TRL הפרימיירה!!!

LadyLuvJess

New member
TRL הפרימיירה!!!

כן כן אנשיםםםםםם!!! ע-כ-ש-י-ו היה הקליפ MY BAND (הממ אז איזה עוד קליפ?!) בTRL פרמייר...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוייי זה כ"כ כיף לראות אותו במסך גדול בטלוויזיהההה!!!!!!! מי ראה מי ראה? ד"א... איך אני חולה על הקטע שהם בבוי באנד וכולם מוציאים מאחורה שלטים עם השמות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

ראיתי...! אבל לא היה מרגש במיוחד...

חשבתי שהם יבואו לשם..
הם לא אמרו שהם באים בפרימירה..?? וג'ס.. זה כבר הרבההה זמן בטלוויזיה באמטיוי בייס ובאמטיוי היטס ככה שראיתי את זה כבר במסך גדול. ואיזה שלטים עם שמות.......?????? לא ראיתי את זה..? הם רק רוקדים לא..?...?

LadyLuvJess

New member
כן אבל...

אין לי לא בייס ולא היטס. יש לי תבל רגיל (נה לכם! תבל רגיל שולט!) ולאמטיוי הרגיל זה עוד לא הגיע.. אז לא ראיתי עדיין. וכן, גמני בהתחלה לא ראיתי... אבל בפרימיירה ראיתי כשביזאר ואמ עומדים כזה מחובקים אחרי שאמ מוריד לו ת'דבר הזה מהפיטמה *אהמ ג'נט אהמ* אז כולם מאחורה מוציאים כאלה שלטים עם השמות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

וואי לא ראיתי..!! והיום ראיתי את

הקליפ ושכחתי לבדוק.. חפיף עוד מעט היהי עוד פעם..!..!

LadyLuvJess

New member
סבבה!

ואל תשכחי לבדוק...! חחח אני משפיעה על חברות שלי. דיברתי על הקליפ הזה בבצפר (נו, לפני החופש!!) כשעוד ראיתי אותו באינטרנט וכאלה.. ואז התלהבתי כשאמרתן שהוא הגיע לבייס וכאלה.. אז בגללי חברה שלי (שלא ממש אוהבת את אמ או די12) חיפשה וניסתה לראות ת'קליפ. חיחי, אני משפיעה על חברות שלי.

חחח גם אני... חברה שלי בכלל לא אוהב

ת אותם והיא חיפשה אותו גם בשיבילי חחח בזכותה ראינו כולם את המיקינג של הוידאו של די12.. חחחח טוב לפחות אני קרין והילוש שהיינו פה..

למעלה