TRIUMPHANT----------- רוצים לשמוע ???!

specialsomeone

New member
TRIUMPHANT----------- רוצים לשמוע ???!

מאריהדייליי (דרך אמאזון) נותנים הצצה של 30 שניות לשיר החדש, מישהו שומע? או שמחכים לשיר המלא יותר מאוחר היום??!

a 90s Noah

New member
שמעתי..

נשמע שיר אוורירי ונעים. כן נשמע עכשווי, בהחלט לא עוד אובססד. גם הראפר נשמע טוב ובא לשמוע ממנו עוד..

הקול של מאריה, לפחות בחלק ששמו, אבוד טיפה מאחורי אפקטים של אולפן או קולות רקע.

יש מקום לאופטימיות!

specialsomeone

New member
עשית לי חשק להקשיב אבל אני מתאפק

אני מחכה להשמעת הבכורה , עוד כמה שעות......................

so hot tamale

New member
אני לא יודע

אולי אני קשוח מידי, אבל אין בשיר הזה שום דבר מחדש!!
לא העיבוד הבנאלי, הביצוע הווקאלי שנשמע ב- 30 שניות נחמד אבל אחד כזה שכבר שמענו, וזה מרגיש כמו שיר מסאונדטראק של דיסני.

ForeverMC

New member
דיווה זקוקה למישהו שינער אותה....

שמעתי את השיר החדש..ונתחיל מהצד הטוב, הפיזמון קטצ'י ומדבר ובחלקים שמאריה שרה היא נשמעת סבבה: היא באמת נעימה באחד הקולות היפים רק שלא תמיד. יודעת מה לעשות איתו...אבל ויש כאן אבל גדול, זמרת שעיקר פרסומה הוא בזכות הקול שלה לא יכולה להרשות לעצמה, שחלקו הראשון של השיר יהיה ראפ, זה נחמד כשזה 20 שניות, כשזה נמשך דקה וחצי זה הופך מעיק, וזו לא הדרך לקהל חדש.... גם המסר של העצמה אישית קצת מיצה את עצמו...מאריה זקוקה לשקשוק דחוף...חבל שאף אחד בסביבתה יודע לעשות את זה

ForeverMC

New member
טעויות כי כותב הסלולארי כרגע...

קטצ'י ומדבר..ניחנה באחד הקולות היפים...השאר די מובן אני חושב

specialsomeone

New member
הפזמון מדהים והשיר הוא טוב

ככה מהתרשמות ראשונית. ..
המסר לא יכול למצות את עצמו כי תמיד צריך לשמוע אתזה ומאריה מעבירה אותו מצויין.
אבל למה נשמע שהיא מתארחת בשיר ?
קצת מאכזב אותי שכשיר ראשון שאמור להתחיל תקופה חדשה , אלבום חדש, היא בוחרת להוציא שיר שיכל להצליח מאוד כסינגל שני או שלישי...לא ברור למה בחרו בו ליריית הפתיחה. מקווה שיש גרסא אחרת שהיא יותר נוכחת בה.
ציפיתי למשהו חזק הרבה יותר. ולדעתי קטעי הראפ לא מעיקים בכלל , אפילו סבבה לגמרי ,פשוט באמת ארוכים...
אבל שוב, הפזמון לוקח את השיר למקום אחר וטוב- אחרת זה היה נשמע עוד שיר מהסגנון שלו.

specialsomeone

New member
mariahcarey.com נותנים לשמוע רימקס חדש נוסף!!

כנסו להקשיב - ----שווה ביותר!!!

Triumphant (get em) Pulse Club Mix

mc lyte

New member
הביקורת שלי ^^

אז ככה אני אתחיל ואומר שאני מאוד שמחה שמאריה סוף סוף מקליטה ווקאלס חדשים לרמיקסים שלה, הקול שלה נשמע טוב יותר מהסינגלים הקודמים מ Memories.

לדעתי Vintage Throwback Remix נשמע יותר טוב והסינגל המקורי, א' בגלל שכמובן מאריה שרה יותר, נשמעת עוצמתית יותר, העיבוד מעולה לחן מדהים טקסט ענק כמו שרק מאריה יודעת לכתוב.

מאוד אהבתי גם את הרמיקס Pulse Club בטוח יהיה להיט במועדונים.

לגבי הסינגל עם הראפרים מאוד מאוד מזכיר לי את תקופת "גליטר" מזכיר שירים כמו Dont Stop מאריה יותר נשמעת כמו מתארחת יותר מאשר מארחת כמו שהרבה אמרו לפני. המילים מאוד יפות ונוגעות, לא ממש הבנתי את הבחירה של מאריה בראפר האלמוני Meek Mill.
בגדול אני מאוד מאוד מקווה שהסינגל יצליח, יש לי תקווה שהוא יגיע לטופ 5 לפחות.

למעלה