Ukrainian Room

eti911

New member
לא הבנתי מה עושים עם

הבד מהמיטה (אחרי ששחררתי את החתול)

ilanama1

New member
את ידית הספל את עוטף עם הבד

אחרי שהחתול מריח את הבצל הוא מתעטש ונדלק הנר את הספר את המחמם על הנר עד שנעשה אדום אז את שם אותו על הפטיפון לאחר שסמת את המסמר מהקיר עם הפרסה עוד נקב בכוס ואחר כך מקרר אותה בדלי מים ושם על השולחן נותן לשתות אבל לא לוחץ על הבקבוק אלה על הקערה מתחת לשולחן לאחר פעם פעמים נרדם האיש ואתה יכול לקחת את הבקבוק האת החוט אתה קושר לאקדח שלקחת ושמת על החצובה שעשית מהעץ והפרסה ושם על הספסל את הנר אתה מניח על הספסל לאחר שתעשה כל זאת אמשיך לתת לך רמזים

eti911

New member
לא הבנתי מה נהיה

אדום. הספר? (וכבר קשרתי את האקדח לחצובה)

ilanama1

New member
הספל לאחר שאתה מחמם אותו על הנר

הוא מאדים ואז את שם אותו על הפטיפון ועושה בו חור לאחר שעשית זאת אתה מקרר אותו בתוך החבית מים ומחזיר אותו לשולחן מוזג יין אבל לא מהבקבוק אלה עושה קליק על הקערה למטה פעמים חוזר על אותה הפעולה

eti911

New member
או. קיי. חיממתי את הספל,

עשיתי חור בעזרת המסמר מהפטיפון ושמתי על השולחן. אח"כ שמתי על השולחן ולחצתי על הקערה, אבל לא קרה כלום..

ilanama1

New member
שכחת למזוג לכוסות משקה לאחר

שאתה מוזג בכוסות מהבקבוק לחץ על הקערה למטה לא על הבקבוק שוב

eti911

New member
עשיתי את זה פעמיים

( המים / וודקא נשפכו לחבית מתחת לשולחן. אני לא יכולה לעשות את זה יותר כי אז ייגמר המשחק..

ilanama1

New member
אתה יכול לעשות זאת עד שהאיש ירדם

ואז אתה לוקח את הבקבוק כי הוא לא באמת שותה הרי הכוס יש בה נקב

eti911

New member
סוף סוף הוא נרדם..

(איזה אלכוהוליסט..) מה עושים עם הבקבוק? קשרתי את החוט לחצובה.. אגב, אני אישה, לא גבר - ותודה על העזרה..

ilanama1

New member
אני ממש מצטערת

עכשיו שהוא נרדם סוף סוף מוציאים את הפקק מהבקבוק ושימי לב לעשות זאת לפי הסדר על עדן החלון יש עציץ ופרח קליק על הפרח הפרח נופל את לוקחת אותו עכשיו את שארית הוודקה את שופכת לעציץ שמה את הזרעים שלקחת כשהרגת את העכבר ומוסיפה מים ממלאת את הבקבוק מים מהדלי ואז יש לך ענפים הקליקי על הענפים ויש שם קוד בינרי שאת צריכה לפענח אותו ואם לא הצלחת אני יכולה לומר לך

eti911

New member
אשמח אם תוכלי לתת

לי את הקוד (סליחה שאני משגעת אותך..) אגב, הפרח לא נפל למרות שהקלקתי עליו.

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif לקראת סוף המשחק

לאחר שמוצאים את הקוד שהוא 659 מקליקים על הידית של הפטיפון ורושמים את הקוד מקבלים מפתח שבו פותחים את הדלת לוקחים את הפרח מקליקים איתו על הצירים של הדלת וקליק על הדלת ואתם בחוץ בהצלחה אני רשמתי את סוף המשחק כי אני צריכה לעזוב ושלא תשארי בלי פתרון

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif למרות שכמעט כל הפתרון ישנו

לקחת בצל מרמקול תקליטים מצד ימין למטה במיטה לשים תקליטים על הפטיפון לקחת לחם על השולחן מגפ מתחת לשולחן לקחת את הנפה על הקמח למלא בקמח לקחת את הגרזן ליד שק הקמח לקחת ספל מהאח לפזר את הקמח ליד הדלת להוציא מתחת לספסל את מוט הברזל ולהעביר כמה פעמים על הקמח עד שתווצר כל התמונה על הריצפה מעל הדלת לקחת פרסה+ מסמר לחתוך את הלחם בקלשון מתחת למיטה להניח את הספל על השולחן למלא בוודקה ולטבול את פיסת הלחם במשקה בכוס הרחוקה הלחם תופח לגשת לדלת לחקות שהעכבר יעבור מימין לשמאל שיש עליו את השק להכותו עם המגף העכבר נמעך לעשות קליק עליו ומקבלים זרעונים לגשת לשולחן ולהקליק על הבקבוק האיש שותה אין לתת לאיש יותר לשתות כי אז יגמר המשחק לקחת חזרה את הספל לקחת מהאח גזיר עץ לחתוך אותו עם הגרזן ולחבר אליו את הפרסה להניח את הפרסה על גזיר העץ ולהניח על הספסל ליד החתול לקחת את האקדח מעל המיטה ולהניח על החצובה (פרסה והעץ על הספסל) לגשת למיטה לקחת חוט מהמיטה למטה בצד ימין להניח על החצובה עם האקדח לחזור למיטה ולקחת פיסת בד צד ימין למטה במיטה לקחת את הנר מעל החלון ולהניח ליד החצובה את השום יש לחתוך בקלשון לשני חצאים לקחת את הקערה מעל האח ולהניח אותה למטה בשולחן את המסמר לחבר לפטיפון לתת לחתול להריח את הבצל והנר נדלק לקחת את הספל ולהניח על הנר ולאחר מכן לשים אותו על המחט בפטיפון יווצר חור בתחתית הספל לקרר את הספל בדלי מים עכשיו להניח שוב את הספל על השולחן ולמזוג מהבקבוק לספל אבל לא להקיש על הבקבוק זהירות לא על הבקבוק אלה על הקערה למטה יש לעשות זאת פעמים עד שהאיש נרדם ואז לקחת ממנו את הבקבוק לגשת לעציץ שעל החלון קליק על הפרח והפרח נופל לשפוך מהבקבוק את שארית הוודקה לתוך העציץ לשים את הזרעים ולמלא את הבקבוק מים מהדלי ולהוסיף לעציץ העציץ יצמיח עלים קליק למעלה על העלים ומקבלים קוד בינרי יש לתרגם את הקוד הקוד הסופי הוא 659 לגשת לעציץ לקחת את הפרח לגשת לפטיפון להקיש על הידית ולמלא את הקוד מקבלים מפתח לפתוח את הדלת לקחת את הפרח להעביר אותו על הצירים של הדלת ועל הדלת וקליק אתם בחוץ בהצלחה

sapir771

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה

למרות שזה קצת באיחור תודה רבה את גדולה מהחיים

sapir771

New member
ודרך אגב במשחק של החדר האוקראיני

הקוד לכספת הוא 364 למי שמעוניין

למעלה