underground .. חשיפה..

Deviation

New member
underground .. חשיפה..

אתם מוזמנים לשרשר אלי שאלות במגוון תחומים ונושאים, אני מקווה לספק תשובה מקצועית לכל שאלה ושאלה. רצוי ומומלץ לכתוב שאלות בנושאים מעניינים (לשניר, אם אתה מבין למה אני מתכוון
). סעו לשלום, המפתחות בפנים.

spider kisser

New member
רונייי../images/Emo99.gif

שאלותי אליך הן: אתה אוהב אותי? אתה אוהב מיץ סלק? אתה ישן טוב בלילות? אתה חושב על תנינים הרבה? מה דעתך על העונה התשיעית של חברים? מה דעתך על הסינגל האחרון של שי גבסו? חשבת פעם על קריירת זמר ושירה? הידעת שאולי אתה ולאקי תלמדו ביחד עוד כמה שנים? קורה לך שאתה מתעורר רטוב ספוג זיעה? קורה לך שאתה מתעורר רטוב? אתה בטוח בזהותך המינית? אתה בטוח שאין אלוהים? אתה אוהב להרגיש בטוח? ולהרגיש? טוב אמ, תוספות אחורי זה

Deviation

New member
מיכה../images/Emo99.gif |לא לקטינים|

כמובן שאני אוהב אותך
מיץ סלק? - לא
תלוי באיזה לילה ואיך היה באותו יום לא חושב כ"כ הרבה על תנינים חבל שנגמר
יום ועוד יומיים, גבסו תעשה לי ילד
לשיר? - ממש לא! וואלה?
רטוב וספוג זיעה? - הלילה אתמול נחשב?
להתעורר רטוב לא, אולי ללכת לישון רטוב אם אני מבין למה התכוונת. משוכנע בזהותי המינית. לא פגשתי את אלוהים, אבל אשמח להחליף איתו מילה או שתיים. להרגיש בטוח ולהרגיש? - R3 הכוונה? - אני אקח את LifeStyle

WuTang21

New member
הכל רק לא R3

R3 נקרע ממש מהרררררררררר !!! דורקס חמוד..הוא סבבה..!!

yuval k

New member
בחיים שלי לא ראיתי קונדום

אז כנראה שזה לא מניסיון

../images/Emo13.gif

אתה אוהב לשון? למה אתה בן? שוקולד לבן או חום? נכון שבמבה שוש זה יותר טעים מבמבה א-ו-ס-ם? מי זה שניר? אתה עושה גבות? מהי התוכנית האהובה עלייך? באילו פורמים אתה גולש? נכון שיפעת כוסית? אתה יודע לעשות שעווה ברגליים? אתה מעדיף את הנייר טואלט הורוד או הלבן? נכון שסמיילי צהוב בשילוב מצעים כחולים עדיף על סמיילי צהוב בשילוב מצעים כתומים? נכון שהארי פוטר ה-2 לא היה משהו? מה הסגנון מוזיקה האהוב עלייך? דונה או ג'קי? אתה מכיר את השיר 'מגניב' של קוב? נכון שהנפיחות שלי בחנייכים תרד מחר? ]: מהי הדמות האהובה עלייך מהמומינים?

Deviation

New member
יופי, שאלות

לשון? - תלוי באיזה מקרים אני בן כי ככה מישהו למעלה החליט, תשאלי אותם שקולד לבן במבה אוסם RULZZZ (ובאנגלית תקנית rules) שניר זה מישהו עושה גבות? - לא חדשות בערוץ 2 פורום אבטחת מידע, תכנות ASP, תכנות ASP חברתי, פורום חלונות, מיץ תפוזים, פמ"ח יפעת
(והתשובה כן) לעשות שעווה ברגלים? - פעם עשו לי לצערי נייר טואלט לבן אבל לא הזכוכית! מה שתגידי |נ"ח| הארי פוטר? - לא חבל לפטר אותו.. מה שמצלצל טוב באוזן, פופ בעיקר דונה (כי היא בת) של cube? כן, הנפיחות תרד לא רואה ולא ראיתי אף פעם מומינים |דור מיושן|

המ

*באילו* מקרים. האלה העיוניים :] איכ במבה אוסם =\ מי עשה לך רגליים? P: אבל גם ג'קי בת, והיא כוסית. יאפ, cube. מתי היא תרד? ]:

Deviation

New member
|לא לקטינים|

במקרים מאוד ספיציפים, מה שנקרא One on one (בפרטי) במבה אוסם שולט
מי עשה רגליים? - החברה
(לקח זמן לגדל מחדש אבל זה קרה
) אז ג'קי, as your wish תרד מחר בערב ככה. (לא נשמע טוב)

Y0NaTaN

New member
פורום חלונות ../images/Emo99.gif

כמעט ואפעם לא כתבת שם
תתחיל לכתוב

oh-da

New member
רוני../images/Emo99.gif

נכון שאתה מצרף אותי לנהל איתך את פורום אבטחת מידע? טוב אין לי עוד.

למעלה