turnboard

turnboard

מצאתי מן מכשיר שמסובב אותך ומשאיר אותך איכשהו בטורן אאוט בסרטון הם עושים בין 9 ל15 פירואטים!!!! פשוט לא להאמין!!! וזה אפילו בלי רלווה המהירות של הסיבוב מדהימה http://balletisfun.com/TurnBoardVideo-DiscountDance.htm

amitush26

New member
../images/Emo187.gifזו מעין רמאות../images/Emo6.gif

הפלסטיק מסתובב, לא הרגל. אז מה החכמה?

Black Star

New member
מן הסתם אף אחד לא מופיע עם זה

(למרות שמאוד משעשע לחשוב על בלרינה עוצרת, סוחבת את זה לאמצע הבמה, נעמדת ומתחילה להסתובב), אני מניחה שזה אמור לעבוד על חיזוק ה-center וכמובן לתת את התחושה הנכונה של הפוקוס. לא ניסיתי אף פעם... נראה נחמד.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif פשוט לא ייאמן ../images/Emo6.gif

פשוט לא ייאמן איזה דברים יש היום! תראו מה זה!מי היה חושב על זה??חחחח זה מטורף!
אבל זה מגניב לגמריי...אני גם רוצה לעשות 15 פירואטים

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifכן!! מה אכפת לי?? ../images/Emo6.gif

רק להרגיש מה זה לעשות 15 פירואטים מושלמים!
גאון מי שהמציא את זה!גאון!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifממש לא...

ה15 פירואטים שתעשי לא יהיו מושלמים... אמנם המכשיר עוזר לייצב את הגוף, אבל כשתפסיקי להשתמש בו ותעלי על רלווה כל היציבות תפוג. כי הקטע הוא להיות יציב כשאתה על בקושי רבע כף הרגל שלך, לא כשאתה על פלסטיק מסתובב.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif סתם שטויות עמית...

לא צריך לחפור בזה...זה מכשיר בשביל הכייף... וחוצמזה המכשיר נועד לדעתי גם לעבוד על הפוקוס שלך ועל איך שאת מחזיקה את הגוף. ופוקס זה לא משנה אם את עושה אותו על רבע רגע שליש רגל או רגל שלמה...זה גם נועד ללמד אותך להחזיק את הגוף... דווקא ממש מגניב לדעתי
וואי מזה חפרתם בזה...כולה מכשיר כייפי כזה

amitush26

New member
../images/Emo187.gif"מכשיר בשביל הכיף"../images/Emo6.gif

מתערבת איתך שאנשים מתייחסים לצעצוע הזה ברצינות
הוא גם בטח עולה המון.. בקיצור, כל אחד והדעה שלו. אני מאמינה שלפירואטים מושלמים רקדן צריך להגיע בעצמו ולא בעזרת שום פלסטיק מסתובב

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif אני שמחה שהצחקתי אותך...

וזה עובד על פירואטים!!זה מה שאת לא מבינה! מה נראה שכל כך קל לסובב את הראש במהירות כזאת??זה מאוד קשה...תאמיני לי אני עובדת על זה כבר הרבה זמן... וחוצמזה זה עובד על ההחזקה של הגוף...זאת מין הכנה ל"פירואט הגדול והמושלם"...לדעתי דווקא אחלה דבר. רציתי לקנות אבל עולה מלא כסף!
(יחסית)

רלווה זה לא העיקר...

הturnboard מאוד עוזר בהחזקת הגוף,בלי החזקת הגוף אתה נופל מה משטח.. זה נורא עוזר לדעתי..בלהביא את הרגל מהר בפאסה ולהסתובב עם פוקוס כמו שצריך זה מאוד עוזר ואפילו נחוץ..

SoulDancer

New member
זה נשמע *קצת* מפחיד..

זה גם ככה מבאס ליפול אחרי פירואט, אז ליפול ממכשיר שמסתובב ומסתובב? חחח

אני חושב,

שהמכשיר הזה זז לאחר תנועה אפילו קטנה של הרגל זה לא שהוא מסתובב ומסתובב בלי סוף הוא מסתובב לפי התזוזה של הראש והגוף אם אתה לא מוחזק כמו שצריך אתה לא מוכן לעלות על המכשיר הזה..

the mush

New member
זה בשביל להתאמן על הראש

של פירואט. ולהתאמן לפירואט בכללי.. זה מזה עוזר

למעלה