TV-5 אסיה

orange2

New member
TV-5 אסיה

האם מישהו מצליח לקלוט את הערוץ הזה בהוט-בירד?? עד עכשיו יכלתי אבל עם תקלות פה ושם ועכשיו הוא לא נקלט בכלל!

orange2

New member
1.20

עד לא מזמן קלטתי אותו עם הפרעות מסוימות בעיקר בשעות הלילה אבל עכשיו אין שום ערוץ כשאני סורק את התדר שלו... מה יכולה להיות הבעיה??

רמי א

New member
באיזה עוד ערוצים יש לך בעיות קליטה?

מאז הוטבירד 6 הקליטה באנלוג נחלשה.קצת.אם בצלחת 1.2 אצל החבר ב13EבTRT אינטרנשיונל טורקיה לא היה ספיקים עכשיו יש לפעמים קצת.ספייקים זה פסים בצבעי לבן שחור שזזים על המסך.

orange2

New member
בשאר הערוצים

אין הפרעות קליטה פרט ל-2 ערוצים פולניים POLSAT1 ו-POLSAT2.בשעות הלילה יש מעט הפרעות בערוצים הללו.

TV5 אסיה : הבעיה מוכרת :

הערוץ משתמש בתדר( 11338 V ) שהוא חלק ממשיב שמשדר בו גם ערוץ TV5 אירופה. בגלל זה , עוצמת הערוץ האסיתי חלשה מאוד ולעיתים קרובות קשה מאוד לקלו אותו בצלחת צנועת מימדים.

orange2

New member
לעלי

יש לי צלחת 1.20 .בצלחת 1.80 יהיה אפשר לקלוט את TV-5 אסיה באיכות טובה יותר?? שאלה נוספת:לא הבנתי מה שהסברת לגבי זה שהערוץ חולק משיב יחד עם TV-5 אירופה.הם לא משדרים באותו התדר....אז איפה בדיוק יש התנגשות?? תודה על התשובות!!

התשובות בפנים:

1. למרות שמדובר בשני תדרים שונים, שניהם יושבים על אותו משיב ולכן הם מנצלים את עוצמת השידור של המשיב לצרכי השידור של כל התדרים גם יחד. לכן, כל ערוץ הרבה יותר חלש. 2. שים לב לנתוני השידור הירודים של הערוץ האסייתי (ה-SR). 3. אגב - מה כל כך מעניין בערוץ הספציפי הזה לעומת אוריינט וכו´? (סקרנות אישית)

orange2

New member
לשאלתך עלי

TV5 אסיה משדר מדי יום ראשון משחק בשידור ישיר מהליגה הצרפתית. אולי זה לא מעניין כל-כך אבל יש כדורגל טוב!! *אם שניהם יושבים על אותו משיב,למה אין הפרעות בשניהם אלא רק באסיה?

אני חושב שהערוץ שאתה כל כך אוהב

לא משודר שם לצרכי קליטה ביתית אלא להעברה ללקוחות. כנראה שמרבית עוצמת השידור של המשיב הזה מופנית לערוץ האחר.

orange2

New member
אני לא בטוח עלי

משום שאני כן קלטתי את הערוץ הנ"ל.היו תקופות שהקליטה הייתה מושלמת ותקופות שהקליטה הייתה משובשת.נכון להיום אין קליטה בכלל אבל לא נראה לי שזה ערוץ העברה כי כן הייתה קליטה בעבר ואפילו טובה!

ואני ניסיתי לקלוט אותו הרבה פעמים

מתוך סקרנות, אבל תמיד הקליטה היתה מאוד משובשת או שהמקלט לא הצליח "לפתוח" את הערוץ.

orange2

New member
אוקיי עלי

תודה בכל מקרה על התשובות ונקווה לעתיד טוב יותר): לקליטה טובה יותר

רמי א

New member
אין קשר בין הוטבירד 6 ל5

מה שקרה זה שבעל התחנה לא מעוניין שיקלטו אותה היטב בכל מקום אז הוא החליש את הקליטה.בכל מקרה אני מרגיש קצת שניחלשה הקליטה אבל ב2.7 אין לי פריזים. אם אתה רוצה ליקלוט טוב את הTV5 אסיה ופולסאט 1 2 ב13E תגדיל את הצלחת ל1.8 מטר כמו לרוב חברי הפורום. ואל תישכח זה שאומרים במפת הכיסוי את עוצמת השידור מדבר על עוצמת השידור המקסימלי כאשר בעל התחנה רשאי לבקש מחברת הלוין להחליש את עוצמת התדר שרכשה התחנה. שעשו טסטים על הוט בירד 6 הקליטה היתה יותר חזקה. מעניין מה יהיה עם הוט בירד 7. אני קולט עכשיו את TV5אסיה ב53 אחוז סיגנל. לפי האקוסטאר.לפי האקוסטאר מ32אחוז סיגנל אין פריזים. איזה מקלט יש לך?

למעלה