Turkish Airlines לתאילנד

dan154

New member
Turkish Airlines לתאילנד

יש לי כרטיס טיסה של אל-על, לתאילנד, שאמור היה לצאת ביום חמישי בלילה.

בגלל שחשוב לי לצאת במועד הזה אני שוקל לא לחכות לרגע האחרון ולההחזיר כבר עכשיו את הכרטיס של אל-על, ולעוף דרך Turkish Airlines (או חברה אחרת אם מישהו יכול להמליץ).

מה דעתכם? למישהו יש ניסיון איתם?

קרלטון

New member
טסתי פעמיים עם טורקיש לתאילנד

סה"כ הם אחלה, עדיפים על אלעל, מה שמלחיץ קצת זה הקונקשן הקצרצר באיסטנבול. לא סימפטי לצאת מהמטוס חצי שעה אחרי שהצ'ק אין התחיל, ולראות על המסכים LAST CALL באדום לטיסה שלך ברגע שאתה נכנס לטרמינל, ועוד יש לך לעבור בדיקת דרכונים, את התור הארוך בבדיקה הבטחונית ולא מעט הליכה.

טיפ קטן (ישראלים, לא לנצל את זה לרעה) - אם התסריט שלעיל מתרחש ואתה רואה שאוטוטו אתה מפספס את הטיסה, בצד ימין של התורים לבידוק הבטחוני יש מסלול מהיר שעוקף אותם - תראה לאיש הבטחון את הבורדינג-פס ואת שעת הטיסה ויעביר אותך.

בכל מקרה, אל על תחייב אותך בעלות הביטול של הכרטיס, כן..?

בכל מקרה 2, סביר שאתה לא הראשון שבא למצוא אלטרנטיבה לאלעל לשבוע הקרוב, כדאי שתמהר.

בכל מקרה 3, הייתי בודק גם את רויאל ג'ורדניאן.

בכל מקרה 4, לך תדע אם נתב"ג יעבוד כמו שצריך ביום חמישי.

dan154

New member
תודה. עשיתי reservetion ואני מחכה לראות

מה יהיה בבית דין לעבודה הערב.

לפי התכנית של הכרטיס ששמרתי, יהיה לי קונקשן באיסטנבול של כשעה. זה סביר? מצד שני, מה הסבירות שהם ידייקו בזמנים לפי התכנית?

dan154

New member
מה גם שאין לי ניסיון עם שדות תעופה כך שאולי

כדאי עבורי לשמור על מרווח זמנים טוב.

קרלטון

New member
זה הקונקשן המלחיץ

אני ונוסעים אחרים שהגיעו ממש בסמוך לטיסת ההמשך הצליחו להספיק, ובשער העלייה למטוס אמרו לנו שחיכו לנו.
מצד שני, אחד המגיבים בפורום כתב פה על מקרה בו פספס את הקונקשן.
לשיקולך.

למה צריך לעבור בדיקת דרכונים?

אם יש לי טיסה לתאילנד עם טורקיש מת"א לבנגקוק דרך איסנטבול,מה הסיבה שאני צריך לצאת החוצה מהשדה ולעשות את כל התהליך מחדש? בדרך כלל יוצאים מהמטוס ועוברים ישירות{טרנזיט} לשער טיסת ההמשך,עם כרטיס הטיסה הנוסף יש בדיקת בטחון נוספת וזהו. לא?

קרלטון

New member
אתה לא צריך לצאת מהשדה

אתה לא עובר ב-immigration ולא מקבל חותמת - זו רק *בדיקת* דרכונים ולפעמים הצצה בכרטיס הטיסה המקורי שלך פלוס כמה שאלות.

בהלוך מישראל לבנגקוק לא נדרשתי לבדיקה כזאת.
בחזור מבנגקוק לישראל כן הנוסעים היו צריכים לעבור פרוצדורת "מיני-תשאול", לפני הכניסה לבידוק תיקי היד. אני חושב שזה רק ליעדים מסוימים ולמדינות אשר דורשות אבטחה מוגברת (ראיתי שם איזה שלט שכלל את ישראל, ארה"ב ועוד כמה מדינות).

למעלה