undertaker this is my yard *בפנים*

R a v e n

New member
דרך אגב ...

מאוד מומלץ להוריד Undertaker this is my yard (תכנית של שעה )יש שם קטעים כשהוא היה בWCW בצמד Skyscrapers וקרעו לו שם Mean Mark Callous

R a v e n

New member
:))) תורידו את זה דחוף חחח:)

איזה צחוקים , זה טומי דרימר מהRAW שהיה ביום שני הזה A day in the life of Tommy Dreamer LOL

הקליפ........

הקליפ של טייקר ITS MY YARD הוא פשוט ענק, אין מה להוסיף עוד, האדם פשוט גדול מכל הבחינות (דעתי)

Bad Ass IL

New member
ואוו תודה אחי!!!!

אני מחפש את אנדרטייקר - איטס מיי יארד כבר בערך חצי שנה, וסוף סוף אני רואה את זה בקובץ WMV! תודה אחי! תמשיך עם העבודה המצוינת שאתה עושה!

R a v e n

New member
כן, אני גם סוף סןף ראיתי ...

את התוכנית על טייקר.תוכנית גדולה !! אבל לדעתי היו צריכים לשים את אוסטין,מייקלס,פולי,טריפל איץ" שידברו קצת על טייקר ועל קרבות האגדים שהיו איתו. ולא את בוב הולי,ברוקלין ברולר...

DDN

New member
מעולה!

תוכנית מעולה על אנדרטייקר! (עכשיו אני מבין קצת יותר מה ההתלהבות הגדולה ממנו עכשיו, עדיין, אחרי כל מה שעבר עליו)

HBK

New member
השאירו את טייקר בWWE

בעיקר בגלל העבר שלו, גם הWWE לא שוכח את ההצלחה שלו וגם הקהל לא ממהר לשכוח, היום הוא מתאבק בינוני עם גימיק חלש והסיבה היחידה לראות אותו זה להיזכר בעבר המפואר שלו

HBK

לפי דעתי זה בכלל לא קשור לעבר שלו, להוגן לפני 93 לפני שהוא עזב היה עבר מפואר יותר משל טייקר ובכל זאת העיפו אותו או שהוא עזב, אבל עם וינס כל כך היה רוצה להשאיר את הוגן ב93 הוא היה מתאמץ הרבה יותר כדי להשאיר אותו ב WWF. טייקר לא יכול להיות מתאבק בינוני המעמד שלו ב WWF לא יכול להרשות זאת שהוא יהיה מתאבק בינוני הוא הרבה מעל מתאבק בינוני, טייקר אפשר להגיד שהוא באותה רמה של הוגן, על הוגן אי אפשר להגיד שהוא מתאבק בינוני, זה כמו ששון מייקלס יבוא עכשיו ל WWE והוא לא יתעסק עם מתאבקים מהשורה השניה אלא מהשורה הראשונה אי אפשר להגיד שעם הוא יחזור הוא יהיה מתאבק בינוני גם המעמד שלו לא ירשה את זה כי גם הוא מעל המתאבק הבינוני אפשר להגיד שהגימיק של כולם הרוסים ב WWE בגלל כל הבולשיט הזה של הפיצול , הם חשבו שהפיצול הזה יצליח אבל זה בעצם נכשל.

למעלה