tyketto

סופרמן18

New member
tyketto

חבר שלי אוהב להקות מוזרות שאף אחד לא שמע עליהם אחת מהן היא TYKETTO והיה לו יום הולדת לא מזמן וחיפשתי בכל הרשתות הגדולות ואף אחד לא שמע עליהם(בשלב זה חשדתי שהוא עבד עליי חיפשתי בנאפסטר והתברר לי שהם קיימים). בכל מקרה שמתי לב שהרבה אנשים פה מבינים במוזיקה אז אם למישהו יש דיסק שלהם(במיוחד את dont come easy) או יודע איפה אפשר להשיג אני מוכן לקנות. ערן שיודע שאין סיכוי שמישהו שמע על הלהקה הזאת

Hell is beige

New member
לך ל``חור בשחור``

חנות בת``א באיזור של הסנטר, לא יודע בדיוק איפה מקסימום תשיג את המספר מ144 ותתקשר לברר.. אפשר למצוא שם ה-כל!!! החמשוש מרגיש שערן מעתיק ממנו...

סופרמן18

New member
בחנויות אמרו לי...

שלא היה להם לא יהיה להם ואולי אני רוצה לקנות לו דיסק נחמד של בריטני. אז אני בספק אם יש את זה למישהו בארץ אלא אם כן הוא קנה בחו``ל. ערן שמאמין באיזהו החכם הלומד מכל אדם.

Hell is beige

New member
``חור בשחור`` זה

המרכז לדיסקים שאי אפשר למצוא בשום מקום בארץ מצאתי שם את Bloodhound gang את Meat puppets את Dune ועוד ועוד... מקום תותח, ובריטני בחיים לא תמצא שם!!!

בריטני??? ב``חור בשחור``???

בריטני!?! what the fuck??? בובה`לה, בריטני נדיר שתמצא שם, ואם כן, אז בעותקים בודדים מאד, ואם כן, אז זה לא מה שימליצו לך עליו, בואנה, חור בשחור??? יענו, בשלמה המלך בת``א? איפה שחברים של אבא שלי עובדים??? וואו, תמוה.

בקשה למיכל...

תפסיקי להתלהב מעצמך ומההורים שלך זה לא רק מעצבן זה כבר מוגזם בתור מישהי שמכירה אותך את לא משהו מיוחד אוקי!!!!!!!!!!!!!! אוף... אנשים מהסנטר לכו תבינו אותם......לפחות אני נגמלתי לפני שנה:]

מתלהבת וגאה,

ומ``היי`` ו``ביי`` ו``מה נשמע`` בנאדם לא יכול להכיר אותי, תודה רבה. אז בעצמך תרגעי.

דווקא

אולי את לא זוכרת אותי (לא שזה מפריע לי) היו לנו המון שיחות נפש.....אבל המון רק בתחילת התקופה שהגעת לסנטר ואני הלכתי ממנו.... ואני תמיד הייתי רגועה לא יודעת מה איתך... ביקשתי סה``כ בקשה שאני בטוחה שהמון אנשים היו רוצים לבקש אותה....התעלמת סבבה...תתעלמי מצידי....

אני זוכרת אותך טוב מאד,

את תלית לי את הפלטפורמות על עץ בשינקין, זה הזכרון הכי חזק שלי ממך. בכל מקרה לא הייתי קוראת לשיחות ביננו שיחות נפש, ועוד המון? אני לא חושבת שפגשתי אותך כ``כ הרבה פעמים בשביל ``המון`` שיחות נפש... ואם את קוראת *לזה* שיחות נפש, אז אני באמת לא יודעת מה זה שיחות נפש. ואם יש דברים שאני נורא מתלהבת (כמו אבא שלי נגיד, שבתחום המוסיקה הוא הבנאדם הכי דגול שקיים בשבילי), זכותי, לא?

nocturnal_

New member
דווקא יש

יש באמזון.קום אם יש לך את האפשרות לקנות עם כרטיס אשראי, ואם יש לך סבלנות לחכות כמובן...

למעלה