Tuesday

Simply Blonde

New member
Tuesday../images/Emo210.gif

מה כל השבוע אני אפתח? כלבים אתם
המ יום שלישי ערב שבועווווווווווווווות
חג משמין ביותר. איפה אתם בחג?
אני אצל אחותי *האאאא איתני
* וזהו אני אצטרך לשמורר
הא פאק טוב חפרתי תאכלו הרבה גבינה או משהו כזה

oOSvetOo

New member
:]

לימודים למתמטיקה והיסטוריה בטח.. וכמה סרטים, ומוזיקה והליכות.. להעיף שומנים... איזה בעסה שיש לי מבחנים ואני לא יכולה לנסוע לשומקום.. :[ לאנורא.. העיקר שהכל יעבור בשלום וש*לא אני חוזרת *לא* תהיה עוד מלחמה... אוף... איזה פאטתיות.. בטוח תהיה.. למה לי לטפח תקוות שווא הא?! מה איתכם? נראה לכם שתהיה?

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo4.gif

אני אומרת בחמש השנים הקרובות מלחמת עולם, נגד האיסלם שבראשם איראן. אבל זה רק אני והפסימיות שלי..:]

גליזה

New member
אפילו אני חושבת על זה../images/Emo122.gif

זה כ"כ ברור שתהיה עוד מלחמה בקיץ אחרי כל האירועים האחרונים *יורקת, כאילו שזה משנה*

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo199.gifאין לי מושג איך בדיוק הגעתי למיטה שלי

אני זוכרת שנרדמתי מול הטלויזיה בסביבות רוקדים עם כוכבים (
לא היה מה לראות) ואז איכשהו הזזתי את עצמי למיטה ובהיתי באוויר ופשוט נרדמתי. ואז קמתי בעשרים לשבע וראיתי שהיומן כבר הגיע (somehow *מגלגלת עיניים*) למחשב שלי וראיתי את הסרט
עכשיו ארוחת בוקר, ולהמשיך לחרוש להיסטוריה

linoy7

New member
../images/Emo171.gifאני בבית, ואולי יותר מאוחר אצל חברה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

חג שמח

freak bilbi

New member
חג שבועות שמיייח :))) אני חדשה בפורום

שאאאאלום :))) אני גם כן אצל אחותי..;) שיהיה לכוווווולם חג שמיייייייייח ומלא בעוגות גבינה טעימות....יאמי :p

SheWillBeLoved

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

השתלבות כיפית! אני רויטל,16.9,אשדוד. חג שמח!!

linoy7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני לינוי, 16.8, מת"א
השתלבות מהנה

HeNoOsH

New member
חג שמחחח :]

תיכננתי להתחיל ללמוד לתנ"ך מוגבר אבל יש בעיה..=\ נפל לאמא שלי איזה משהו כבד מאוד על היד והיא לא יכולה לעשות כלום כמעט אז היא רוצה שאני אעזור לה ובטח אני אכין את כל האוכל וזה..=\ שמעו יש לי בעיה...אין לי את הפרקים שצריך ללמוד למתכונת בתנ"ך מוגבר..אין כלום כלום כלום ! מי שלומד פה תנ"ך מוגבר ויש לו איכשהו את הפרקים האלה על המחשב ויכול לשלוח לי אני אסגוד לוווו..אני חייבת את זה ממש ומי שרוצה סיכומים על מנהיגים ומנהיגות שיבקש ממני..המורה שלי שלחה לי אתמול סיכום על זה שהיא כתבה

linoy7

New member
שבועות../images/Emo99.gif עוגות גבינה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

החג הכי בריא בשנה

למעלה