trapped part 1 - the white rabbit

tomb boy

New member
משחק מאגניב...תודה../images/Emo41.gif

בינתיים יש לי... מצית,מטבע מלך (זהב) מטבע ירוק, תפוז, חצי אגס, מטבע של משרתת (כחול), פחית של ק"ק, דוקרן קרח, גרזן, מטבע של כלב (חום), כדורים, מטבע של איש חולה (ירוק זית), מברשת, מטבע של משרת (סגול), פתק שמדבר על המשרת (בטוח קשור למטבעות), פתק תלוש, שיש בו איזושהי חידה מעניינת (נראה לי גם בהקשר למטבעות) היתה לי כפית (השתמשתי בה לחפור בחצר), היה לי בקבוק ממנו הוצאתי את המפתח בעזרת פותחן הבקבוקים שבקיר, היה לי מפתח מהאיש המת, היה לי פותחן בקבוקי שעם (השתמשתי בו כידית לדלת) מצאתי כבר שלושה חלקים מהמשחק שעל המיטה (חסר לי עיגול) זה מה שזכור לי עד כה.... ממשיכה לנסות את מזלי...

tomb boy

New member
שכחתי ../images/Emo58.gif למעלה../images/Emo41.gif

ועוד
שתלתי את חצי האגס באדמה (הבור שבחצר) מחפשת דרך להשקות אותו, אני יודעת שבמטבח יש מים בסיר אבל איך לקחת מים... זו שאלה אחרת.

tomb boy

New member
ועוד משו..../images/Emo41.gif

יש משהו בכיסא האמצעי שב"הול" ואני לא מוצאת סכין לפתוח אותו... חשבתי לקחת זכוכית שבורה מהמראה שבשירותים, אבל אי-אפשר.

tomb boy

New member
סליחה על ההצפה../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

בינתיים הצלחתי לטבול את הדוקרן קרח באבק שבכיור (במטבח) וציירתי איתו על הפתק שב"הול" נתן לי איזשהו רמז על מיקום של משהו...
איזושהי נקודה בקיר של החצר.....
שם ניתן להניח כנראה את המטבעות לפי הסדר שמרומז בפתק התלוש...

tomb boy

New member
../images/Emo58.gif נוסף... ושוב סליחה../images/Emo41.gif

שפכתי את הק"ק (הפחית שחשבתי שזה ק"ק=קוקה קולה... מסתבר שזו סודה) על העיגולים שבקיר... ואז שיפשפתי עם המברשת.. רק אז ניתן להניח שם את המטבעות... אבל חסרות לי עוד 4 מטבעות... שתלתי גם את הכדורים (סטרואידים) באדמה עם האגס... כאילו ממריצים את הגדילה.. נכנסת חזרה למטבח... ויצאתי והופס... גדל העץ... כרתתי אותו עם הגרזן והנחתי את העצים בתנור שבמטבח (עדין לא הצלחתי להדליק עם המצית כי העצים רטובים) לקחתי את התפוח/אגס המוטנטי וטבלתי בצבע האדום שבחדר הקטן (מוביל מהמטבח) והנחתי על ראשו של הפסל של הילד המפוחד (והארנב כאילו משמש כוויליאם טל... מכירים את הסיפור?) נכנסתי לחדר שבו מצאתי את המת... וקיבלתי מפתח מהילדה... (אל תשאלו איזו ילדה, אתם כבר תראו אתה) לאחר מכן נכנסתי לאמבטיה, ושם היה חץ עם התפוח/אגס, לקחתי את החץ. נכנסתי שוב ל"הול" ופתחתי את הדלת שהיתה נעולה קודם לכן, מצאתי מטבע נוסף על השולחן (חום עם איש שמן) סכין על השידה עם המפה המקופלת, גביע קריסטל מהמזנון. נכנסתי חזרה ל"הול" ו"פתחתי" את הכיסא עם הסכין, שם מצאתי מטבע נוסף עם ליצן (סגול) מילאתי את הגביע במים מן המטבח והוצאתי בעזרת החץ את המפתח שבכיור במטבח... והלכתי לחדר השינה השני (שהיה נעול) שם ניגנתי בפסנתר את השיר שניגן בתיבת הנגינה מה"הול" והשלמתי את התו החסר לשיר..
בעזרת הגביע עם המים. נפתחה לי דלת סתרים ככל הנראה, שם מצאתי מטבע אדום... מנורת שמן ויומן... קראתי את היומן... כנראה שמישהו רצח מישהו שם... הבנתי שאמא של בקי היתה בדיכאון או משו כזה, וקנו לה כלבלב בשם מר באבלס... בכולופן מצאתי מטבע של המלכה במיטה האדומה... ודפים מודבקים על השידה הצלחתי לעשות עוד משו ... המשחק שהיה על המיטה... והיה חסר לי עיגול... ניסתי לשים את התפוז במקום העיגול.. ו.. וואלה.. נפתחה התיבה. יצא משם ציור שמראה בדיוק את הסדר של המטבעות... מלך, מלכה. איש חולה, איש עם כובע (איכר), איש שמן (glutton) גרגרן, רוצח (מסתתר מאחורי הוילון נראה חשוד כזה). משרת, כלב, ליצן, משרתת. שמתי שמן ממנורת השמן בתנור ל העצים הרטובים... הדלקתי אותם. והמים שבסיר החלו לרתוח, הנחתי מעל האדים את הניירות הדבוקים... והנה ההמשך של הפתק הקרוע שבו הרמז לגבי השעון.. לאיזו שעה לכוון אותו...
2:15 ועוד אחד
מסתבר שבגלל הרוצח המלכה רצתה להחליף מקום עם המלך.. ולכן במקום שנניח את המטבע של המלכה לשמאלו של המלך, נמקם אותה לימינו... והופס הארנב (הפסל שלו) נעלם... קפצתי לבור ו... המשך יבוא... חבל... היה מעניין מעניין אם לא טעיתי...

tomb boy

New member
כן זה היה מסקרן../images/Emo41.gif

האמת.. בהתחלה כמעט התייאשתי, כי חשבתי שזה סתם משחק מטופש.... הלכתי סחור וסחור עד שקלטתי מה עושים... וזרמתי.... היה כיף.... תודה אני מחכה כבר לפרק הבא.

tomb boy

New member
מתחילה שוב...../images/Emo41.gif

זה קורה לי הרבה.. שמשחק כ"כ בנוי יפה ובצורה מעניינת... עושה לי חשק לשחק שוב ושוב...

למעלה