TT

TT

אוקי.. אני נשמע כמו מתלהב בטח כרגע.. אבל אני פשוט באמצע "אנדרנלין ראש" יש לי סיטרואן ZX וולקן אוטמטית.. מנוע 1900.. מאד נחמדה עם האחיזה הבטוחה שאני אוהב...אבל לפני שעה וחצי.. חבר שלי עם ה TT קואטרו שלו.. התקשר עליי ואמר.. בוא לסיבוב.. כמובן שקפצתי על הנסיעה.. אבל שהפעם היה דובדבן שבקצפת..אני יורד.. הוא יוצא מהאוטו ואומר.. יאללה.. קפוץ..תנהג
.. באותו רגע.. יש חיוך מאוזן לאוזן ... אלוהים.. כמה שנהנתי.. האוטו פשוט טס.. ורק רצה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. אז זהו.. פשוט החלטתי לשתף אתכם.. האוטו הזה לדעתי מדהים.. עכשיו.. הפנטזיה החדשה....פורשה...כנראה שזה לא יתממש..אבל .. בכל זאת.. הTT התגשם.. אז מי יודע?!?

teen17

New member
יש רק בעיה 1 עם האוטו הזה:

יש לו קפיצים קשיחים מידי. מרגישים כל חור בכביש. בגלל זה הרבה אנשים החליטו להחזיר את האוטו לסוכנות. גל.

teen17

New member
לא רק......

חשוב גם לא להרגיש כל חור בקוטר שנטימטר 1 בכביש!!!! וזאת הבעיה של המכונית הזאת!!!! גל.

© DrorZi

New member
TEEN שאלה :

נסעת על הדגם הרגיל או על הגרסא הפתוחה ? המקורית או אחרי השינוי במתלים והוספת הספויילר ? (אני מניח שלא נהגת עליהן כי עדיין אין לך רשיון ולכן השאלה באיזה מהן הסיעו אותך, אם המצב שונה נא פרט)
דרור זי, רוצה סיבוב לפני שהוא קובע עובדות.

teen17

New member
אני נסעתי על:

הגירסה הסגורה המקורית שבאה עם בפוילר (ככה הוא קנה אותה מהיבואן) וכל פעם שהיה איזה חור קטן בכביש הרגשתי דפיקות כאילו לא יודע מה. בקיצור אם היו מכיילים את בולמי הזעזועים (ולא הקפיצים שזה שני דברים שונים) היה ניתן להשיג תוצאות הרבה יותר טובות. גל.

© DrorZi

New member
אולי באמת האוטו הזה לא בנוי

לשבילים השחורים של ארץ ישראל
דרור זי, תוהה מתי יבוא היום שיסללו פה 3 ק"מ רצופים בלי טלאים.

teen17

New member
לפי דעתי..........

מכספי הסיוע של ארה"ב נקנה מהם שטחים של בטון ועליהם אספלט ונחליף ככה את הכבישים שאצלינו בארץ. דבר ראשון את חיפה תל אביב ונרחיב אותו ל-4 מסלולים כל כיוון אחרי זה תל אביב ירושלים וכו.... ככה ננצל בחוכמה את כספי הסיוע. גל לא מבין למה מצב הכבישים בארץ במצב אפסי לעומת הכבישים המהוללים ודורשי המהירות שראה בקנדה.

be_roo

New member
אתה מערבב דברים שאינם קשורים

במכונית ספורט חייבים
להרגיש כל בור בכביש, הריכוך הוא בעצם ניתוק של הקשר בין הנהג לכביש, דבר שמפריע לשליטה. זה אולי לא נוח בנסיעה מנהלתית, ויש שיגידו שזה לא מתאים לכבישי הארץ, ובכלל אין טעם לקנות מכונית ספורט בישראל. אז מי שלא מתאים לו שלא יקנה אבל שלא יתלונן אם לא עשה נסיעת מבחן. זה כמו לקנות דירת פנטהאוז ולהתלונן שהגג נורא מתלכלך כי הוא בחוץ כל הזמן. יש דברים שצריכים ללכת יד ביד, שעטנזים יש למכביר, וכל אחד צריך למצוא את מה שמתאים לו. SI
לא התלוננה על הבורות, פתחי הביוב והכבישים המגורדים גם עם הקופה

teen17

New member
שיר-לא הבנת למה התכוונתי:

ברור שצריך להרגיש באוטו ספורט את הכביש ואת המהמורות הקטנות שיש בכביש הרי זה כל הקטע של רכב ספורט אבל לא עד כדי כך. נראה לי שהם הקצינו את ההרגשה של בליטות הכביש (ועוד בישראל שזה כל כך נפוץ) ברכב הזה ולפי דעתי ככה לא צריכים להיות מכוילים הבולמי זעזועים ולא הקפיצים (שזה שני דברים שונים) בצורה שיספגו קצת יותר ממה שכוונו מלחתחילה. גל.

© DrorZi

New member
עד כדי כך, הדוגמא הכי טובה

זה רכב הקרטינג, אחרי 10 דקות של נהיגה על הדבר הזה שאין לו כלום בדרך, כלום
בולם הזעזועים היחיד זה העמוד שדרה שלך אתה תבין כמה זה משנה את הנהיגה שלך כשאתה יודע בדיוק, אבל בדיוק מה יש לך מתחת לתחת. ואחרי זה אפילו תכנס ל TT מוקשחת היא תראה לך פתאום מנותקת מהכביש ...
דרור זי, 15.69 בנתניה.

be_roo

New member
טוב שאתה לא מתלונן על מרחב

או על העובדה שהיא לא אוטומטית. מי שקונה TT לא מחפש נוחות מתלים רכה
בשביל זה קונים A6 או משפחתית חזקה אחרת. ואם מישהו לקח אותה מבלי לבצע נסיעת מבחן, "התאכזב" מהנוחות והחזיר הרי שהוא צרכן גרוע, שלא יודע להגדיר, לחפש, לבדוק ולקנות את מה שהוא רוצה. מדובר במכונית ספורט או רודסטר, נוחות היא בכלל לא קריטריון, המתלים מכוונים כך שיעניקו לשילדה יכולת להתמודד עם נהיגה אגרסיבית ולא עם תינוק ישן במושב האחורי. שאלה נוספת לבעל הוולקן: למה
למה
למה
אוטומטית SI
שיר, מה עניין שמיטה לתשמישי מיטה?

אילן די

New member
ברור שהמתלים קשיחים !

למכונית הזו יש אחיזה פשוט מדהימה (במיוחד בקוואטרו). התשלום בא כמובן בקשיחות המתלים אבל האוטו הזה משלב בצורה מעולה איכות הרכבה (שחסרה למשל ב WRX) וכיף אדיר. עכשיו יש הבדל בין רכות לנוחות. ה- TT די נוחה, המושבים שלה תומכים ורואים שהמתכננים חשבו על תנוחת הנהיגה אפילו כשמדובר במכונית ספורט. אבל הקשיחות של הרכב והיכולת שלו להעביר לנהג כל קימור ומהמורה בכביש (כמו שמכונית ספורט אמורה לעשות אגב) יגרמו לחלק מהאנשים לומר שזו מכונית לא נוחה. רוצים נוחות - כמו ששיר אמרה - קנה A6, A8. אפילו A4 הרבה יותר נוחה (רכה). אגב אחד הדברים שמצחיקים אותי ב- TT קופה הוא המושב האחורי. אפילו כשאני נהגתי באוטו ואני בחור נמוך, גב מושב הנהג כמעט נוגע במושב האחורי ללא כל מקום לרגליים למי שאמור לשבת מאחורה. רק מטען אפשר לשים שם. קיימת אופציה לקפל את המושב הזה ובכך להגדיל את תא המטען שיוצר עבורו נפח די מרשים למכונית כל כך קטנה. ברודסטר ויתרו כמובן על המושב האחורי המגוחך הזה... אילן, שרוצה אחת כזו....

falou

New member
תבדיל

בין איכות הרכבה לאיכות חומרים. החומרים ב-WRX אכן מאיכות נמוכה יותר משב-TT (וזה מובן בהתחשב בהפרש המחירים) אבל אני לא בטוח שהם לא יחזיקו יותר זמן במקומם.

רונןz

New member
be roo זאת בחורה?

גם נוסעת בפיזו גם יודעת על מה היא מדברת... אני ממש מתרגש... את בטח נשואה. (אני מקווה שכולם שומעים את הנימה ההומוריסטית)

© DrorZi

New member
ממש קשר משפחתי יש פה ../images/Emo13.gif

ולא היא לא נשואה, היא "סתם" חברה שלי כך שגם מני אתה מקבל "תרים הנד-ברקס"
דרור זי, תפוס חזק.

למעלה