tu;/

עמיתוש

New member
tu;/

אני מרגיש לא שייך. אני כבר לא כותב הרבה. הממ. בעיקר בגלל הבעיה של העברית. המחשב שלי לא כותב בעברית לכן אני צריך לכתוב באנגלית ואז לסמן את הכל ולהשתמש בתוכנת הפוך על הפוך שהופכת אותיות אנגליות לעבריות. וזה מעצבן. ומטריח. ועושה בעיות. רק זכרו שאני אוהב אתכם
.

זוכרים..זוכרים..../images/Emo13.gif

אותך בחיים לא נשכח! אוהבת אותך גם, ושתדע שהבלוג שלך במודעפים שלי ואני קוראת כל הזמן, אפילו שלא מגיבה...

עמיתווווש ../images/Emo9.gif

גם לי לא יוצא לכתוב כאן כמעט. אני לא מרגישה שייכת לכאן בכלל. או יותר מדוייק, מרגישה לא שייכת. כי בכל זאת אני מרגישה. וחושבת. ואוהבת. ונזכרת בהמון רגעים שעברתי כאן, בפורום המדהים הזה, עם כ"כ הרבה אנשים נהדרים. ובכל זאת, פתאום זה נראה כ"כ רחוק ממני, הכל. מוזר. לא, אני לא עוזבת באופן רישמי, אבל וודאי שמתם לב שאני כבר בקושי כותבת כאן... מוזר? כן, מוזר, בהתחשב בעובדה שפעם זה היה הבית שלי. גם היום זה הבית שלי, כי בית לא עוזבים, אבל זה כזה... אוף. נורא קשה לי להסביר. והנה, אני נהיית דרמטית מדי
וזו לא הכוונה שלי בכלל-בכלל. לא יודעת מה התכוונתי להגיד. מה שלא יהיה, אוהבת אתכם המון, תמיד.

Conspiracy

New member
אוף..

עצוב לשמוע שאתם מרגישים ככה.. אמנם גם אני לא כותבת פה כל כך הרבה כבר, אבל קוראת המון. ומתגעגעת אל שניכם! מקווה שהמחשב יתוקן, ושההרגשה תשתנה בקרוב, כי אתם חסרים פה, המון..

עמיתוש

New member
../images/Emo24.gif

מישהו יודע מה המספר של תמיכה? אולי הם יכולו לעזור לי עם הבעיה הקטנה אבל המעצבנת הזאת!

עדידוש...../images/Emo24.gif

זה נורא חבל שאת לא מרגישה שייכת, כי מהצד שלי, ושל רובנו-כולנו לדעתי את הכי שייכת בעולם....באמת, את חלק בלתי נפרד מהפורום. וכמו שפעם ידידה שלי שקוראת פה לפעמים אמרה לי:" עדי, זו זאת שכולם ממש אוהבים, נכון?" אני לא רואה שום סיבה שתרגישי לא שייכת, כי האנשים הם אותם האנשים (+כל מיני תוספות חיוביות) ואני בטוחה שאת יודעת שכולם פה אוהבים אותך. אז אני חושבת, שאם רק תכתבי פה קצת יותר, תחושת השייכות תחזור במהרה, כי יהיה ממש חבל, אם תברחי לנו ככה.
ו
מאוהההההה

אין לי מילים.

אני מוכרחה להודות שבאיזהשהוא מקום, הייתי זקוקה לקרוא את המילים האלה. רק עכשיו אני מבינה את זה. אחרי שקראתי ופשוט לא יכולתי להפסיק לחייך. אוהבת אותך המון. ובאמת, אין לי מילים. רק תודה. ענקית.

דיתוּש

New member
../images/Emo24.gif

משוגעת עלייך עמיתוש שלי!!! המתנה שלך מתחילה להעלות אבק

שלומצי

New member
לכל השייכים ולא שייכים..../images/Emo23.gif

מבעיות טכניות ועד למעצורים רגשיים... היי, זה בסדר. אני חושבת שזו תקופה כזאת, שעוברת על כולנו (כל אחד בתורו) וקוראים לזה "עיכול ועיבוד הדברים".. וזה בסדר, חיבוק לעדידוש, עמיתוש, queenוש, וסתם לכולכם. כיף שאתם כאן, כיף שאתם קוראים, כותבים - גם אם לפעמים בהפסקות.. אתם חלק מהמשפחה שלי וזה כבר אבוד לכם

למעלה