ULTIMATE AVENGERS - הסרט

  • פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
ULTIMATE AVENGERS - הסרט

מי ראה? מי אהב? למישהו דיעות? מישהו בקטע של לארגן הקרנה משותפת שבוע הבא בביתי בתל אביב? (דהיינו מפגשון פורום)
 

El ad

New member
ראיתי את הראשון ואת השני לפני חודש וחצי בערך

ודי אהבתי. למרות שההיכרות שלי עם עולם האולטימייט היא די שטחית, אני אסתכן ואומר שהסרט הראשון מבוסס בצורה סבירה פלוס על הקומיקסים (בניגוד לכל מוצר מארוולי טלויזיוני אחר..) ומבחינתי זה יתרון חשוב. הסרט השני פחות מבוסס קומיקס, שכן עד כמה שאני יודע אין לפנתר השחור בכלל גרסת אולטימייט, אבל אפשר לסלוח לו כי הוא ממשיך בצורה טובה את הסרט הראשון. דבר נוסף שאהבתי הוא שהסרטים לא פונים לילדים - יש בהם מספיק מוות, מה שהופך אותם, בעיניי לפחות, לבוגרים יותר וריאלים יותר מסדרות מצויירות אחרות כדוגמת אקסמן ושות'.
 

nick fury

New member
אנימציה חלקה ומעולה, אבל!

העלילה של שניהם היתה מעניינת ברובה. בראשון זה היה בעיקר על קפטן אמריקה ואהבתי את שיתוף הפעולה של כולם. בשני זו היתה העלילה של הפנתר השחור שדווקא אהבתי. הראשון היה מעניין ומדהים ויזואלית, אבל עירב חוצנים שלא ממש הרשימו. כך גם בשני (הייתי מעדיף אויבים קצת יותר מוכרים מאשר סתם חוצנים שפולשים לכדור הארץ). אגב, השמועה אמרה שגם איירון מן לא ממש הדהים (הראו את החליפה המוכרת שלו רק מעט מאוד). סרטי האנימציה החדשים של מרוול אולי מרשימים ויזואלית אבל מקרטעים בעלילה.
 

El ad

New member
דווקא לצ'יטאורי יש תפקיד חשוב בקומיקסים,

זה יפה שהסרטים נשארו נאמנים לזה (עד כדי שינוי של המראה והתכונות שלהם..).
 

Ihavenonick

New member
הסרטים של AVENGERS ו-IRON MAN נחמדים

לפחות הם יותר טובים מהאקסמן שיצא
 

DDN

New member
יש גם לאיירונמן סרט?

צריך לבדוק את העניין. מה יצא לאקסמן?
 

Ihavenonick

New member
אני מדבר על המצוייר מול האמיתי

XMEN- אמיתי UA ו- IM - מצויירים
 

AceMagician

New member
לדעתי

ULTIMATE AVENGERS הראשון היה מעולה, 2 גם היה לא רע, רק חבל שמחזרו את הסיפור של הצ'יטארי למרות שהסיפור של האנק וג'נט פיים היה מעולה לדעתי. בניגוד, הסרט של איירון מן לדעתי היה ממש גרוע - האנימציה הייתה מתחת לכל ביקורת, גם ה2D וגם ה3D. הסיפור היה מחופף אבל חביב.
 

El ad

New member
אפשר לשאול על איזה סרט

של איירון מן אתם מדברים?
 

AceMagician

New member
לפני כחודשיים בערך

מארוול הוציאו סרט מצויר של איירון מן שמשלב אנימציה דו מימדית עם תלת מימדית (בשביל השריון של איירון מן). הסרט לדעתי ממש לא משהו.
 
למעלה