TT או XR ??

botke

New member
TT או XR ??../images/Emo91.gif

בקרוב אצליח לחסוך מספיק מזומנים לשדרג את ה DR350 שלי למשהו קצת יותר רציני כמו כן אני מרגיש שמבחינת כוח ומסיביות אני צריך משהו יותר חזק כי אני בחור גדול...ההתלבטות שלי היא בין XR650 לבין הTT כלשהו... יעוד האופנוע הוא נסיעה של בערך 60 ק"מ בימים ללא גשם ובסופי שבוע טיולים למיניהם בעיקר בשטח התקציב שלי הוא בערך 30 אלף אבל אני מאוד גמיש בנוסף אני מתלבט אם לקנות חדש בגלל ש..אתם יודעים תמיד יש פראייר שקונה אופנוע ועושה לו מנוע ואחר כך חמש אחרים שמחליפים ידיים בלי שום בעיות...הדבר יוצר כאב לך עצבני והשקעות חסרות תקדים ואחרי ה DR הישן שלי אין לי כוח לעוד אוברולים... אז מה אתם אומרים TT או XR

Beresheet

New member
XR XR XR XR XR ../images/Emo72.gif

לאחר אין ספור טיולים בין ה XR שלי ל TT של החבר שלי קל לאמר שנהננו ביחד והבאנו בראש אחד לשני... שני האופנועים חזקים (רכבתי על שניהם) קצת לא אהבתי את התנהגות המזלג ב- TT אבל אני חושב שרכיבה חזקה על XR 650 תדרוש חיזוק קפיצי מזלג (מה שאני עושה כרגע) או אולי XR600 היא האלטרנטיבה.. בכל אופן ל TT אין מצבר - מה שמשפיע על נסיעות לילה והנעות.. ל TT שוק חלש בטח כשמשווים אותו להונדה...מה לעשות אבל לפי דעתי תוכל לגרד TT עם מספיק יתרה לעשות ביטוח חובה ויותר חבר שלי מוכר את ה TT שלו אם תרצה ...

eradsh

New member
אני ממליץ על TT

ויותר מזה, אני ממליץ לך לגרד עוד טיפה´לה ולקנות TTR 98 זהו אופנוע אמין אמין ומאוד נוח. מה שבאמת קובע זה השימוש היום יומי והאמינות לאורך זמן. היה לי את ה- 93 ומאוד נהניתי ממנו. הנחיתות היחידה (לדעתי) היא של-TT אין סטרטר. אבל למי שיש בעיה עם זה... אני מוכר היום TTR לאחר כמעת 3 שנים בהם נהניתי וללא שום תקלה רק בלאי שוטף. מומלץ.

למעלה