Truth Hurts

NuckBunnies

New member
Truth Hurts

זמרת אופרה שהוציאה אלבום אר אנ בי תחת חסותו של פרופסור דרה. היה לה סינגל ראשון שהיה להיט, Addictive, עם הפקה מעולה וניחוח מזרחי של דרה, אבל היא הייתה כל כך מעצבנת שם. באמת. כאילו, מעצבנת ברמות של "תסתמי-יא-פוסטמה-מה-את-מזיינת-את-השכל". עכשיו יצא שיר שני, ולמרות שאני עדיין סולד מגישת הגטו ביץ´ שלה, הוא הרבה יותר נוח לעיקול. מה דעכם? למישו יש את האלבום ויכול להמליץ על עוד? Truth Hurts - The Truth NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

NuckBunnies

New member
ואני בטוח

שאתה כוסית מהלכת על ארבע. כאילו, מה זה לעזעזל קשור? ממתי יופי ומראה קשור למוסיקה? כן זה נחמד שהזמרת כוסית, אבל אתה לא רואה אותי מספיק לשמוע ג´יל סקוט כי היא נראה כמו דובון איכפת לי מצופה שוקולד. וחוץ מאלישיה קיז ולוריין היל קשה לי לחשוב על נשים שבאמת נראות טוב במוסיקה שחורה. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

סתם הערתי הערה

מה קשור שהיא "מעצבנת"?לא קשור. ולרקורד-ביונסה,קלאודט אורטיז מסיטי היי ואמירי לא רואות ממטר את לוריין היל ואלישה קיז דמוית העכבר.

NuckBunnies

New member
ביונסה וקלאודט

יכולות לפזז את תחת הגטו-ביצ´י שלהן לקרמטוריום. שניהן מכוערות ודפוקות (פחות או יותר גם מבחינה מוסיקלית, אגב), ולוריין היל אלוהים בכל מובן אפשרי. טוב לא ממש, אבל בהשוואה לנ"ל היא הרבה יותר. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

???????????????

אתה עיוור?איך בן אדם שפוי יכול להתסכל עליהן ולהגיד שהן מכוערות? 9 מתוך 10 גברים באמריקה יגידו לך שהן נראות יותר טוב מלוריין היל(שהיא אכן מוזקאית הרבה יותר מוכשרת). נ.ב איזה פוזת גטו ביץ יש להן?

NuckBunnies

New member
אתה מדבר על 9 מתוך 10 גברים

של עם שמוציא הכי הרבה כסף בעולם על דיאטות ושיטות הרזיה, ובו זמנית העם הכי שמן ומפותם (מכל בחינה אפשרית) בעולם. בקיצר, האמריקאים מזמן הפסיקו להרשים אותי. חוץ מזה שיופי וכוסיות זה לא אותו דבר. תשמע את Killing Me Softly. ממש תשמע, תקשיב, תקרא את הליריקס בו זמנית. אין צורך לראות תמונה של לוריין היל. רק לשמוע את הקול שלה. עכשיו נראה אותך אומר שהיא לא הדבר הכי יפה שיש. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

Blood

New member
עזוב אותך משטויות..

תסתכל על הופעה של morcheeba ונראה אותך לא מתהפנט מ-skye

אני מת על לוריין היל(חוץ מהאנפלגד)

היא היוצרת הכי אהובה עליי במוזיקה השחורה.לא התווכחתי לשניה על היופי ביצירה שלה. אבל היא פחות "יפה" מהן ביופי חיצוני,נקודה.לזה התכוונתי.זה לא מוריד מערכה(והיא לא מכוערת מבחינה חצונית שלא תבין לא נכון). אנג´לינה ג´ולי שחקנית הקולנוע הכי טובה שיש?לא ממש.את אנה קורניקובה אפילו אני מנצח בטניס.ועדיין אם הן היו באות מולך הייתה משתין במכנסיים.

Blood

New member
תראה..תשמע...תראה...תשמע

לגביי השפתיים שלה - אין לה מתחרות... אבל יש יפות ממנה... (לינדה פיורנטינו שציינתי אותה, ג´וליה סטיילס ואחרות)

אני לא מתווכח עם אנשים שטוענים

שיש בחורות יותר יפות מאנג´לינה ג´ולי.צר לי.הבחורה הזו היא...עזוב. אני מקווה שיבוא יום ותראה את האור.

לכל אחד יש את הטעם שלו

ואנג´לינה היא הטעם של כולם. נ.ב אתה יכול להביא לי קישור לתמונה של הבחורה שדיברת עליה(זאת מגברים בשחור)?אין לי מושג מי זו.

למעלה