Twitter - אחרי מי לעקוב?

king iverson

New member
Twitter - אחרי מי לעקוב?

אז ככה, אני מציע לפתוח נושא בו כל אחד מציין מספר חשבונות טוויטר מומלצים (ועדיף לא מוכרים), כדי שכולנו נהיה מוכנים לפלייאוף עם מירב העדכונים, תובנות וניתוחים.
כמובן שבמידה ויש לכם חשבון טוויטר מעניין (לי אין), אתם מוזמנים לצרף גם אותו:

אתחיל עם חשבונותיהם של אנשי הכדורסל המובילים של ערוץ הספורט: עופר ג'ובה גרוס, דניאל זילברשטיין, עידו גור, ערן סורוקה, ירון טלפז וגיל ברק.

נעבור למעט מעניינים יותר:
John Schuhmann - אם אני לא טועה מדובר במנהל אתר הסטטיסטיקה של הליגה. מצוין.
GeeksBets - חשבון ישראלי של אתר הימורים שמעלה תובנות וסטטיסטיקות מעניינות. דיי יחודי בגלל העברית.
Kevin Pelton - פרשן ESPN. מסכם במילותיו: "Trying to use numbers to learn more about the game."

תורכם

כל מיני שמות שברשימה שלי...

אני אישית יותר משתמש בטוויטר בטרייד דדליין, דראפט, תחילת עונת ההחתמות וכאלה בעיקר כדי לגלות על כל מיני שמועות ודברים שקרו לפני שזה מגיע לכדור הכתום , realgm או שאר אתרים ופחות לפרשנויות רחבות יותר שאותן אני יותר מחפש בכתבים הספציפיים שאני אוהב לקרוא את הדברים שלהם.
&nbsp
אני אתן פה רשימה של שמות שרובם הם מהסוג שתיארתי קודם אבל חלקם גם פרשנים. לדעתי הדבר שכדאי לעשות הוא לצרף כל כתב שאתה רואה בהצעות של הטוויטר ונראה שהוא מקושר לליגה ואז אחרי זה לסנן לפי מי מביא דברים מעניינים ומי בעיקר מקשקש. בכל מקרה, לא פירטתי על כולם אבל בחלק כתבתי תיאור קצר:
&nbsp
zach lowe - פרשן מעולה ומידי פעם מביא סקופים
bill simmons - לא רק NBA אלא בכלל תרבות פופ אמריקאית עם דגש על ספורט.
Adrian Wojnarowski - המון דיווחים על הכל מהכל. החתמות, טריידים, דראפט. לרוב הוא הראשון שיודע
Shams Charania - לא כמו ווג' (הקודם) אבל יש לו גם פה ושם הרבה דיווחים שיוצאים ממנו ראשון
Marc J. Spears
marc stein - הרבה דיווחים ראשוניים
nate duncan - נטו פרשן ולא כל כך מקושר אבל הוא חד ו
brian windhorst
david aldridge
chad ford
jonathan givony - עניין דראפט ופרוספקטים עתידיים. די הארד קור מבחינת העמקה אז לא מתאים למי שמחפש רק את הטופ
J.A. Adande
Haralabos Voulgaris - מהמר מקצועי עם אינפוט מעניין
Frank Isola - קצת חופר על דברים שתשמע גם במקומות אחרים אבל ענייני ניו יורק הרבה פעמים מגיעים ממנו ראשון.
Sam Amick - אולי הכתב הבכיר לענייני סאקרמנטו.
Ramona Shelburne - הרבה דברים שקשורים ללייקרס. יש גם סקופים פה ושם.
the vertical - האתר של ווג'. לרוב הדברים מופצים גם ממנו...
bobby marks - היה בפרונט אופיס של ברוקלין וככזה הרבה פעמים יש לו זוויות מעניינות על דברים כאחד שממש היה מעורב בניהול קבוצה ולא רק כותב על זה. למרות זאת הרבה פעמים הוא סתם חופר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Reutk

Active member
לא כזה עוקבת, אבל יש שני חשבונות טוויטר שאני אוהבת.

Synergy Sports Tech שנותן כל מיני ניתוחים סטטיסטיים מהנ.ב.א והמליגת המכללות. אבל אין יותר מידי מה לעשות עם זה חוץ מלהגיד וואלה מעניין.

Gregory Popovich שזה חשבון טוויטר מזוייף של גרג פופוביץ ולפעמים יש שם ציוצים מצחיקים שנכתבו כביכול על ידי פופ.

אני נכנסת אליהם פעם בחצי שנה, שנה, למען האמת. ויכול להיות שהם מאוד מוכרים אין לי מושג.

למעלה