TT225R

TT225R

מישהו מכיר את האופנוע הנ"ל של ימאהה? הוא מתאים למתחילים? כתבו בבקשה כל מה שידוע לכם עליו... שאלה נוספת שקשורה למוטוקרוס: מוטוקרוס 80 טוב למתחיל בגובה 1.84?

אף אחד לא מכיר?

השאלה שקשורה למוטוקרוס ת´אמת יותר חשובה שלי פשוט המודעה על הטי טי במוטו סיקרנה אותי..

tphss

New member
אופנוע מתאים למתחילים....

אני אישית לא נסאתי עליו אבל נסעתי על CR80 ולגובה כמו שלך זה לא ממש יתאים ויהיה צפוף לך. הTT-R225 מתאים למתחילים אבל אין בארץ למיטב ידיעתי הייתי אומר לך ללכת על מוטורקרוס 125 אבל לא ציינת אם יש לך רשיון (או גיל) ואם אתה צריך אופנוע לנסיעה גם בכביש. מקווה שעזרתי.

בקשר למוטוקרוס..

אין לי רשיון אני מתכנן לעשות עד 500 בגיל 18... יש לך טיפים למתחילים במוטוקרוס?

tphss

New member
יש לך ICQ? יותר נוח

ה-ICQ שלי הוא: 108295106 בכל מקרה אם איך לך תשאל אני ינסה לעזר. אני אישית בן 16 ואני עושה רשיון ומתכנן על ה SENDA DRD החדש, אם אבא שלי לא יסכים (עם תרוץ של "לנהגים היום אין כבוד לאופנוענים..." ושהוא סומך עלי אבל לא על הנהגים) אז אני קונה KX125 חדש מאירופה (לפחות אני ינסה) או CR125 משומש מהארץ (רק בגלל ש-CR הוא המוטורקרוס הכי נפוץ בארץ... אפשר לחשוב כמה יש) אבל תשאל אני ינסה לעזור :)

enigo

New member
TT225R

אופנוע סופר בסיסי, לא חזק, לא דק, לא גבוה. נדמה לי שאפילו יש ברקס תוף מאחור. מהותו בעולם להיות אופנוע בסיסי וזול. קראתי עליו פעם בירחון אמריקאי, והם הגדירו אותו כ FUNBIKE נחמד. לפי הרוח הכללית נראה שהוא פחות "קרבי" מ DR350... ובטח פחות חזק. אם המחיר בהתאם ואתה רוצה סתם אופנוע לשעשועים, זה יכול להיות נחמד, אבל בטח לא תחליף ל CR...

למעלה