TRENCH COAT

vip 12

New member
TRENCH COAT

שלום לתושבים, אינני יודע אם זו המילה הנכונה למעיל שאני מחפש והחלטתי להעזר בפורום המכובד: אני בעצם מחפש את אותו מעיל שלובשים כל ה"בלשים" המהוללים בסרטים האמריקאים, ארוך (עד אחריי קו ברכיים), כפתורים לאורכו, צווארון מיוחד כשכזה, קד מאוד. מצאתי כמה דברים ברשת שנראים דומה רק אינני בטוח. האם יש מקום שמוכר אותם בישראל או דוגמאות דומות ? תודה מראש, אלעד נ.ב זו דוגמא מאוד קרובה למה שאני מחפש

Shy Guy

New member
זו המילה הנכונה והמדויקת. ../images/Emo13.gif

העניין הוא שהיום המושג "מעיל טרנץ'" די התרחב ואפשר לאתר ברשתות למינהן מעילי טרנץ' באורכים שונים.. אני זוכר שבחורף הקודם (או אחד לפניו..? כנראה שאני לא כ"כ זוכר טוב
) ראיתי דגם או שניים של מעיל טרנץ' ארוך (אחרי הברכיים, לדעתי) בקסטרו או בזארה. כרגע בדקתי באתר של קסטרו ואומנם יש להם מעיל טרנץ' (http://www.castro.com/1359-he-p15293-v15394-r1/Castro.aspx), אבל אני בספק אם הוא מגיע אחרי קו הברכיים.
בכל אופן, כדאי לעשות סיבוב קצרצר אצלם וברשתות גדולות נוספות, הרי יש גם דברים נוספים מלבד הפריטים שמופיעים באתרים למינהם. :) ו..אולי מישהו נוסף בפורום יוכל לעזור לך לאתר מעיל טרנץ' באורך דומה/זהה.

Deeper Boy

New member
היה אחד יפה

בכחול כהה, עם כפתורי עוגן, בפוקס לפני שני חורפים. אני חושב שראיתי השנה בזארה? מישהו שעבר בפנים יכול לתקן אותי אם צריך... וכתמיד, ההמלצה הקבועה שלי... כולם ביחד... יד שנייה! (רצוי בלונדון או בפריז, רצוי של ברברי)

למעלה