TYYGER אתה מגיע למפגש

sagi.exe

New member
TYYGER אתה מגיע למפגש

ביום שלישי ? כנראה אני מביא שניים שלושה אורחים מנהריה ( קאסטומים לצערי ). תגיד - למישהו מהפורום כאן יש אופנוע ? קטנוע ? קורקינט? ----------- משהו עם שני גלגלים ??????????????????????

tygger

New member
ככול הנראה שאני מגיע.

אני כנראה מגיע שוב עם הקאסטום. אפי עדיין ממתין למצבר שלו. טעות שלי, אני הייתי אמור להביא אותו מהדובון אבל היו לי מספר דברים על הראש היום. ראית את המירוץ? אגב, אתה יודע שדרכי ודרכו של אפי עומדות להפרד?
אני מוכר אותו על מנת לעבור לקטנוע. להשקיט את הרוחות כאן.

sagi.exe

New member
אני בא רק כדי לראות את מנהלת

פורום סקס........ .....ואולי גם לקבל עיצה או שתיים בנושא.

בשביל זה...

אתה יכול להכנס גם לפורום עצמו ולשאול. יש לנו בפורום עוד כמה חכמים ויודעי דבר... שלא לדבר על מנוסים למיניהם... וכמו שאתם יודעים אין כמו בעל ניסיון

הלו הלו... אתה...

תוריד את העיניים שלך ממנהלת הפורום... גרררררררר... היא שלי... ודרך אגב... בוקר טוב... אני פה... מה שלומך?

sagi.exe

New member
אני לא יכול להוריד את העיניים

מצטער. אבל אולי אפשר לחלוק ביחד ? :)

sagi.exe

New member
לא אמרתי להתחלק....

אמרתי לחלוק. ראי את ההבדלים והמבין יבין

הבנתי אותך..... גררררר....

אתה מאלה שיורדים לקטנות!!!!! (0: טוב טוב.... לא ח=ו=ל=ק=ת אותה עם אף אחד!!!!!!!!!!!! (עדין בונקר!!!)

sagi.exe

New member
למרות שהייתי רוצה מאוד.....

אני לא יורד לקטנות. אבל אני חוזר על הצעתי בנושא השיתוף שלי איתך ועם מנהלת פורום סקס !!

מה זה צריך להיות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

ככה עושים עסקים מאחורי הגב של נוAה??? לא שואלים מה נוAה רוצה???
גררררר

tankgirl21

New member
קודם כל ....

טלי טל לך יש את סאנשייו. חןצמזה שניים רבים השלישית לוקחת.

משום מה יש לי הרגשה ש....

את יודעת מה... לא חשוב... ולך אדון מר באנדיטו.... אני עדין, אבל עדין לא מוותרת לך... היא שלי!!! נקודה!!! סימן קריאה!!!! (בלה.... בלה.... בלה....) מה שלומכם אנשים יקרים? שיהיה לכם בוקר נהדר ויום מקסים... מתה עליכם (מלא לבבות)

למעלה