TTR בישראל!

eranmc

New member
TTR בישראל!

טוב זה מה שניקולי ממראיה באז כתבה לי: some news for the Israeli fans:the primere of "TTR" in Israel will be on this Friday on 23:00 on 88FM!! first time on radio!! DROR source: 88FM manager והדרור הזה הוא גם מעריץ, אבל של ג´קסון בעיקר. בדף המאמרים הכתובת להציע. www.mariahbuzz.com www.mariahbuzz.com www.mariahbuzz.com

eranmc

New member
לא, הוא דרור התימני חחחחח

לא העיראקי הוא דווקא אחלה...

Sharonnn

New member
קיבלתי תשובה בדוא"ל מ-102FM

וזה מה שהם כתבו לי: קיבלנו את בקשתך יחד עם עוד 4 בקשות דומות מאנשים שונים.. יש איזו התארגנות של מועדון מעריצים לתחנות הרדיו? בכל אופן, הבקשה הובנה והועברה לאיתן פרנקו - העורך המוזיקלי שלנו.

omris

New member
ת"א?? יפה . למרות שאני מופתע שהם

החזירו תשובה כי המון תחנות פשוט מתעלמים מהודעות כאלה *שיעול* גלגל"צ *שיעול* ... שלחתי להם בזמנו אי מייל על זה שהם לא מפרגנים מספיק למריה, אני חושב שזה היה בתקופה של RAINBOW ... והיום כשאני חושב על זה, אני מבין אותם כי תכלס לא היה משהו ב RAINBOW שהתבקש שישמיעו אותו ברדיו, בגלגל"צ אם כבר...

nadav26

New member
ומה עם: AGAINST ALL ODDS?

גירסא נהדרת של מאריה (מ"ריינבו") שזכתה להתעלמות מוחלטת בגלגל"צ, למרות שהביצוע המקורי והמצויין גם כן, של פיל קולינס, מנוגן שם הרבה..

omris

New member
נכון, כי הגירסה של מריה לשיר שונה

לגמרי מהגירסה המקורית של Phil Collins ושוב פעם, זה גם בגלל אותו סגנון מסויים שגלגל"צ לא יורדים ממנו ... Dire Straits - Romeo & Joliet ..... Crowded House - Don´t Dream It´s Over .... המון המון 80s וגם קצת 90s. מה שכן, אל תשכח את ה COVER ל WITHOUT YOU שדווקא כן קיבל ומקבל המון השמעות בגלגל"צ.. כנ"ל לגביי I´LL BE THERE ... אני לא יודע למה עם AGAINST ALL ODDS זה היה שונה .. ד"א, AGAINST ALL ODDA הגיע בזמנו למקום הראשון במצעד הלועזי הרשמי של "רדיו 1" שמשודר בכמה תחנות רדיו לכמה שעות....

roimc

New member
Against All Odds התפרסם בישראל

גם בלי גלגלצ. לידיעתכם, עם כמה שנראה לכם שגלגלצ פופולרית היא מ-מ-ש לא תחנת הרדיו הכי נשמעת בארץ. זה הולך לרשת ג´ ו-ג´ וכל אלה. ולמשל למצעד השנתי השנה התקשרו לגלגלצ 10 אלף איש להצביע ולרשת ג´ 21 אלף או אפילו יותר אבל מעל 20 אלף.

nadav26

New member
לא מסכים שהגירסא שלה שונה לגמרי...

הביצוע של מאריה ל-Against all odds, מאוד נאמן לביצוע המקורי בעיבוד ובהפקה. מאריה רק מוסיפה בו את הפרשנות הייחודית שלה לשיר. (וכמובן, שהגירסא עם "ווסטלייף", היתה ממש מיותרת ופחות טובה מהביצוע סולו שלה).

MissPop

New member
חחח

התארגנות מועדן מעריצים LMAO טוב מאוד :) לפחות הם טרחו לענות

galmc

New member
נכון!!!

להדיל מערוץ 3 שמחזירים לכולם אימייל אוטומטי ולא מתייחסים לאימיילים שהם מקבלים!

למעלה