Truly Madly Deeply

meli99

New member
Truly Madly Deeply

כרגע סיימתי לראות... לדעתי ראיתי אותו לפני 10 שנים, אולי יותר ולא כל כך זכרתי אותו. מה אפשר לומר, בכיתי לפחות חצי מהסרט וגם חשבתי על האהוב שלי שמת לפני 7 שנים, על הקושי להיפרד ולהמשיך לחיות... בהתחלה, נראה שזה בלתי אפשרי ולאט, בצעדים קטנים, קטנטנים, החיים חוזרים למסלולם, פתאום מבחינים בשמש שזורחת, בטעמים של מאכלים שזמן כה רב היו חסרי טעם וגם לומדים לחיות עם הנוכחות המעורפלת (שלא כמו בסרט) של האדם היקר שאיננו. הוא מלווה כל הזמן, קולו נשמע בתוך המוח והלב, מגיב למחשבות שלי, לרגשות, לפחדים, מחזיק את היד ומוביל לעבר המשך החיים. זה נשמע ביזארי אבל גם כשהכרתי מישהו חדש,שנתיים אחרי שהוא הלך, הרגשתי שהוא ממשיך ללוות; בדייט הראשון, בנשיקה הראשונה, בפעם הראשונה בה הייתי איתו במיטה... הוא נמצא שם תמיד, מלאך שומר שלי... הסרט הביא אותו לשבת לידי ולהזכיר לי שהוא אף פעם לא הולך, שהוא תמיד אוהב ושהדבר היחיד שאני צריכה לעשות הוא להמשיך קדימה ולהיות מאושרת. המתים הם חסרי אנוכיות כל כך... סליחה על החפירה אבל הייתי חייבת.

../images/Emo24.gif

הדברים האלו מדהימים... קורה לי הרבה מאוד פעמים שיש לי מחשבות מעמיקות על החיים (בכלליות או שלי בפרט) אחרי סרט מאוד מאוד טוב. אני חושבת שזו חלק מהחוויה במובן מסויים... עבר כל כך הרבה זמן, בטח עכשיו כשנזכרת את מעריכה את מה שעברת ומה שלמדת מזה הרבה יותר.
זו חלק מהסיבה שאני כל כך אוהבת קולנוע ואת הפאן האנושי הכל כך חזק וכמעט מצמרר שלה. אם כבר שרשור רציני יחסית וכו'.
יש כמה דברים שמוציאים אותך פשוט בהלם מהאמת המדהימה של היצירה והעומק שלה... ובגלל זה גם פחות או יותר דרמה זה הז'אנר האהוב עליי. לא ראיתי את הסרט, אבל אני כן מכירה את התקציר, וזה אכן בתכנון שלי...

מלאכית16

New member
זה בהחלט..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

סרט חזק שמעורר את הרגש והמחשבה. בפעם הראשונה שראיתי אותו בכיתי כל הסרט. בפעם השניה רק בחצי ממנו. ואני לא מוכנה לראות אותו שוב, כי לא בא לי לבכות יותר.
אבל בהחלט צריך גם יותר מצפיה אחת כדי לשים לב כמה הסרט הזה איכותי. כמה אין בו קטעים "מתים" חסרי משמעות. כל פיסת סרט שם מלאה משמעות וסימליות. אני בהחלט אהבתי את הסרט הזה.

meli99

New member
לא נראה לי שזה אפשרי לראות אותו בלי

לבכות בסוף... וזה מדהים שעד הרגע האחרון של הסרט אתה לא מבין לאן זה מוביל. היו רגעים ששאלתי את עצמי למה הרוח רפאים הקרציה הזה לא הולך ונותן לה לחיות :)... תענוג צרוף הסרט הזה!

למעלה