UK TIER-1

almo81

New member
UK TIER-1

שלום, לפני כשנה, הוצאתי TIER-1 - אך למעט מספר נסיעות עסקים, לא עברתי לשם משיקולים מקצועיים הקשורים לעבודה). הויזה היתה לי ולא למשפחתי - הערכתי שאין טעם כל עוד התנאים העסקיים למעבר לא מתממשים. בשבועות האחרונים החלטי שאני אעבור ל-UK בכל זאת. במהלך השנה האחרונה נסעתי לבריטניה מספר פעמים בענייני עבודה. מסיבה זו, החלטתי להוציא את הויזה לבני משפחה (ויזת DEPENDANT). בטופס החדש, מבקשים מספר נתונים "משונים". למשל: כתובת מגורים בריטית שכמובן שאין לי- עוד לא עברתי. אני גם מתבקש לתת תאריך למעבר - שקשה לצפות כרגע (שיקולי עבודה, בעיקר). השאלה: האם אני יכול להשאיר את השאלות האלו ריקות? אני יכול להצהיר שאני צופה שאני אעבור, נניח, ב-1 בינואר, ולהזמין חדר במלון לחודש הראשון. אבל, בשלב זה, לא ברור שהתאריך אמיתי. אשמח להצעות.

גוזליה

New member
מה משונה בנתון הזה?

זה נתון מאוד מקובל והגיוני. אם תעבור לפני המשפחה, תמצא דירה ועבודה וכולי, ורק אז תתארגנו על האישורים- זו לא אופציה?

baleful

New member
השאלה הזו תמיד מופיע בטפסים הבריטיים

לא משנה לאיזו ויזה... אני כתבתי במקום מגורים בבריטניה: "דירה שכורה עתידית". לגבי ותאריך הגעה - כתבתי תאריך משוער... זה לא מנע מהם להוציא לי את הויזה הרלוונטית בתוך 10 ימים.

almo81

New member
TIER-1 UK

אתה צודק, זה הגיונ עבור בקשה ל-DEPENDANTS. הבעיה היא שאני ממלא את הטופס עבור המשפחה עכשיו - כשאני עדיין בארץ ואין לי כתובת..... הבעיה שסתם להצהיר על תאריך וכתובת של מלון נותן הרגשה של שקר. - התכנון שלי עוד לא סגור. מעניין שבבקשה שלי, לפני שנה, לא שאלו מה תהיה הכתובת הצפוייה. הצעות?

למעלה