Triumph
Defeat

MomijiSan

New member
אוהבים את Avenged Sevenfold?

אז כמו שכתוב בפלייר , אנחנו רוצים להביא את avenged sevenfold לארץ , ובשביל זה אנחנו צריכים המון המון אנשים שיגיעו לפארק נאות שקמה שנמצא במערב ראשון לציון , כדי לצלם סרטון שכנוע. הקוסנפט של הסרטון הוא להביא המון קהל שיעמוד לי במה וישיר את אחד השירים ואז לסובב את המצלמה אל הבמה ולראות שהיא ריקה ולכתוב "don’t you think something missing?". מקווה שתבואו , שקד

soia1

New member
עדכונים anthem metal fest ,soia ,obituary

עדכונים – anthem metal fest ,soia ,obituary כרטיסים להופעה של Sick Of It All: מכירת כרטיסים להופעות של Sick of it All בישראל החלה!! הופעה ראשונה – 17.6.08, יום שלישי, מועדון הבארבי בת"א (קיבוץ גלויות 52) הופעה שניה – 18.6.08, יום רביעי, מועדון הסיטי הול בחיפה (שבתאי לוי 7) פתיחת שערים בשעה 19:00, שתי ההופעות יחלו בשעה 20:30 במדוייק! לא לאחר!!! הופעות פתיחה: ת"א: Useless ID, Instinct חיפה: Bo Labar, Kill the Drive. מחיר מוקדמות – 120 ש"ח, מחיר בקופה – 150 ש"ח. תחסכו לעצמכם את עוגמת הנפש שבלהשאר בחוץ בלי כרטיס – תקנו במוקדמות! מוקדי מכירת כרטיסים: ת"א: מטאלשופ – פרישמן 42, טל: 03-5235115 לייטוויב – בוגרשוב 72, טל: 03-5258537 רבולבר – בוגרשוב 37, טל: 03-6203307 חיפה: ארטיום – 054-5720125 גדעון – 054-6522458 באר-שבע: VANS – הרצל 82, טל: 08-6657005 ירושלים: אוגנדה – אריסטובולוס 4, טל: 02-6236087 ראשל"צ והאזור: קיריל – 054-7440574 הרצליה / חדרה / נתניה: אלן – 052-4065912 פ"ת / ראש העין / קרית אונו: שיר – 054-3099303 הסעות להופעה של Obituary / Salem: כרגע מתארגנות הסעות להופעה של Salem ו Obituary מאזור הצפון: נתיב ההסעה, כולל שעות, יהיה כלהלן: נהריה 18:00 עכו 18:05 קריות (צומת צבר) 18:30 חיפה (חורב) 19:00 במידה ויהיה ביקוש (3 אנשים ומעלה), ייתכנו גם עצירות ב- חדרה \ זכרון יעקוב \ אור עקיבא. מחיר ההסעה יהיה 50 ש"ח לנרשמים מראש מנהריה-עכו-קריות, ו40 ש"ח לנרשמים מחיפה-חדרה , וההרשמה היא על בסיס מקום פנוי. לפרטים והרשמה : 0543054711 (תום) ההרשמה תיסגר ביום שני, ה2.6 , אז נא למהר להרשם. כרטיסים משולבים ל Obituary / Salem וכן כרטיסים לפסטיבל Anthem Metal Fest 08: הכרטיסים יצאו למכירה, וכעת ניתן למצוא אותם בנקודות המכירה הבאות בלבד: ת"א: מטאלשופ – פרישמן 42, טל: 03-5235115 UFO - דיזנגוף סנטר, ליד שער 6. טל: 03-5257666 באר שבע: VANS – הרצל 82, טל: 08-6657005 פרטים נוספים על הפסטיבל יפורסמו בקרוב מאוד. מומלץ לא לכחות ולקנות כרטיסים לפסטיבל כמה שיותר מוקדם! ככל שיתקרב הפסטיבל, מחיר הכרטיס יעלה! מחיר הכרטיס לפסטיבל במכירה טרום מוקדמת: 340 ש"ח מחיר הכרטיס המשולב: 400 ש"ח כל הקודם זוכה!!!

TheImpactBoy

New member
נצל"ש, סיפור ממש עצוב =\

אני אספר על ידידה שלי מהצבא... היא וחבר שלה היו סוג של אהבה גדולה במשך כמה שנים, והדרמות בניהם לא פסקו... נפרדו, וחזרו, ונפרדו, וחזרו. לפני שנתיים הם התאהבו בשיר Memories והוא מה שאיחד אותם, ונקבע על ידיהם כ"השיר שלהם". בזכות השיר, היא גם התאהבה בלהקה. לפני חודש חבר שלה מת מתאונת דרכים בהוד השרון. ולפני כמה דקות קבלתי ממנה הודעת SMS: "אני לא מפסיקה לשמוע את Memories ונקרעת... אני בדרך הביתה אחרי שבת אצלו, עם המשפחה שלו, והשיר תפס כ"כ הרבה עוצמות". סתם רציתי לשתף.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifכבר התלהבתי וחשבתי שההופעה של ווית'ין

בחודש ה-6. עד שטרחתי לקרוא את כל מה שכתבת
אז עדיין לא יצא לראות אותם. חבל:\

Learn To Fly

New member
../images/Emo207.gif

מי עשה מתכונת במתמטיקה וקיבל את התוצאות? קיבלתי ב02 100 וב03 96 עשיתי ב03 את הדבר הכי חכם בעולם, צריך לענות על 3 מתוך ה - 5 אז עניתי על 2 שידעתי שבטוח אני אקבל את כל הנקודות ונשארו לי עוד 2 שהתלבטתי ביניהן כי אחת ידעתי שבטוח יהיו לי 15 נקודות והשנייה ידעתי שאני אקבל או 30 נק' או 0 ובכוונה השארתי למורה את כל ה4 שאלות וכמו שחשבתי היא הייתה טובה מדי והעיפה את השאלה הגרועה, זה כזה טוב האילתור הזה שלי

Ice Queen 7

New member
כל הכבוד D:

לי יש עוד שבועיים
לא בטוחה שהבנתי, ענית פשוט על 4 שאלות?
אם כן אז כיף לך, מורה נחמדה. :{ שלי בטח תבדוק רק את השלוש הראשונות כמו שיעשו בבגרות
חבל שאין בשאלון הזה צבירה כמו בשני הראשונים X_X זה ממש הציל אותי כשעשיתי אותם

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אם יש טעות הכי קטנה, כל הנקודות יורדות
כמה יחידות את?

Ice Queen 7

New member
שלוש

רק מי שב3 יחידות עושה את שני השאלונים הראשונים.. זה הרס לי את הסיכוי להיות בעתודה, שלחו לי הזמנה לאיזה כנס של זה בשביל להירשם ורק שם אמרו שצריך לפחות 4 יח' מתמטיקה >_> יכלו להגיד מראש ולחסוך ממני את הציפיה והאכזבה

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאה חשבתי שכל השאלונים ב-3 יחידות

הם עם הקטע הזה של צבירת הנקודות. אני בכלל ב-4 חח
לא נורא, עוד מעט ישלחו לך עוד מלא מיונים
עד שאת כבר לא תרצי לראות מכתבים מהצבא

Ice Queen 7

New member
כן אז רק 01 ו-02 הם עם צבירה ]:

וזה לא יקרה, כבר קיבלתי מנילה ולא היו בכלל תפקידים עם מיונים, נראה לי שבגלל הפרופיל הנמוך

Learn To Fly

New member
תודה אלה מוצרלה

וכן עניתי על 4
זה היה חד פעמי... בפעם הבאה אני אשאיר את ההתלבטות לעצמי
באמת חבל שאין צבירה

כל הכבוד!../images/Emo13.gif

עוד לא הייתה לי מתכונת במתמטיקה אבל יש עוד שבוע בדיוק (
006 זה פשוט שאלון שטני בטירוף) ואני מת מפחד
אבלבלבלבלבל- 100 במתכונת בפיזיקה :|:|:|:|:|:|:|:| *הלם* *שוק* *מקפץבחדר*

Learn To Fly

New member
תודה D:

בהצלחה! אמרו לי ש06 זה הדבר הכי קשה ביקום ובגלל שקיבלת 100 במתכונת בפיזיקה מהיום אני קוראת לך "מוח"

אתה רציני?../images/Emo12.gif אמרו לי שהוא הרבה יותר קל!

המורה שלי למת' חופר לנו מאז כיתה ז' ש006 זה השאלון הכי קשה.
וול, אני מניחה שזה הכל יחסי ואישי.

אזירפאל

New member
לא יותר קשה

רק יותר חומר.
ב-006, יש טריגונומטריה ודיפרנציאלי ואינטגרלי ואינדוקציה והרבה הרבה כיף!
זה אמנם קשה (ובבגרויות עצמן זה יכול להיות קשה בטירוף) אבל זה עדיין גאוני ומגניב. למרות שגם 007 כיפי למדי; גאומטריה אנליטית! וקטורים
וכמובן - לוגריתמים
, רק מספרים מרוכבים זה די מפגר, אבל זה גם מגניב.
005 די משעמם, חוץ מגיאומטריה
. בכלל, כל דבר שקשור למישור ומרחב (ובעיקר מרחב. פירמידות
) זה שוס.

למעלה