Twilight Girll suit up!!!

Twilight Girll suit up!!!

כן כן הגיע הזמן להקריב עוד קורבן שבועי. והשבוע יש לנו קורבן מיוחד. המנהלת. AKA אור AKA ילדת דימדומים.. אז אור
שבי בנחת ועני לנו על כמה שאלות בסיסיות: מאיפה את: בת כמה את: מי הדמות האהובה עלייך: פרקים אהובים: משהו שמממממממש חשוב שנדע עלייך: בהצלחות

Ayelet 363

New member
היי!

אילו סדרות נוספות את אוהבת: וספרים: מהם הסרטים האהובים עלייך: יש לך אחים\אחיות? אם כן, כמה: מה את הכי אוהבת לעשות:

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטהטהטה

אילו סדרות נוספות את אוהבת:חברים, בנות גילמור, שנות ה70, גיבורים, נמלטים,גלי.. ואני גם בנאדם של ריאלטי.. הרווק, האח הגדול..
וספרים:דמדומים (כןכן!), הארי פוטר, חומריו האפלים, אשתו של הנוסע בזמן, פרחים בעליית הגג, פרש הברונזה..אלה הטופ נראה לי מהם הסרטים האהובים עלייך:דלתות מסתובבות, דיסני (
), דמדומים,איילנד.. יש לך אחים\אחיות? אם כן, כמה:אח אחד גדול
מה את הכי אוהבת לעשות:אממ באמת שאני בנאדם משעמם! אין לי שום תחביב מיוחד
. חברים, טלוויזיה, מחשב, קריאה, כתיבה, שחייה.. רגיל לחלוטין הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכן!!באמת תכתבו שאלות ../images/Emo46.gif!

ואני אענה על מה שיש מחר, כי הגרמנים פה
(מהמשלחת...) והיום הם חוזרים
וסוף סוף יהיה לי זמן לחיות... (ולפורום)

Ayelet 363

New member
עוד שאלות :]

איך היה עם הגרמנים? מה עשיתם?: יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?: יש חיית מחמד שהיית רוצה שתהיה לך?: האם את דוברת שפות שהן לא עברית או אנגלית?: באיזה מקום בעולם את הכי רוצה להיות ולא היית?: באיזה מקום בעולם הכי נהנת?:

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifעוד תשובות../images/Emo3.gif

איך היה עם הגרמנים? מה עשיתם?:היה כל כך כל כך כייףףףףףף!!! וואו. אממ היינו בים, במקס ברנר, בת"א, עשינו מסיבת פיג'מות
, יצאנו עם כל המשלחת, מסיבה.. היה אדיראדיר ואני מתגעגעת מאוד מאוד
יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?:לא
אבל אני רוצה כלב יש חיית מחמד שהיית רוצה שתהיה לך?:אה, כן.
האם את דוברת שפות שהן לא עברית או אנגלית?:אמממ, לא
. ערבית (סתם על מי אני עובדת, מי זוכר משהו?) וספרדית קצת (כי טלנובלות שליטה) ואני אפילו יודעת כמה מילים בגרמנית! שייסה! אבל... לא. באיזה מקום בעולם את הכי רוצה להיות ולא היית?:אמריקההההה. בעזרת השם בפסח
באיזה מקום בעולם הכי נהנת?:בגרמניה, אבל בגלל המשלחת, המדינה עצמה לא ממש מעניינת אותי
. וגם באיטליה ואירלנד הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

שאלות../images/Emo103.gif

אחרי כל הזמן הזה עם הגרמנים, מה את חושבת על השפה שלהם? מה הם חושבים על השפה שלהם? לימדו אותך מילים? איזה? וזהו.:)

../images/Emo110.gif~נדחפת~ אני רוצה ללמוד גרמנית../images/Emo10.gif

חחח גמאני הייתי במשלחת עם גרמנים (מעדיפה לקרוא להם נאצים כרגע
) וגם למדתי מהם מלא גרמנית וגם לימדנו אותם כמה משפטים כמו "טוסיק מפגר" "אני מלך" וכו' וכו'... אפידזן דו שייס האופןןןןןןן חח

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifשלי לא נאציםםםםםם!

הגרמנייה שלי אשכרה התחילה לבכות את נשמתה כשהיא דיברה על השואה עם דוד שלי... זה היה ממש מוזר...חחח כפרעלייה. ורוני תכתבי שאלות

../images/Emo110.gifאין לי כוח

מה רצית במסן? אור זכינו בתחרות של גרמניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifדיייייייייי! אתם נוסעים?!?!

והייתי עצובה בגלל הגרמנים יכלת להראות תמיכה ולא לסנן!! פחפח

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifעונה בגרמנית! ממש

אחרי כל הזמן הזה עם הגרמנים, מה את חושבת על השפה שלהם?יש להם מלא מילים שדומות לאנגלית.. כאילוהן מדברות ביניהן ואפשר להבין על מה
. אממ, אחלה שפה.. מה אני יכולה לחשוב עלייה
מה הם חושבים על השפה שלהם?לא יודעת
לימדו אותך מילים?כן
איזה?שייסה, גוטנחט, גוטה מורגן, גוטה אפטיט (נראה לי
), דנקה-דנקשין, ביטה-ביטשן, וזהו נראה לי
|

Montelimar

New member
אהא!

גוטה נאכט- לילה טוב. גוטן מורגן- בוקר טוב. יאיי. D: ואומרים דנקה דנקשן? :O חשבתי שזה או דנקה (תודה) או דנקשן (תודה רבה.) אבל לא ביחד.
וביטה- בבקשה. D: המילה האהובה עלי היא זלבסטפרשטנדליך. (ואני אשכרה יכולה להגיד את זה גם.) זה אומר "בהחלט!" אני כל כך אוהבת גרמנית, אני רוצה להתחיל ללמוד גם, אבל אני לא מוצאת מורה.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח אומרה דנקה

לתודה דנקשן לתודה רבה, כמושאמרת. פשוט כתבתי ביחד כי זה כאילו בערך אותה משמעות..
ה"בהחלט" זה כבר מעבר לידע שלי... (רציתי לכתוב את המילה המקורית אבל היה לי מסובך מדי XD)

svety

New member
וואי, דנקישן!!!

כשהייתי בוואקן, לפני שנתיים, עלינו על זה שדנקישן וזין קשה נשמע ממש דומה, אז כל וואקן הסתובבנו ואמרנו לגרמנים "זין קשה"

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוקי הגרמנים עזבו. שאבכה? ../images/Emo10.gif

מאיפה את: מקום קטן ונחמד במרכז
בת כמה את: 17^^ מי הדמות האהובה עלייך: שאלה קשה
אני אוהבת את כולם
(זאת נראה לי הסדרה היחידה שאני באמת אוהבת את כל הדמויות!!) פרקים אהובים:טוב זאת שאלה ממש קשה
אני יכולה לראות כל פרק 2000 פעם. אממ.. וואי. לא יודעת...
משהו שמממממממש חשוב שנדע עלייך:טוב אני לא טובה בלהיות קורבן!! אין לי תשובה לאף שאלה חחחחח. אני אחשוב על זה מבטיחה!
למרות שלא נראה לי יש משהו כזה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif הא! סופסוף! |צחוקמרושע|

סופסוף יש לי הזדמנות להתנקם בך!!! אז אלו השאלות שלי אלייך, אור
1) את מוכנה לשאלות שסביר להניח שלא ישאלו אותך בסקר רגיל? 2) יש לך בגדים שלא שייכים לך? 3) מישהו כועס עלייך? 4) מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? 5) סתכלי למטה, מה את רואה? 6) סתכלי ימינה, מה יש ממש בקצה? 7) סתכלי שמאלה, מה יש ממש בקצה? 8) כשאת מתקלחת, את שוטפת את החלק העליון של הגב? 9) חיפשת פעם את הבית שלך ב"Google Earth" ? 10) למישהי מהחברות הטובות שלך יש עגיל בלשון? 11) למישהי מהחברות הטובות שלך יש עגיל באף? 12) מתי הלכת לישון הלילה, ולמה? 13) מה הקללה האחרונה שאמרת? 14) אי פעם ניסית להפריד זוג? 15) אתה בד''כ הראשונה או האחרונה שאומרת סליחה בריב? 16) אי פעם חיכית כל הלילה לשיחה או אסמס ממישהו? 17) את בHigh לעתים קרובות? 18) מתי פעם הבאה תשלחי אסמס? 19) מי היה הבן אדם האחרון שהשאיר לך הודעה קולית ומה היה בה? 20) האם יש סיכוי גבוה שתלכי לסרט בקרוב? 21) את עושה כלים לפעמים בשביל הכיף? 22) מי הבן אדם האחרון שגנב ממך משהו? 23) כמה כסף בזבזת היום? 24) את בן אדם עצמאי? 25) מי הבן אדם האחרון שהחזיק לך את היד? 26) מה תעשי מחר? 28) מה את לובשת עכשיו? 30) את שזופה? 31) היום היה קשה? 32) מה הדבר שהכי מציק לך עכשיו? 33) אתה מקנאה במישהו עכשיו? 34) מתי בפעם האחרונה רצית לתת למישהו אגרוף בפרצוף? 35) יש לך חברות שאת יודעת שאת יכולה לספר להם דברים והן לא יגלו? 36) מתי יום ההולדת שלך? 37) את חושבת שאת בן אדם טוב? 38) מה הדבר האחרון שעשית לפני שהלכת לישון אתמול בלילה? 39) את טיפוס של בוקר או טיפוס של לילה? 40) למה אתה לא יכול לחכות? 41) עשית פעם משהו טיפשי? 42) את מקנאה הרבה? 43) את מכירה מישהו שמעשן חשיש? 44) את מסתדרת עם בנים? 45) איפה רוב המשפחה שלך גרה? 46) את יכולה לבכות עכשיו? 47) למה את מקשיבה עכשיו? 48)כמה רחוק נמצא הבן אדם שאת מתגעגעת אליו? 49) אם היית אמורה למות היום, היית אומרת שהחיים שלך מושלמים? 50) אתה מכירה מישהו עם שם אמצעי כמו שלך? 51) כמה זמן לוקח לך להתקלח? 52) מישהו אמר לך שהוא תמיד יהיה שם בשבילך? 53) את מקלידה מהר? 54) את רוצה ילדים? 55) השעה הכי מאוחרת שנשארת בה ערה בשבוע האחרון? 56) מישהו פעם קרא לך בובה/ מותק? 57) מה עשית ב8 בבוקר היום? 58) אי פעם חשבת לעשות עגיל בשפה? 59) כמה זמן את מכירה את הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 60) היית פעם ליד מישהו בהיי? 61) את אוהבת להרים אנשים או כשמרימים אותך? 62) איפה נמצא הבן אדם שאת אוהבת? בבית שלו? 63) היית רווקה במהלך הקיץ? 65) מה הרקע שלך בדסקטופ? 66) מה מעצבן אותך עכשיו? 67) מה הכינוי שלך? 68) זו השנה הכי טובה בחיים שלך? 69) איפה הבן אדם הראשון שהתאהבת בו/ חשבת שהתאהבת בו? 70) במכונית של מי נהגת פעם אחרונה? 71) חזרת פעם לאקס שלך? 72) את מכירה מישהו שמכור לסם כלשהו? 73) יש לך חברה הכי טובה? 74) את שמחה עכשיו? 75) בינואר, איך חייך נראו? 76) בן פעם ישב במיטה שלך? 77) את פוחדת לגדול? 78) מה את חושבת על ליידי גאגא? 79) מכעיס אותך לראות זוגות מאוהבים? 80) את חושבת שהבן אדם האחרון שאמר לך שהוא אוהב אותך התכוון לזה? 81) אם היית יכול לארוז ולעבור עכשיו היית עושה את זה? ולאן? 82) מה היית עושה אם חברה שלך היתה מתקשרת אלייך בוכה ב2 בלילה? 83) נהנת בסילבסטר האחרון? 85) מחר יהיה יום טוב? 86) את שומעת עכשיו מוזיקה? 87) את חושבת שתיהי במערכת יחסים בעוד שלושה חודשים? 88) את פיכחת? 90) יש לך אחים? 91) את ישנה כבד? 92) יש מישהו שאת סומכת עליו ב100%? 93) את מהבנות שיש להן חבר חדש כל שבוע בערך? 94) את מתעצבנת בקלות? 95) פעם וויתרת על מישהו ואז היית איתו? 96) פעם שברת למישהו את הלב? 97) יש מישהו שמגעיל אותך? 98) בת כמה את נראת? 99) פעם קראו לך כלבה? 100) תיהי כנה, בכללי, את אוהבת אנשים? 101) את יותר שמחה עכשיו או מלפני חמישה חודשים? 102) את נהנת משיחות טלפון בלילה? 103) את מתרחקת מכל מיני חברים שלך? 104) מי עוד בחדר איתך? 105) את זוכרת מתי התאהבת פעם ראשונה? 106) איפה הטלפון שלך? 107) משהו מטריד אותך? 108) את ידידה של אחד האקסים שלך? 109) את חושבת שאהבה נמשכת לנצח? חע! עכשיו תעני על הככככככככככככל!
סתםסתם, מתה עלייך וזה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחה! באמת שאני אוהבת כאלה../images/Emo3.gif

) את מוכנה לשאלות שסביר להניח שלא ישאלו אותך בסקר רגיל?אממ... לא. 2) יש לך בגדים שלא שייכים לך?אממ כן 3) מישהו כועס עלייך?אני מקווה שלא
4) מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית?אתמול.. גרמנים עזבו וזה.. 5) סתכלי למטה, מה את רואה?את הרגליים שלי?
6) סתכלי ימינה, מה יש ממש בקצה?חלון 7) סתכלי שמאלה, מה יש ממש בקצה? לוח שעם
8) כשאת מתקלחת, את שוטפת את החלק העליון של הגב?חחחח הוא נשטף לבד 9) חיפשת פעם את הבית שלך ב"Google Earth" ?ללא 10) למישהי מהחברות הטובות שלך יש עגיל בלשון?כן 11) למישהי מהחברות הטובות שלך יש עגיל באף?לא 12) מתי הלכת לישון הלילה, ולמה?אממ.. 1. כי נסענו לשדה תעופה.. 13) מה הקללה האחרונה שאמרת?שייסה, אם זה נחשב קללה.. חחחח 14) אי פעם ניסית להפריד זוג?חחחחחחח ביסודי נראה לי... 15) אתה בד''כ הראשונה או האחרונה שאומרת סליחה בריב? לא יודעת, תלוי
16) אי פעם חיכית כל הלילה לשיחה או אסמס ממישהו?אמממ... לא זכור לי 17) את בHigh לעתים קרובות?לא לעיתים קרובות אבל הרבה כן
18) מתי פעם הבאה תשלחי אסמס?חחחחחחחח לא יודעת 19) מי היה הבן אדם האחרון שהשאיר לך הודעה קולית ומה היה בה?אממ המדריך של המשלחת.. ולא שמעתי ת'אמת
20) האם יש סיכוי גבוה שתלכי לסרט בקרוב?אם בקרוב נחשב סוף נובמבר, אז כן. הארי פוטר
. 21) את עושה כלים לפעמים בשביל הכיף? לא חחחח מה כיף פה? 22) מי הבן אדם האחרון שגנב ממך משהו? גנב?
23) כמה כסף בזבזת היום?אממממ... 14 ש"ח. אייסקפה
24) את בן אדם עצמאי?כן
25) מי הבן אדם האחרון שהחזיק לך את היד?הגרמנייה היפה שלי 26) מה תעשי מחר?אלמד
כל כך הרבה דברים להשלים... 28) מה את לובשת עכשיו?גופייה לבנה וג'ינס
30) את שזופה?אממ אולי טיפה 31) היום היה קשה? כןןןןן אני מתה לישון 32) מה הדבר שהכי מציק לך עכשיו?לחשוב על הדברים שיש לי לעשות... 33) אתה מקנאה במישהו עכשיו? לא 34) מתי בפעם האחרונה רצית לתת למישהו אגרוף בפרצוף? אממממממ לא יודעת 35) יש לך חברות שאת יודעת שאת יכולה לספר להם דברים והן לא יגלו?כן 36) מתי יום ההולדת שלך?עוד יותר מדי זמן 37) את חושבת שאת בן אדם טוב?אממממ אני מקווה?
38) מה הדבר האחרון שעשית לפני שהלכת לישון אתמול בלילה?חשבתי על הגרמנים
חחחח 39) את טיפוס של בוקר או טיפוס של לילה?של.. יום 40) למה אתה לא יכול לחכות?לעבור טסט
41) עשית פעם משהו טיפשי?כן
42) את מקנאה הרבה? לא.. לפעמים 43) את מכירה מישהו שמעשן חשיש?אמממממ לא נראה לי 44) את מסתדרת עם בנים? כן 45) איפה רוב המשפחה שלך גרה? פ"ת 46) את יכולה לבכות עכשיו?לא 47) למה את מקשיבה עכשיו?כלום 48)כמה רחוק נמצא הבן אדם שאת מתגעגעת אליו?בגרמניה! חחחחחחחחח חפרתי 49) אם היית אמורה למות היום, היית אומרת שהחיים שלך מושלמים?לא... 50) אתה מכירה מישהו עם שם אמצעי כמו שלך?אין לי שם אמצעי
51) כמה זמן לוקח לך להתקלח?תלוי אם אני ממהרת וזה.. אני יכולה בשעה ואני יכולה ב5 דקות
52) מישהו אמר לך שהוא תמיד יהיה שם בשבילך?כן 53) את מקלידה מהר? כן 54) את רוצה ילדים?אממ, כן, נראה לי. 55) השעה הכי מאוחרת שנשארת בה ערה בשבוע האחרון?2-3 56) מישהו פעם קרא לך בובה/ מותק?כן 57) מה עשית ב8 בבוקר היום?מבחן בתנך
58) אי פעם חשבת לעשות עגיל בשפה? לא 59) כמה זמן את מכירה את הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מהגן 60) היית פעם ליד מישהו בהיי?אממממ, היי כאילו סתם מהחיים, לא מסמים או משהו
61) את אוהבת להרים אנשים או כשמרימים אותך? חחחח לא ממש 62) איפה נמצא הבן אדם שאת אוהבת? בבית שלו?מה? 63) היית רווקה במהלך הקיץ? כן 65) מה הרקע שלך בדסקטופ?סתם.. ההר הזה שבא עם המחשב 66) מה מעצבן אותך עכשיו?כלום. כייף לי ביותר 67) מה הכינוי שלך?אורצ'י
68) זו השנה הכי טובה בחיים שלך?רק התחילה, אבל מסתמנת כאחת טובה בהחלט
69) איפה הבן אדם הראשון שהתאהבת בו/ חשבת שהתאהבת בו?אממ, מאיפה אני ידועת איפה הוא
70) במכונית של מי נהגת פעם אחרונה?של המורה נהיגה שלי חחחחחחחח
71) חזרת פעם לאקס שלך?כן חחחח 72) את מכירה מישהו שמכור לסם כלשהו?לא 73) יש לך חברה הכי טובה?כן 74) את שמחה עכשיו?כן =] 75) בינואר, איך חייך נראו?בינואר האחרון?
לא יודעת
מוזרים כי בדיוק גילו מחלה שיש לי.. 76) בן פעם ישב במיטה שלך?כן 77) את פוחדת לגדול?אממ.. תלוי לאיזה גודל חחחחחח. כן בא לי לגדול לגיל צבא כזה 78) מה את חושבת על ליידי גאגא?אין לי מחשבות מיוחדות עלייה חחחחחח לא אוהבת לא שונאת 79) מכעיס אותך לראות זוגות מאוהבים?לא! זה חמוד ביותר 80) את חושבת שהבן אדם האחרון שאמר לך שהוא אוהב אותך התכוון לזה?אממ, כן 81) אם היית יכול לארוז ולעבור עכשיו היית עושה את זה? ולאן?אני רוצה אמריקה. אני משמ ממש רומצה אמריקה.
82) מה היית עושה אם חברה שלך היתה מתקשרת אלייך בוכה ב2 בלילה?מדברת איתה?
83) נהנת בסילבסטר האחרון?אממממ, אם אני זוכתר נכון היה לי מבחן במתמטיקה יום אחר כך.. חחחחחח זה היה עצוב 85) מחר יהיה יום טוב?אני מקווה
86) את שומעת עכשיו מוזיקה?לא 87) את חושבת שתיהי במערכת יחסים בעוד שלושה חודשים?פפ......מממ.. לא יודעת, אין מישהו באופק 88) את פיכחת?כןXD 90) יש לך אחים?כן 91) את ישנה כבד?אממ לא ממש 92) יש מישהו שאת סומכת עליו ב100%?... לא יודעת 93) את מהבנות שיש להן חבר חדש כל שבוע בערך?לא 94) את מתעצבנת בקלות?כן 95) פעם וויתרת על מישהו ואז היית איתו?לא 96) פעם שברת למישהו את הלב?ללא נראה לי 97) יש מישהו שמגעיל אותך?כן 98) בת כמה את נראת?חחח לא יודעת 99) פעם קראו לך כלבה?אולי בצחוק 100) תיהי כנה, בכללי, את אוהבת אנשים?כןD: 101) את יותר שמחה עכשיו או מלפני חמישה חודשים?עכשיו 102) את נהנת משיחות טלפון בלילה?כשאני לא ממממממש עייפה
103) את מתרחקת מכל מיני חברים שלך?אמ כשהם לא עושים לי טוב 104) מי עוד בחדר איתך?לבד 105) את זוכרת מתי התאהבת פעם ראשונה?כן 106) איפה הטלפון שלך?ממש פה 107) משהו מטריד אותך?לא כרגע 108) את ידידה של אחד האקסים שלך?כן 109) את חושבת שאהבה נמשכת לנצח?...ממ, לא יודעת. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה