Trevelin, פסגת הקולינריה הארגנטינית
אני מניח ש-Trevelin לא נחשבת למרכז גסטרונומי אבל יש מקומות שאתה מגיע אליהם ברגע הנכון וזה מה שחשוב. הגענו לשם, קרן ואני, אחרי שחצינו את הגבול מצ'ילה, זה היה אחרי חודש של נדודים בהם נתקלנו בסטיקים סוג ג' שבארגנטינה הכלבים היו מתביישים לאכול, או במאכלי ים שפשוט נערמו בצלחת פלסטיק בלי תיבול ובלי שום כלום, לא מתאים לך - אל תאכל. הגענו ל-Trevelin, שמנו את הדברים במלון ושאלנו בחוסר סבלנות איפה אפשר לאכול, הרגיעו אותנו שכאן זה לא חדר אוכל של הקיבוץ והכי מוקדם שמגישים לאכול זה לקראת 8 ובכל מקרה יש רק מסעדה אחת בכל העיירה. אני לא ממשיך את הסיפור כי חבל על הסבלנות שלכם, בשורה התחתונה ניתן לציין שבסופו של יום ירדנו על Bife de chorizo בשבילה ו-Parillada mixta בשבילי יחד בקבוק Santa Ana ולקינוח Flan con dulce de leche. אחת הארוחות מהן הכי נהניתי בימי חיי. כנראה שככה זה כשאתה מגיע אחרי חודש של אוכל צ'יליאני. 5 דולר. לא, לא 5 דולר למנה וגם לא 5 דולר לאיש, 5 דולר הכל, זה היה בסוף 89.
אני מניח ש-Trevelin לא נחשבת למרכז גסטרונומי אבל יש מקומות שאתה מגיע אליהם ברגע הנכון וזה מה שחשוב. הגענו לשם, קרן ואני, אחרי שחצינו את הגבול מצ'ילה, זה היה אחרי חודש של נדודים בהם נתקלנו בסטיקים סוג ג' שבארגנטינה הכלבים היו מתביישים לאכול, או במאכלי ים שפשוט נערמו בצלחת פלסטיק בלי תיבול ובלי שום כלום, לא מתאים לך - אל תאכל. הגענו ל-Trevelin, שמנו את הדברים במלון ושאלנו בחוסר סבלנות איפה אפשר לאכול, הרגיעו אותנו שכאן זה לא חדר אוכל של הקיבוץ והכי מוקדם שמגישים לאכול זה לקראת 8 ובכל מקרה יש רק מסעדה אחת בכל העיירה. אני לא ממשיך את הסיפור כי חבל על הסבלנות שלכם, בשורה התחתונה ניתן לציין שבסופו של יום ירדנו על Bife de chorizo בשבילה ו-Parillada mixta בשבילי יחד בקבוק Santa Ana ולקינוח Flan con dulce de leche. אחת הארוחות מהן הכי נהניתי בימי חיי. כנראה שככה זה כשאתה מגיע אחרי חודש של אוכל צ'יליאני. 5 דולר. לא, לא 5 דולר למנה וגם לא 5 דולר לאיש, 5 דולר הכל, זה היה בסוף 89.