Ukrainian Room משחק חדש
I ilanama1 New member 28/1/07 #3 הוצאת אותו מהרמקול עכשיו גשי למיטה למטה בצד הכרית יש תקליטים שימי אותם על הפטיפון וקחי את המגף הלחם מעל לדלת קחי את המגנט או הפרסה והמסמר מעל הקמח את הנפה את הספל בתנור והגרזן ליד המיטה גם אני תקועה
הוצאת אותו מהרמקול עכשיו גשי למיטה למטה בצד הכרית יש תקליטים שימי אותם על הפטיפון וקחי את המגף הלחם מעל לדלת קחי את המגנט או הפרסה והמסמר מעל הקמח את הנפה את הספל בתנור והגרזן ליד המיטה גם אני תקועה
I ilanama1 New member 28/1/07 #4 בספסל למטה יש מוט ברזל שאפשר להוציא אותו אבל לא יודעת מה עושים איתו את העכבר אפשר להכות עם המגף
I ilanama1 New member 28/1/07 #5 את הלחם שמתי מתחת לרגל השמאלית של המיטה וקבלתי קובית סוכר שאותה נתתי לעכבר וכלום לא קרה
I ilanama1 New member 28/1/07 #10 את יכולה גם לשים את הספל על השולחן ולמזוג שתיה הם שותים אבל לא יותר מפעמים כי אחרת המשחק מתחיל מההתחלה
את יכולה גם לשים את הספל על השולחן ולמזוג שתיה הם שותים אבל לא יותר מפעמים כי אחרת המשחק מתחיל מההתחלה
3 3 שרונית New member 28/1/07 #13 גם אני לא, חסר משהו אבל, כיכר הלחם, וקובית הסוכר , אפשר לחזור על זה שוב ושוב...צריך למצוא את הקשר..קשה
גם אני לא, חסר משהו אבל, כיכר הלחם, וקובית הסוכר , אפשר לחזור על זה שוב ושוב...צריך למצוא את הקשר..קשה