tutorial ל-אפטר אפקטס

s h i r a 1 0

New member
tutorial ל-אפטר אפקטס

שלום לכולם, האם מישהו מכיר אתר ידידותי ללימוד אפטר אפקטס? תודה!

לא יודע אם יש באינטרנט אבל...

יש דבר שנקרא טוטל טריינינג (Total Training) שמגיעה בדי וי די או בוידאו ועולה כסף. זה מלמד את הכל מ-א' ועד ת', ויש כמובן לאפטר אפקטס ולעוד הרבה תוכנות. זה כמובן מסביר בוידאו עם הדגמות על המסך וז טוב מאוד למתחילים.

OrlyNL

New member
הערה לגבי אפטר

שירה - תקחי בחשבון שזו תוכנה מ-א-ו-ד מסובכת, ובמיוחד קשה ללמוד אותה לבד. מישהו פה בעבר הציע את תפריט העזרה של התוכנה עצמה בתור דרך ללמוד אותה. בהצלחה! להנהלה - אולי כדאי להוסיף את השאלה הזאת לשאלות נפוצות, כיוון שהיא נשאלת כאן אחת לחודש בערת

marvin2

New member
אני לא ממליץ על TOTAL TRAINING

בתור התחלה...אבל זה אני אישית.. אני ממליץ להתחיל מקריאה מקיפה של ה MNUAL שמגיעה עם התוכנה, זה מסביר פחות או יותר את היכולות ושיטות עבודה בסיסיות. לאחר מכן - על ה CIB של אדובי (Class room In a Book) שמאד מאד מקיף ולוקח אותך צעד אחרי צעד בהפקת סרטון קצר אך איכותי.

תומשיו

New member
מצטרף לאורלי - בתוכנה>help

ולהתאמן על התרגילים... בכל מקרה - זו תוכנה מאוד מסובכת, כך שצריך לבדוק אם לצורך העבודה הנדרשת, "שווה" להתעמק בתוכנה הזו, או שמא לבחון תוכנות ידידותיות יותר שתעננה על הצורך.

GGOODD

New member
אורלי...

איזו שאלה בדיוק? ואני לא ממש ראיתי פה תשובה...

GGOODD

New member
תיקון

ראיתי את התשובה עם הקישורים ללימוד חוץ מזה יש לך עוד מה להוסיף? או למישהו?

yossico

New member
בבקשה

הלימוד הוא בתשלום אך הפרקים הראשונים ניתנים בחינם את צריכה את תוכנת Quick Time The QuizMaster

OrlyNL

New member
גדי ../images/Emo70.gif

התכוונתי לשאלה על מציאת עזרי לימוד לתוכנות נפוצות כמו פרמייר, אפטר אפקטס ועוד.

yossico

New member
עזרי לימוד תחפשי ב-AMAZON

בדרך כלל אני קונה משמה את הספרים

Vertigo5

New member
נצל"ש

מישהו יכול לתמצת לי פחות או יותר מה ה"צורך" באפטר אפקטס? כלומר מה היא עושה בגדול?

OrlyNL

New member
בגדול - אפטר אפקטס

היא תוכנה ליצירת אפקטים רבת עוצמה. בעיקרון - עם קצת מאמץ אפשר ללמוד את הבסיס שלה, אבל כדי למצות את התוכה על כל יכולותיה - שום קורס בסיסי או ספר לימוד לא יספיקו. בב"יס שלי יש קורס שלם על אפטר (סימסטר שלם!) - שבו לומדים רק את הבסיס של התוכנה.

למעלה