true metal on israeli FM radio

true metal on israeli FM radio

hey just wanted to let u guys know of a really nice metal program on 106 FM KOL ARIEL. they mostly play power and heavy but after many naggings, they´ve started putting some relatively extreme metal on. anyways, they really need support, so do us all a favor and check out: http://go.to/dimetal for some more details. btw, in case u don´t get Kol Ariel due to locality probs, u can listen via the site to the show and to the station itself. the program is broadcasted every sunday from 22:00 to 23:00. in case you´re interested in them putting some more undergroundish, extreme stuff, all u have to do is send them the audio cd and they´ll be more than happy to put it on. thanx and take care. P.S. you´re all welcome to join the METAL room on the tapuz chat for some more details.

Sham 69

New member
אממ .. בלי להעליב ..

זאת תוכנית ממש עלובה ומסריחה .. ועדיף לעשות איזה פלייליסט נחמד בווינאמפ מאשר לשמוע את החרא הזה .. אבל זאת רק דעה שלי .. אולי אחרים יאהבו את התוכנית ..

תראה...

תראה, אם זו התגובה שלך, כנראה שפיספסת את כל מטרת ההודעה שלי- מטרתה הייתה בעיקרון לידע אנשים לגביי התוכנית הזו. מדוע? כדי לעורר תמיכה. בדיוק כמו שחלק מהאנשים, ביניהם אני, קונים דמואים של להקות ומפרגנים גם אם הם לא בדיוק חובבי הסגנון או הלהקה הספציפית הזו. הכל כדי לתמוך בסצינה וכדי לעודד יצירה מכל סוג שהיא בתחום המטאל המחתרתי בעולם בכלל בארץ בפרט. התוכנית בעיקרון "מתמחה" בפאואר מטאל וכיוצא באלו, ואני מבין שאתה לא חובב גדול של הסאב ז´אנר הספציפי הזה מה גם שאני לא מבין כמה מטאל אתה כבר שומע אם בחרת כינוי בשם sham 69. בכל אופן, אני דיי משוכנע שאם התוכנית הייתה מתעסקת בפאנק, היית מגלה יותר עניין או אולי לפחות יותר תמיכה ופרגון אם באמת איכפת לך מסצינת הפאנק בארץ. אז גם אם התוכנית "מסריחה", היא עושה משהו שאף אחד אחר לא עשה עד עכשיו והיא לשדר טרו מטאל מעל גלי הרדיו הישראליים. אז בחזרה לנושא העיקרי של התגובה שלי- קצת פירגון לא יהרוג אף אחד. ולפי דעתי צריך לברך אנשים שהצליחו להשיג זמן שידור (גם אם בתחנה לא מרכזית) על מנת להעביר חומר שלא כל כך קל להעביר ברדיו, בין אם מקומי או ארצי.

Sham 69

New member
אממ ..

קודם כל, זאת לא ממש אמורה להיות תגובה ל"פרסום" שלך כביכול, פשוט אני לא אפתח הודעה חדשה בשביל לכתוב את הדיעה שלי על התחנה הזאת. אתה מסיק מסקנות ממה שאני שומע לפי הכינוי שלי .. בן אדם חכם .. אתה לא יכול לדעת כמה מטאל אני שומע, וכמה אני עושה ביד ובלה בלה לפי הכינוי שלי, אז אל תזיין את השכל ואם הייתה תחנת פאנק בארץ שמשדרת שירים שאני לא אוהב, סגנונות פאנק שאני לא אוהב, ללא ספק שהייתי דוחה אותה, לא אכפת לי אם זה פאנק ולא אכפת לי אם זה מטאל או לא יודע מה .. ואני אישית לא אתמוך בסגנונות ולהקות פאנק שאני לא אוהב, ולא אקנה את הדמואים שלהם - כי אני הריי לא אוהב את זה, אז מה אכפת לי? שישרפו, אם אני לא אוהב את זה, אז סביר להניח שאני לא אתמוך בזה, כנ"ל גם לגביי מטאל או כל סגנון אחר שאני אוהב ולא אמרתי פה לאף אחד לא לשמוע את התוכנית הזאת .. זאת רק הייתה דעה אישית -שלי-, לא הסתתי נגד התחנה, וגם אמרתי שאולי אנשים אחרים יגלו עניין בתחנה הזאת יותר ממני .. אני, בכל מקרה, לא מתכוון "לפרגן" לתחנה שאני לא אוהב את המוזיקה שלה, ולא שמה דברים שאני אוהב, אבל כמובן שאני גם לא הולך להסית נגדה

כפיים על הנכונות לשמור על רמה גבוהה

תבין, שנינו יודעים שהבעת הדעה שלך כביכול, באה כדי ללכלך ולהשמיץ, אז אין טעם להתממות הפתאומית שלך. שנית, אני ואתה אנשים שונים- לא היה קורה שום דבר אם לא היית מגיב בצורה שבה הגבת, אבל, וזאת הנחה ודעתי האישית בלבד, שאתה מסוג האנשים שחייבים ללכלך על כל דבר שלא קולע בדיוק לטעמם האישי ובד"כ לא כל כך מגוון. עם כל הכבוד לחופש הביטוי, ידידי הנכבד, הייתי מאמין שהיה עדיף אם היית שומר את ה"תגובה האישית" שלך כביכול, לעצמך.

Sham 69

New member
אוקיי .. תבין ..

אין קשר ללכלך ואין קשר לשאל הבולשיט שכתבת "רמה גבוהה" .. כן הא .. טוב, שיהיה אני אכתוב את הדעה האישית שלי איפה שאני רוצה .. ופורומים בנויים גם על דעות אישיות, אז אני חושב שיש לי את הזכות לכתוב פה את הדיעה האישית שלי. ולא, אני פשוט לא אתמוך בדברים שלא "נקלעים" לטעם שלי, ואני אכתוב עליהם את הדעות האישיות שלי, כל עוד אני לא מסית, אני חושב שיש לי את הזכות לכתוב את הדעה האישית שלי לגביי כל דבר, בפורום הזה ..

Sham 69

New member
מסיט* ..? אה .. ועוד משהו ..

תעשה לי טובה .. תנסה לא להגיב, אל תקח את זה אישית, אתה לא ממש בן אדם שאני רוצה לנהל איתו "שיחה" או מה שלא יהיה ..

אגיב גם אגיב

אני חושב שזה דיי ברור שיש דרך סבירה ומתורבתת להגיב על נושא מסויים ויש גם דרכים בוטות וילדותיות. אתה, כנראה, מוצא את הדרכים הבוטות כדרכים יותר פשוטות ויותר מתאימות לך, מאי אילו סיבות, להתנסח בהן. אז בבקשה. ועם כל הכבוד לעובדה שציינת שזו דעתך האישית, אני עדיין מאמין שההודעה שלך נכתבה בחוסר טעם וטאקט מכל סוג שהוא. אם אתה לא רוצה לנהל איתי שיחה מכל סוג, אתה יותר מחופשי פשוט לא להגיב.

Sham 69

New member
אוקיי .. תבין ..

אין קשר ללכלך ואין קשר לשאל הבולשיט שכתבת "רמה גבוהה" .. כן הא .. טוב, שיהיה אני אכתוב את הדעה האישית שלי איפה שאני רוצה .. ופורומים בנויים גם על דעות אישיות, אז אני חושב שיש לי את הזכות לכתוב פה את הדיעה האישית שלי. ולא, אני פשוט לא אתמוך בדברים שלא "נקלעים" לטעם שלי, ואני אכתוב עליהם את הדעות האישיות שלי, כל עוד אני לא מסית, אני חושב שיש לי את הזכות לכתוב את הדעה האישית שלי לגביי כל דבר, בפורום הזה ..

Reckoning Day

New member
טעות..

אני לא יודעת אם אתה מתכוון לפיראטי ..אבל אם כן..אז היו גם היו שידורים ברדיו פיראטי בעבר..ואפילו תוכניות מצוינות אף אחד לא המציא את זה..ואם אני לא טועה אפילו היתה לתקופה קצרה בגלגלצ.

תודה על התרבות

קודם כל, תודות על התגובה המתורבתת שלך. שנית, לא דיברתי על רדיו פיראטי- קול אריאל הוא רדיו מעוגן בחוק. עוד נקודה- אני לא משתייך לא לצוות הרדיו ולא לצוות התוכנית ומטרת הדיון הזה היא לא להביא מאזינים כדי להגדיל את קהל ההאזנה לתחנה בכלליות- המטרה היא להרחיב את קהל השמע של התוכנית הספציפית הזו. בנוסף לכך, הייתה בהחלט תוכנית בגלגל"צ ששידרה קצת אלטרנטיב, וגם לא מטאל, והיא ירדה מהר מאוד משידור. יש גם תוכניות ברדיו ת"א, רדיו ירושלים ורדיו BU99FM. שוב- כל הנ"ל לא מתעסקות במטאל, אלא באלטרניבה מסויימת למיינסטרים. אם ידוע לך על תוכנית ברדיו ישראלי שמשדרת מטאל- בבקשה תודיעי לי.

נא להגיב לפה בבקשה, ולא לקודמת

אם אפשר את התגובה להכניס פה ולא להודעה הקודמת, אני אשמח מאוד (קטע טכני עם ההודעות דרך האי מייל)...

נקודת הג´ק ומטאל

ובכן, זה נכון שהאדון הנכבד ג´קי שרגא משדר, לעיתים רחוקות מאוד, שיר מטאל או שניים, אבל גם אז הוא מתייחס לזה כטובה גדולה לכל קהילת המטאל בארץ ובנוסף הוא לא מסתיר את סלידתו הרבה מאקסטרים מטאל אז קשה לבוא אליו בטענות. בכל זאת, עם כל הכבוד לנקודת הג´ק, עודני נשאר נאמן לאבנים ומתכות.

למעלה