TRUE BLOOD

קרניjack

New member
TRUE BLOOD

מי רואה? מי אוהב ומי לא? ומה לא? קצת ביקורת עד כה

Blade Of Fire

New member
נמאס לי מזה../images/Emo3.gif

ספוילרים עד פרק 3, אם מישהו אכפת לו... עצרתי באמצע הפרק השלישי ואמרתי די-העלילה לא מותחת, אין לה פואנטה, כל השחקנים חולים באובר-אקטינג מוגזם והערפדים עצמם.... ובכן... אין לי בעיה עם ערפדים ברברים, אבל יש גבול
אה וגם ציפיתי, בהתאם לשם של הסידרה, שיתמקדו יותר בעובדה שערפדים אומרים "היי, אנחנו כאן ואנחנו לא ממש צריכים לאכול אתכם כי יש לנו תחליף מספיק טוב" והם לא עושים את זה. במקום ערפדים אפשר סתם לשים שם כמה פושעים וסגרנו עניין... אה וגם (
) כל הקטע שסוקי יכולה לקרוא מחשבות בכלל לא מקבל משקל.. לפעמים נזכרים בזה ואומרים "אה כן היא יכולה לקרוא מחשבות, אבל לא של ביל" וזה פרט כל כך שולי בעלילה כשכן אפשר לבנות עליו כל כך הרבה שזה פשוט כבר לא מעניין. בקיצור, ויתרתי על הסידרה הזאת

קרניjack

New member
עמוקה כמו קבר

הסידרה נחמדה למרות שאני לא אוהבת את הדמויות והיא בוטה מדיי ...סה"כ נחמד, לא משהו סופר מקורי למרות שכל אווירת "הדרום" מורגשת בסידרה (לא בגלל המבטא
) אלא בגלל כל הדברים המלוכלכים שהולכים שם, ואין את בסדרות אחרות. נחמד.

ShAhArnavonXD

New member
ת'כלס!

אני ויתרתי כבר בפרק השני! יותר סצנות סקס מאשר סצינות רגילות.. בחיי שזאת אחת הסדרות הכי מפגרות שנתקלתי בהן עד עכשיו!

ייסאן

New member
אני אוהבת! אני רואה!!!!!

בדיוק סיימתי את פרק 5~ הסדרה ממש טובה בעיני, ומשתפרת עוד ועוד!!! אני אוהבת את כל הדמויות בגלל הדפקות שלהם, והן לא סתם "נייר" כמו שחושבים בהתחלה. אני מתה *מתה* לראות את פרק 6, צפוי שם אקשן היסטרי במיוחד! גרררררררררררררררר בילי+סוקי... אמג. SOOOOOOOOOO SEXY

ייסאן

New member
לא נראה שזה יעבור את הצנזורה בארץ.

סדרה דיי.. האממ, גראפית.

קרניjack

New member
אני כמעט בטוחה שקראתי שהולכים להציג אותה ביס

בכל זאת סידרה מצליחה (גם קראתי איפושהו שהם חתמו על 4 עונות לסידרה?) ואין סיבה שלא יציגו אותה בשעות המאוחרות של הלילה. כאילו ש"עמוק באדמה" לא הייתה מספיק גסה וזה מאותו הבמאי.

ייסאן

New member
היום בלילה(ראשון) פרק נוסף!!!!!!!!!!

ישששש אני מתרגשת... פרק 6 צריך להיות מעולה, גררר, על פי הפירויו... @#$%%

בדנתמ

New member
אז באיזה אתר אתם רואים את זה?

הפרקים משודרים באתר הרשמי של הסדרה או משהו בסגנון?

ייסאן

New member
הפרק עלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בטח ייקח קצת זמןו לרדת, כי יש איזה 1000000000000000 ליצ'רים וכמעט כלום סידרים, אבל הוא באוויר! מוהאהאה חפשו בMININOVA

למעלה