Trg esc בריחה מהחדר חדש
מ מקס6 New member 30/3/07 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo92.gif תאמיני לי שעדיין ,,,,, לא שיחקתי במשחק ,כמעט לא נמצא בבית ,אולי אצטרך עזרה
../images/Emo45.gif../images/Emo92.gif תאמיני לי שעדיין ,,,,, לא שיחקתי במשחק ,כמעט לא נמצא בבית ,אולי אצטרך עזרה
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 30/3/07 #7 אילנה אני צריכה עזרה מצאתי.. מברג 2 מדבקות וזכוכית מגדלת..... אבל המברג לא פותח לי ויש שם טבעת או משהו כזה אילנה מה עושים?!
אילנה אני צריכה עזרה מצאתי.. מברג 2 מדבקות וזכוכית מגדלת..... אבל המברג לא פותח לי ויש שם טבעת או משהו כזה אילנה מה עושים?!
I ilanama1 New member 30/3/07 #10 בחדר עם ה-N בצד ימין בריצפה בפינה עם המברג יש לך כרטיס לחדר הסגור בין ה_E לפח האשפה יש לך פאנל עם סיכת הביטחן בנקודה השחורה יש לך קרשים איתם את מכה על הלוח העגול ונופל לך מפתח לפח איפה שהיה המברג לפתוח עם המפתח ויש לך קטר את המברג את מגדילה והופכת אותו לפיליפס
בחדר עם ה-N בצד ימין בריצפה בפינה עם המברג יש לך כרטיס לחדר הסגור בין ה_E לפח האשפה יש לך פאנל עם סיכת הביטחן בנקודה השחורה יש לך קרשים איתם את מכה על הלוח העגול ונופל לך מפתח לפח איפה שהיה המברג לפתוח עם המפתח ויש לך קטר את המברג את מגדילה והופכת אותו לפיליפס
I ilanama1 New member 30/3/07 #12 בצד ימין לדלת למעלה בפינה הימנית יש לך קרס שאליו את מחברת מה שמצאת בחדר השני
I ilanama1 New member 30/3/07 #15 לאחר שהורדת את הנעץ מהקיר עוד קליק על הנייר שם יש מברג ועוד קליק למעלה ימינה יש תבה שאותה פותחים עם המפתח יש פלייר
לאחר שהורדת את הנעץ מהקיר עוד קליק על הנייר שם יש מברג ועוד קליק למעלה ימינה יש תבה שאותה פותחים עם המפתח יש פלייר
I ilanama1 New member 30/3/07 #16 את המברג הופכים בעזרת הפלייר ופותחים את המכסה בריצפה הופכים את הלוח ושם ישנו קוד ואת המתכת מחברים לחוטי החשמל הקרועים
את המברג הופכים בעזרת הפלייר ופותחים את המכסה בריצפה הופכים את הלוח ושם ישנו קוד ואת המתכת מחברים לחוטי החשמל הקרועים
פ פורפורית 1 New member 30/3/07 #21 ברגע שאני נוגעת שוב המברג הופך שוב למברג,הוא לא נשמר מפורק. ואיפה הפתח ברצפה ?