TREO או K-JAM

alex9913

New member
TREO או K-JAM

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב כף יד שיהיו בו גם אפשרויות לתקשורת סלולר. לפני כן אף פעם לא היה לי אחד. ככה שהנסיון שלי בהם די אפסי, ואולי פה תוכלו לייעץ לי: אני התלבטתי בין שני מכשירים עיקריים: 1. i-mate k-jam שהוא מבוסס חלונות מובייל תמיכה בWIFI ועיצוב לא משהו בעיני 2. Palm Treo 650 שהוא מבוסס PALMOS ללא WIFI ומעוצב יפה מאוד. ההבדל במחיר ביניהם לא משמעותי. פשוט בגלל המחיר הגבוה, חשוב לי מאוד לקבוע בוודאות מה עדיף. מה יותר הולך בארץ? PALM או WINDOWS MOBILE? מבחינתי אין הבדל ביניהם - כי אף פעם לא השתמשתי באף אחד. אולי תמליצו לי על מכשיר אחר? אשמח לכל תגובה.

Ixion

New member
WinMo הולך יותר בארץ

ובגדול המכשירים שלהם יותר מתקדמים מהפאלמים. אבל לTREO יש הרבה מעריצים נאמנים (זה באמת מכשיר נוח מאוד). אתה יכול לקנות את הTreo 700w אם אתה רוצה פאלם *וגם* WinMo, אבל זה מכשיר EVDO (ז"א פועל רק בדור השלישי של פלאפון, ולא עם אורנג'). יש המון מכשירים שיכולים להתאים, אתה תצטרך לצמצם את האפשרויות קצת (מצלמה?, מחיר?, דור שלישי?, WIFI?...) מצד שני, אם אתה יכול לוותר על מסכי מגע, יש הרבה בחירות מעולות (נוקיה E61 שיגיע בעוד כמה חודשים לעסקי של סלקום, או המוטרולה Q שיגיע גם לפלאפון ואת שניהם אפשר לקנות בחו"ל בנפרד).

למעלה