TUFFGUY

שרון-ב-

New member
TUFFGUY

חשיבות עצמית אגו מנופח תפאורה נחמדה בתוך עולם לא מפותח ילד מבוהל לא מוצא הדרך לא שואף ל``בדיוק`` מתפשר על ה``בערך`` אל תלמד מהעבר וההווה לא ישאר עתיד אל תדע את המחר כי ל``היום`` פה יש תפקיד וכשתמצא ת`זמן לעצמך ותקשיב לתוכך לא תשמע שלווה ושקט רק את נפשך - נחנקת (שרון איפה צאר ?)

שרון-ב-

New member
למה הבהלתיך לה לה ??

האספירין במטבח במדף הראשון מימין שרון, מכירה את הבית של סופטי בחושך

את סנטימנטלית?

ואני חשבתי את זו עם הסנטימטר, מודדת, משווה מיכאללה, מגששת דרכה באפלה

תלוי, זה לא יציב!

ואם פתאום ייפתח הקשר? מה תעשי איתו? ואם דווקא אז יבוא לך? והוא כבר לא יכול לבוא כל כך? מיכאללה, שואלת המון שאלות (ס)תם

שרון-ב-

New member
יציב זה לא תלוי

בו זה תלוי בי ובמה שבה לי איך שבא לי מתי שבא לי כמה שבא לי עם מי שבא לי בזמן שבא למתי שבא לי ואם לא בא לו שילך לחפש מי שתבוא לו. שרון לא אוהבת אותו תלוי

softy

New member
אה...

חשיבות עצמית - אגו מנופח - תפאורה נחמדה - בתוך עולם לא מפותח- אני מנסה לחשוב... בערך 90% מהגברים שאני מכיר יכולים בקלות לענות להגדרות האלו. מהבית הראשון של השיר נבהלתי נורא, הייתי בטוח שהשיר הוא עלי! ילד מבוהל - לא מוצא את הדרך - לא שואף לבדיוק - מתפשר על הבערך - קיבינימט, זה ממש אני! איך שלא מסתכלים על זה - זה אני ! אל תלמד מהעבר - וההווה לא ישאר עתיד - אל תדע את המחר - כי להיום פה יש תפקיד - כאן אני קצת הולך לאיבוד, אם לא ללמוד מהעבר?! ואם לא לדעת את המחר?! אז זה רק להשאר בהווה המחורבן! לא, לא עוד הווה קפוא! לא עוד החלקה על מים קפואים! התפקיד של היום הוא הפִינַלֶה של מחר!!! וכשתמצא את הזמן לעצמך - ותקשיב לתוכך - לא תשמע שלווה ושקט - רק את נפשך נחנקת - ודאי שהיא נחנקת היא קפאה לה אי שם בהווה, בלי כלום שמתגלה בלי מטרה נעלה רק עם שקט ושלווה והווה ששם קפא!!! סופטי לא מתאפק באדום.

שרון-ב-

New member
שתי ציפורים במכה ?????

שמא אומר שני עורבים....שני גוזלים....שני עקרבים.... סופטי ברוך שובך נשמה מתוק מקסים געגועי אליך ממרחקים צאר ???? היבשה הדיו בעטך ? או שתתחיל לזרוק פה קצת פירות ? יאללה הולכת להכין את המעודדות שבינתיים תקועות במשחק של מכבי שרון

zar

New member
הכל פאלאוורה

באתי השקעתי כתבתי ובסוף? ....... איומים למה התכוונה המשוררת בכותבה ``או שתתחיל....`` או ש... מה? צאר - שנדלק על איתגורים

שרון-ב-

New member
אל תידלק !!

קח מחברת דף ועט (מקלדת צג ומחשב) והתחל מיד לכתוב ולהקליד והמשוררת לא ממש איימה מר צאר הנכבד היא לא מאיימת היא קובעת עובדות היא מבטיחה היא מקיימת שרון מפעילה סטופר

למעלה