tuned pipe

• פותח הנושא isak
  • פורסם בתאריך

isak

New member
tuned pipe

הי, האם זה אפשרי להתקין את ה-tuned pipe בתוך גוף הטיסן, ולא מחוצה לו. האם זה עלול לגרום להתחממות יתר וכו´. בתודה, איציק

noam weissman

New member
צינור תהודה

בעקרון אין בעיה להתקין את צינור התהודה בתוך הטיסן. קודם כל צריך מנוע עם יציאה אחורית. צריך לקחת בחשבון שהצינור מתחמם ויש לדאוג שיש רווח מספיק ביין המשתיק לביין גוף הטיסן. איין לי מספיק ניסיון עם משתיקים מסוג זה אבל אני חושב שרווח של 10-5 מ"מ יספיק. רצוי גם לדאוג שתהיה זרימת אויר לקירור על המשתיק, אבל לא יותר מדי. אם איין אף אחד עם נסיון כזה פשוט תנסה. אם אני לא טועה ראיתי את שלמה ברן פעם עם מנוע 60 וצינור תהודה בתוך הטיסן. בטיסני פיילון בד"כ המשתיק בתוך הטיסן. תנסה לחפש חומר ברשת. בהצלחה.

הדרקון

New member
לגבי שלמה ברן הוא מטיס רק מסוקים ..

כבר 15 שנה...אולי אתה מתכוון לשלמה אחר

noam weissman

New member
שלמה ברן

ממש לא אני מתכוון בהחלט לשלמה ברן. הוא היום וכבר שנים מטיס מסוקים אבל בעברו הטיס טיסנים אירובטיים.

MemphisRaines

New member
שלמה אכן הטיס טיסני f3a ואח"כ עבר

לתחום המסוקים אגב למי שלא יודע גם אפריים קסטיאל הטיס בעבר טיסני f3a והיה דיי טוב בכך שרון

MemphisRaines

New member
ועוד תמונה של צינור תהודה

בתוך הגוף שימו לב שכאן הצינור עובר ממש בתוך הגוף , חוטי הסרוו והמערכת ממש קרובים ממה שראיתי יש בטיסן אוירור נאות וזה החשוב ביותר שרון

2fly ron jerasi

New member
יש לי חבר שמוכר טיסן עם טיומפ .....

הוא מוכר את הטיסן (לא גמור) הכולל מנוע חדש עם יציאה אחורית אתה יכול לראות את המודעה שלו באתר שלי(2fly) במדור "לוח מכירות"

למעלה