Truth Hurts

NuckBunnies

New member
אנג´לינה ג´ולי שחקנית טובה

אבל היא באמת יצירת אומנות אלוהית. ואף פעם לא הבנתי מה מתלהבים מאנה קורניקובה. אגב שחקניות יפות, מילה מולוביץ´ מתאימה לתיאור בקלות. אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם. חבל ששלך נחות כל כך. ;) NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את א-ת-גר קרת לפרטים נוספים.

Blood

New member
עזוב אותך משטויות 2...

תחפש תמונות של לינדה פיורנטינו (דוגמא, גברים בשחור) ותבין יופי מהו..

NuckBunnies

New member
לא מעניינת -בכלל-

אבל הערת שוליים - נחמד לדבר על זה, אבל אני מעדיף את השרשור על התמסחרות ועם המלצות שלי. בואו נפצל את התעסקותנו. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את א-ת-גר קרת לפרטים נוספים.

לא הנתי מה "נחות" בטעם שלי

אם אנה קורניקובה נבחרה בסקר לבחורה הכי סקסית בעולם אז יש עוד כמה שחושבים כמוני. אם ביונסה נבחרה בסקר לבחורה השחורה הכי יפה באמריקה(וקלואדט הייתה טופ 10 הישג גדול לבחורה יחסית לא מפורסמת) אז יש עוד כמה שחושבים כמוני.

אז טרייסי צ´פמן היא כוסית עולמית

לפי השיטה הזאת. תשמע, תקשיב, תקרא את הליריקס בו זמנית, ותגיד לי שאתה לא רוצה לעשות לטרייסי ילד ולהתחתן איתה. ואז תסתכל על התמונה על האלבום. אקיצר אתה מתחיל לדבר לא לעניין... יופי ומוזיקה מדהימה לא קשורים אחד לשני ולא משליכים אחד על השני. מן הסתם.

NuckBunnies

New member
"עשר אצבעות לי יש"

היא לסבית. וחוצמזה לוריין היל באמת יפיפיה, עם או בלי מוסיקה, שמשמשת ערך מוסף לא מבוטל. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את א-ת-גר קרת לפרטים נוספים.

Blood

New member
תשמעו..

כל אחד והטעם שלו! אני אישית מזדקר כשאני שומע את זאב רווח מילל " מיאו..חתולה"

ושוב...

אין קשר בין לסביות ויופי חיצוני... (רק בתוכניות של ריקי לייק יש, ששם לסבית זה או כוסית מטורפת או בוץ´ עצבנית). אני האחרונה שתגיד שלורין היל לא יפיפיה, היא מדהימה לדעתי (יש אתיופית בבסיס שלי שדומה לה שתי טיפות מים, ואין אחד בכל הבסיס שלא מודה שהיא אחת האתיופיות הכי יפות שהוא ראה). פשוט זה לא קשור למוזיקה שלה... היא עושה מוזיקה מדהימה, והמראה שלה זה בונוס לא מבוטל, אבל אין קשר ביניהם.

למעלה