UCPA

laeyes

New member
UCPA

רציתי על חוויות שלכם מUCPA:
א. איזה אתר מומלץ?
ב. הרכבה עצמית/ או הזמנה דרך סוכנות מישראל?
ג. איך הציוד שם? והדרכה.

זה לא נשמע כל כך פופלארי כמו הקלאבים, למה?

o h a d d

New member
זה מאוד פופולרי

רק עם פחות פרסום רוח וצלצולים מהקלבים.
כמו כן הגבלת הגילאים במקום לא מאפשרת לכל אחד להכנס, בטח לא למשפחות-מה שמוריד מהפופלריות שלו.

ממה שקראתי באינטרנט-האוירה וההדרכה מצויינים.

תראה..

אין ספק שזה מוזל משמעותית מכל חבילה אחרת (ולא משנה אם תקנה מסוכנות או עצמאית). עם זאת חשוב לדעת שתנאי הלינה ,הארוחות וההגעה לאתר מאוד קיבוציים..לנים ביחד 4-8 חבר'ה, שירותים לפעמים רק מחוץ לחדרים, הארוחות כמו בחדר אוכל קיבוצי שצריך לפנות למדיח לאחר מכן וההגעות הם דרך טרמפ למעליות, בכביש אסור ללכת..
לדעתי מתאים לצעירים שרוצים את החוויה ולא מעניין אותם הנוחות שמסביב.

z x 7 r

New member
מאיפה הבאת כל מה שכתבת? היית אי פהם ב UCPA?

זה ממש לא כמו קיבוץ, חוץ מכמה קטעים שאת עושה מה שבמלון לא עושים.
אז צריך לקחת מגש עם האוכל למקום פינוי? SO WHAT.
אז החדרים הם לא לבן אדם אחד - גם בבתי מלון ודירות כששוכרים רוב הזמן לא ישנים לבד בחדר.

חדרים בUCPA - משני אנשים ומעלה ( לא ראיתי אף פעם מקום של 8, שמעתי שיש של 6, גם לא נתקלתי אישית. תמיד נסענו 3-4 אנשים, חברים - וממש לא מפריע לישון עם החברים בחדר ).

טרמפ למעליות? מה? חחח
בכבישים אסור ללכת - אני כתבתי את זה רק על מקום ספציפי - ואל טורנס, רק ב UCPA שם הגעה בעייתית לעיר. את לא רוצה להיכנס למנהרה בלילה, שאין שם תאורה, לא? יש שם מנהרה על הכביש, ברגל - לא קצרה ).

האוכל יותר לכיוון מעולה מטוב.

קיצר - לא יודע על מה את מדברת, זה נשמע כאילו לא היית אף פעם ב UCPA.

natyh

New member
איך התדרדרנו ...

פעם המילה קיבוץ בכל העולם היתה שם נרדף להתקדמות אדירה של מדינה קטנה שויונית וסוציאליסטית, חברותית בעברית, בכל העולם היללו אותנו על כך.

היום יש לנו בנדינה נסיכות שעבורן קיבוץ זו מילת גנאי וקשה להן לפנות מגשים למדיח ....
חייבים להחליף את השילטון בזריזת ...כדי לחדש ימינו כקדם .אפשר לראות בכל הפורומים איזו מכה זו.

z x 7 r

New member
תכלס. לא גדלתי בקיבוצים, ביקרתי כמה פעמים

אבל זה ממש לא קיבוץ. נכון האווירה היא של "ביחד", וצריך לפנות מגשים בסוף האוכל ואוי גוועלד, גם לנקות בסוף השבוע את החדר ( להעביר שואב אבק 3 דקות ולנגב את האבק מהמראות ).

אבל ג'יז, צריך לקחת בפרופורציות. סה"כ יוצא יותר זול מכל אופציה אחרת. אפילו לא עניין של המחיר - לנסות משהו שלא יוכלו להתנסות בשום מקום אחר.

z x 7 r

היי מ'נשמע? אנחנו מכירים?
ההתנגחות בארץ כ"כ מהירה שזה מוי כיף.

UCPA זה לא מלון בקורשבל ומי ששאל לגביהם צריך לדעת שזה לא ברמת דיור ולינה גבוהים מה לעשות? כן לא לכל אחד מתאים לאכול ולפנות את המגש, קהל סקי הוא לא קהל זול ויש לי חברים טובים שניסו את UCPA וזו אחת מהחוויות שהם סיפרו לי..

"קיצר-לא יודעת על מה אתה מדבר" ,נשמע שאתה עילאי ומתנשא.

z x 7 r

New member
ציפור - לא מכירים. מה הקשר להתנגחות?

מפוסט שלך אפשר להבין ש UCPA זה איזה הוסטל של הומלסים ומגעיל שם רצח.

וזה ממש לא המצב. פוסט כזה היה יכול להופיע בעקבות קריאה לא מעמיקה במקורות לא יודעי דבר ( ולא מישהו שנוסע כל שנה למקומות האלה ).

הייתי בקורשבל - האתר לא משהו בכלל. צ'יירליפטים ישנים, הרבה פלצנות ותו לא.

הבניין והחדרים משופצים? נקי ושקט? מצעים מסודרים? לא צריך יותר מזה.

אם את בת של תשובה - תוכלי לנסוע לאן שאת רוצה, בלי לרדת רמה.

שיהיה בהצלחה.

air junkie

New member
יצא לי להיות בשלושה קלאבים שלהם בעבר

זה היה בעבר המאוד רחוק - 2001-2002 אז אני לא ממש יודע מה השתנה מאז.

לי יצא להיות בואל דיזר, טין וסר שבליה.
החדרים בואל דיזר דיי מרווחים וגם בסר שבליה. בטין, כמו גם בבתי הדירות בעיירה ישנים במיטות קומותיים בחדרים דיי צפופים

אתר מומלץ קשור יותר לרמת הגלישה לדעתי ולא לקלאב מכיוון שבכולם מקבלים את אותם השרותים.

אפשר להרכיב לבד דרך האתר של UCPA ואז לחפש טיסה ואפשר לא. פשוט משווים את שני הדברים ורואים מה יותר זול.

לא מכיר את הציוד, תמיד היה לי משלי. ההדרכה טובה. בזמני השליטה באנגלית היתה רחוקה ממושלמת.

למעלה