Tsubasa Tokyo Revelations OAD 2

Pukapukit

New member
~מחפשת מאתמול מקור הורדה~

ארג. בכלל יצא כבר תרגום? אגב, חדשה. D: קוראת סמויה כבר המון זמן ולא מצאתי כוח להכריז על נוחכותי :ם עד עכשיו.~

jack4u

New member
במילה אחת

מ-ד-ה-י-ם!!! בהחלט הפרק הטוב ביותר שראיתי, אפילו יותר מהפרק הראשון (של האנימה)! כמה הערות: כאן הם כאן נצמדו למאנגה ולא השמיטו\שינו קטעים כמו בOVA הראשונה. הקול של מוקונה השחור שונה ודבילי, לא יודע מה הם ניסו לעשות, אולי לעשות אותו גברי יותר? אותי זה הצחיק!.. הקרבות היו מעולים (סוף סוך אקשן!). הרגע ששינג פו (ככה באמת קוראים לה, מסתבר, ולא ההגיה היפנית של "קסינג הו") נדקרת לא היה משהו, הראו רק תמונה אחת קפואה, בלי אנימציית דקירה בכלל. כשחותם העין יצר מערבולת, מאיפה ולמה צץ המעגל קסמים של יוקו מעליהם? הפרק בהחלט הבהיר כמה דברים ויזואלים שלא היו ברורים בשיט, כי המאנגה לא יכולה באמת להעביר קרבות או יותר מידי אנימציה. למשל, לא ידעתי שסאקורה נשאבה לגולם של סובארו (לא שזה משנה ממש, אבל עדיין : - )).. הקיצר, לראות ומהר, העלו גרסאות raw ביוטיוב , התרגום יהיה עוד כמה ימים כנראה.

JeeChan

New member
אמ"ג אמ"ג אמ"ג O____O ../images/Emo58.gif

זה היה עוד יותר מדהים מהפרק הראשון. האנימציה הייתה בשיאה O_O הקרבות היו מדהימים ומובנים לשם שינוי ם: וכל כך הרבה דברים ששכחתי שנאמרו שם X_X פאי ;; העין שלך T_T וממש עלו לי דמעות כשסאקורה צרחה ששאורן ושאורן יפסיקו להילחם ;; פשוט אין לי מילים מרוב שזה מדהים

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gifקיאההההההה@%#%@#%#@

יוווווו זה היהההה טובבבב...כל הפרק אני קיאהה קיאהה...ובאמת הקרבות היו כלכך טובים כשהיה בתחלה קלוזאפ על ההפנים של פאי אני כזה ";;;;;;;; העין שלך" חייבת להגיד שצחקתי מהקולות שיצאו כששאורן אכל לו את העין XDD;; מרושע... ובכללי זה היה הרבה יותר טוב..והכי חשוב...סבארו2#%@%@#$%@% 3333333333>~ אני לא יכולה לחכות לאובה הבאה ;-------;

סג ../images/Emo58.gif

עכשיו אני מבינה כמה לא הבנתי מהציורים שלהם בפרקים האלה XD; אני אשכרה לא שמתי לב בכלל שהיה גולם במנגה XDDDDD וכששאורן לחץ כזה על העין של פאי, זה גם לא היה זכור לי, אבל זה נורא שעשע אותי XD; אני כזאת רעה XDDD הקרבות היו כל כך טובים *,* ממש ממש ממש טובים 33> היה כיף להסתכל (אפילו שהקרב הראשון במים היה.. ככה ככה. אבל הקרב בין השאורנים היה מצויין) הו, וזה מצחיק שבגלל הפרק האחרון במנגה (או זה שלפניו?) הבנתי מה הכוונה בזה שקסינג הו היא כישלון ולמה זה לא היה מפתיע שהיא פעלה בשביל שאורן D:

DeathD

New member
חוקם על דעתכם X:

הראשונה לדעתי יותר טובה. לא יודעל הסביר XD; (העילגות והעייפות).

jack4u

New member
מה יש כבר בראשונה שגורם לה להיות יותר טובה?

קרב עם קאמוי חצי דקה בקושי, שיחה משעממת עם פאי ושאורן יוצא ממיכל מים. לא היה יותר מידי בOAD הראשון שגרם לי להגיד "ואו!!" אני גם לא מבין מה התחושה הכללית הזאת של "האנימציה נהייתה גרועה" , האנימציה לטעמי נשארה זהה והייתה טובה מאוד. אני חושב שנעשתה עבודה יפה ואנשים סתם נטפלים לפרטים קטנים. נכון, הקסם של פאי נראה כמו דגל של מצעד הגאווה, האיכות של הקרב המים (שנמשך בערך דקה..), היה קצת פחות טוב, אבל בסופו של דבר, אלה דברים שישנו קצת את התוצאה הסופית.

JeeChan

New member
לא יודע מי אמר את זה Oם האנימציה הייתה מעולה

זה סטודיו I.G. אין אצלם מקרים רבים שאפשר לומר שהאנימציה ירדה או גרועה, הם תמיד משקיעים את יכולתם המלאה בפרוייקטים שלהם (ראו Seirei no moribito, Ghost Hound)

JeeChan

New member
חולק על דעתך, החלק השני היה הרבה יותר טוב

כמות המידע, האקשן, הכול. החלק הראשון היה פתיח לחלק השני.

למעלה