Trouble

Roy1232

New member
Trouble../images/Emo79.gif

אז הגענו לשיר השישי באלבום הראשון של להקתנו האהובה. זהו אחד מהשירים הגדולים שגרמו לפריצת הלהקה בעולם. ד"א סיפור מהעבר: ידעתם שאת ההצלחה שלהם בUK חייבים הלהקה לשדרן אחד מרדיו וואן שנדלק על Brothers&Sisters? עד היום אוהבים אותם בתחנה הזו. אוקיי, Trouble: ---------- Oh no, I see, A spider web is tangled up with me, And I lost my head, The thought of all the stupid things I said, Oh no whats this? A spider web, and Im caught in the middle, So I turned to run, The thought of all the stupid things Ive done, I never meant to cause you trouble, And I never meant to do you wrong, And i, well if I ever caused you trouble, Oh no, I never meant to do you harm. Oh no I see, A spider web and its me in the middle, So I twist and turn, Here I am in my little bubble, Singing, I never meant to cause you trouble, I never meant to do you wrong, And i, well if I ever caused you trouble, Oh no, I never meant to do you harm. They spun a web for me, They spun a web for me, They spun a web for me. התרגום: -------- הו לא, אני רואה רשת קורי עכביש שהסתבכתי בה ואיבדתי את הראש המחשבה על כל הדברים הטיפשיים שאמרתי. (ריף פסנתר מדהים
) הו לא, מה זה? קורי עכביש ואני כלוא באמצע אז הסתובבתי לרוץ המחשבה על כל הדברים הטיפשיים שעשיתי. אני, אף פעם לא התכוונתי לגרום לך צרה אני, אף פעם לא התכוונתי להתייחס אליך לא נכון (do wrong=לעשות משהו שלא על הצד הטוב. לא נכון הוא התרגום המתאים) ואני, טוב אם אי פעם גרמתי לך לצרה לא, אף פעם לא התכוונתי לפגוע בך... (פסנתר אעעעע
) הו לא, אני רואה קורי עכביש וזה אני באמצע אז אני מתעוות ומסתובב והנה אני בבועה הקטנה שלי... אני, אף פעם לא התכוונתי לגרום לך צרה אני, אף פעם לא התכוונתי להתייחס אליך לא נכון ואני, טוב אם אי פעם גרמתי לך לצרה לא, אף פעם לא התכוונתי לפגוע בך... הם טוו רשת עבורי הם טוו רשת עבורי הם טוו רשת עבורי... ---------------------------------------------------------------- אכן, שיר מקסים. על מי אתם חושבים או יודעים שהוא שר את זה? מה השיר אומר לכם? כל תהייה על השיר, שרשרו הנה
סופשבוע נפלא, ובמיוחד לתושבי הצפון

Roy1232

New member
הבט שנית בכתוב../images/Emo6.gif

אחחח כמה קטנוניות יש באנשים... They spun=הם טוו They are spinning=הם טווים
.

Galadriel 3000

New member
שיר הקולדפליי הראשון שלי

הראשון ששמעתי
לא יודעת מה להגיד עליו חח האמת שכל פעם שאני שומעת אותו עכשיו אני מדמיינת ב"a spiderweb and it's me in the middle" את פרודו מסתבך בקורים של שילוב העכבישה (מי שמכיר... אניוון?)

Roy1232

New member
חחחחחח נכון!../images/Emo6.gif

די עכשיו אני תמיד אחשוב על זה ככה
תראי מה עשית

טל 888

New member
רועי כול-הכבוד על היוזמה ../images/Emo45.gif

וואי שיר מדהים....
שמעתי אותו היום באוטו משהו כמו 4 פעמים רצוףף.. אין מילים :]

סליחה, תיקון טעות../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

*רועי, בוקר טוב הגיע הזמן חיכינו הרבה!
אחלה שיר. אין לי כוח לנתח חטפתי איזה מכת שמש:
+
=|כושי|

Galls

New member
אחד הטובים שלהם! ../images/Emo99.gif

הרשו לי לצטט מקור בכיר: "Tracks such as "Trouble" and "Shiver" provide a dark and mysterious vibe".

WhiteShadows

New member
המ תרגיל כתיבה שעשיתי עליו

כי אין לי כוח לנתח...בעצם, התרגיל הזה הוא הניתוח שלי באיזשהוא מובן... אגב כדאי לכם לנסות ....תבחרו שיר באקראי ותשמעו אותו בלופים בחדר לבד ותתרכזו בו...ואז תכתבו
סוף סוף הוא התעורר, והוא אפילו אינו יכול לראות את הנזק שגרם- אבל הוא יודע. הוא רק רוצה להתנצל, והוא לא התכוון, רוצה להראות שהוא נוכח, שנטל את האחריות על מעשיו, שלא השאיר אותה לבד. אבל אפילו את זה כבר אין באפשרותו לעשות. והוא זועק, אולי בכל זאת היא תשמע. אבל הוא יודע שזה חסר כל סיכוי. כי עכשיו הוא סבוך ברשת שטווה לעצמו. והוא אינו יכול לעשות דבר, כי כל תזוזה רק מחזקת את הקשר. והם, מושכים בחוטים, חונקים. והוא צופה מהצד כיצד הצרות שטיפח עכשיו הולכות לפניו. רואה אותה קורסת תחתם ונדם.

WhiteShadows

New member
כי אני אוהבת לכתוב..

אני דיי מתחילה בקטע הזה אבל עדיין.. ואני גם מבקרת לפעמים בפורום כתיבה יוצרת [לא בתפוז] ומישהי הציעה את הרעיון של התרגיל הזה אז לקחתי את פרשוטס, שמתי שיר 6 ונוכחתי לגלות שזה טראבל...אז כתבתי עליו.

Galadriel 3000

New member
למה החלטת דווקא 6?

מה בדיוק התרגיל הזה אומר שצריך לעשות? אני גם אוהבת לכתוב
ואני לא כל כך מתחילה...

WhiteShadows

New member
מה זה פה: השב"ק?

מזה משנה למה שיר 6? ככה שיר 6! חחח סתם..למען האמת זה פשוט בגלל שזאת שנתנה את התרגיל אמרה לקחת דיסק אקראי ולשים על שיר 6...מה לעשות, יצא טראבל.
וכתבתי כבר מה צריך לעשות.

Roy1232

New member
אוי סליחה על הקטנוניות...

אבל זה שב"כ גאדמט!
שירות ביטחון כללי
ושוב סליחה על הקטנוניות

aviGODFATHER

New member
גם אני כותב אבל לא מתחיל...

מאז כיתה א' שלמדתי לכתוב אני משתולל ברגע שאני רואה עט. ניסיתי להיגמל. "כותבים אנונימיים" לא עזר... נראה מה יהיה בהמשך הייתי כותב עוד אבל אני מנסה להיגמל כמו שאמרתי... גשדחיגשדגישדלחךגדשילחגדשיגשדלג גשדשדג גלחךשדדגשגלךשחגשדשגדגדכדגכךלחגשדחגךדשש לחילחידגלשדגךחגגדכשגשדגשדכ גדששדגשדגדשגשדכ גחשגדשגשדוןםוםןוםןוםגדגחשדקךלגשדג גדשגדשגדשגדשגשד גדשחוןםוגדשפחלךגחלךחךלדש *סליחה התפרצות קטנה...*

דיתוּש

New member
קודם כל,

אסור לכתוב שירים מלאים בהודעה. מותר לצטט אבל אסור לכתוב שיר שלם. חבל שעומרי לא יהיה מנהל פה יותר, לא?
השיר הזה... פשוט יפה. תמיד כשאני שומעת אותו הוא עושה לי נעים, אפילו שהוא קצת עצוב. הוא מהשירים המוצלחים האלה. לא סתם נהיה להיט! קיצור... בן זונה

למעלה