו או את אוסטין הוגאן ועוד מי שיוכל לעלות קרבות של די די פי לא חשוב נגד מי העיקר קרבות שלו אני יודע לו מאוד

מי שיכול לעלות קרבות

מי שיכול לעלות קרבות של די די פי אני ישמח מאוד אני מחפש קרבות שלו תעלו בבקשה

Stone Cold Steve Austin Vs The nWo

http://www.wrestlinghertz.com/users/kanebws/wrestle-solid/videos/austinnwo.mpg From Last Raw Great Quality

למעלה