tsiporganeden

tsiporganeden

לא כתבת אם היסמין נמצא בעציץ או בגינה באדמה. בכל אופן הנה כמה המלצות: א' צריך להשקות אבל לא להגזים. ב' אם יש לו ענפים יבשים יש לגזום אותם עד הקטע הירוק. ג' זה צמח שאוהב שמש לפחות בלק מהיום. לידיעתך, היסמין נכנס לתרדמה (חלקית) בחורף כך שעל תצפי ממנו לגדולות, אבל עד לימים הקרים טפלי בו ואל תוותרי ואני מקווה שיגמול לך על יחסך ! ספרי לי מה קורה איתו.

tsiporganeden

New member
תודה לך על תשובתך, אתה כנראה לא

יודע להשתמש בתיבת המסרים, אם תרצה אלמד אותך, בכל אופן היסמין היה בעציץ עכשיו שתלתי אותו והעלים כמובן נשרו לו, אבל הענפים עדיין ירוקים, אגזום עד הקטע הירוק ואצפה לטוב. אני מאוד מאוד אוהבת את הריח של הפריחה שלו, אעשה את מירב המאמצים להחיות אותו, בכל אופן תודה רבה לך.

מסרים

אשמח שתלמדיני השימוש בתיבת המסרים. באשר ליסמין זיכרי שהתיו לפניו כך שלא תצפי לתגובה מהירה ועל תגזימי בהשקיה. בהצלחה.

may55

New member
טריאנדפילו אולי תוכל לספר אם אתה

יודע מעניין אותי האם לאנשים יש העדפה לגדל צמחים או פרחים או אמונה שכזה פרח או צמח או עץ חייב לפי מה שהיו נוהגים בארצות מוצאם ??? למשל אצלנו תמיד היה עציץ עם (רודה ) פיגם הערב ביקרתי במיני ישראל מאוד יפה ומומלץ בלילה היינו לפני שהחשיך וכאשר החשיך נידלקו האורות מרב'יה ויש שם עצים קטנים של לימון רימון ועוד'

יש בזה משהוא

שאנשים קשורים במסורת גם בתחום הגינון.אישתי למשל עברה ממשתלה למשתלה ע"מ למצוא אותו שתיל של יסמין בעל הפרח הגדול והמלא כפי שזכרה אותו מבית הוריה בחו"ל. אני לעומתה אין לי סנטימטים כאלה. אני אוהב פרח או צמח כי הוא יפה בעיני וממלא פונקציה מתאימה בגינה. אגב, הפיגם נחשב כצמח יעיל נגד "עיין הרע" ובנוסף הוא מועיל בדחיית חרקים מזיקים לצמחים. זה בדוק

יש בזה משהוא

שאנשים קשורים במסורת גם בתחום הגינון.אישתי למשל עברה ממשתלה למשתלה ע"מ למצוא אותו שתיל של יסמין בעל הפרח הגדול והמלא כפי שזכרה אותו מבית הוריה בחו"ל. אני לעומתה אין לי סנטימטים כאלה. אני אוהב פרח או צמח כי הוא יפה בעיני וממלא פונקציה מתאימה בגינה. אגב, הפיגם נחשב כצמח יעיל נגד "עיין הרע" ובנוסף הוא מועיל בדחיית חרקים מזיקים לצמחים. זה בדוק נ.ב. אכן מיני ישראל אתר נהדר ובערב עם האורות הוא מרשים שבעתיים. הצמחים שם הם כולם אמיתיים אבל מנונסים וממוקמים בחכמה וטוב טעם .

tsiporganeden

New member
לי בבית יש המון פיגם, וגם המון

זרעים למי שרוצה, חברה אתם מוזמנים. ומאי אכן כך מיני ישראל מדהימה גם ביום ובעיקר בלילה.

למעלה