Tranks in ssj4

• פותח הנושא ssj4
  • פורסם בתאריך

ssj4

New member
Tranks in ssj4

אין לי מושג מאיפה זה, כי אישית לא ראיתי את טראנרס בחיים ככה אבל תהנו...

ashkeloni

New member
פאנארט...

ואחד דפוק... אפילו שהיה יכול להיות נחמד אם טראנקס היה כזה

אם אפשר לקרוא לזה...

"לצייר". יותר נכון לומר "לקחת תמונה קיימת ולשנות אותה" נאחס

MEGA MAN

New member
אמ...זה הגוף של וגטה נראה לי

ואת הראש ג של וגטה רק שאת השער וטיפ טיפה את הבעת הפנים שינו בקיצור שינוי של פוטושמוק

ashkeloni

New member
שטויות....

זה טראנקס בצורת אולטימייט סופר סאייאן... פשוט לקחו פוטושופ ושינו קצת את הצבעים...

MEGA MAN

New member
הירך שלו והמגף גדולים מידי מכדי

להיות של טראנקס חלק ממנו בנוי מוגטה

ashkeloni

New member
נו.....

ככה הוא נראה בצורת אולטימייט ס"ס... השרירים שלו מתנפחים... תראה את פרקים 140-150 ותבין...

ssj4

New member
יכול להיות

גם אם זה טראנקס, עדיין לא ראיתי שום SSJ4 שלבוש מגנים! אז יכול להיות אבל, לא ניראה לי שזה טראנקס, אלה סתם משהו שהוסיפו לו זנב ותסרוקת של SSJ4! לגבי אם זה ויג'יטה או לא, לאין לי מושג גם הדעות של חברים שלי חלוקות. בכל אופן זה ממש לא משנה, כיוון שזה לא קיים ככה או ככה.

ashkeloni

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

זה טראנקס שלקחו את התמונה שלו בתור אולטימייט ס"ס ועבדו עליה עם הפוטושופ שיראה כמו ס"ס4... כמה קשה להבין את זה?

קרייטון

New member
מה כמה קשה להבין? זה לא נכון!

זה וג'יטה עם הראש של טראנקס ושיער ס"ס 4, השתגעת אולטמייט? זה שרירים של אולטמייט?!

ashkeloni

New member
תגיד לי השתגעת?

אם תחפש קצת בארכיונים של תמונות, אתה תוכל למצוא תמונה כמעט זהה לזאת של טראנקס...אני מציע לך לחפש... אני בכל מקרה, כבר ראיתי תמונה כזאת...

ssj4

New member
חבל על העצבים ../images/Emo3.gif

לדעתי אתם רבים סתם! בכל מיקרה לא קיימת תמונה כזאת במציאות. ככה שחבל על העצבים שלכם! חוץ מיזה אני חושב שקשה להוכיח אם זה הגוף של טראנקס, או גופו של וג'יטה. כיוון שבסגה של סל הם לבושים אותו הדבר, הדרך היחידה שלכם לסיים את המריבה הזאת היא להביא הוכחה ויזואליט למיקרה. עד אז...

קרייטון

New member
אנחנו לא רבים... אנחנו רק רוצים

להשוויץ מי יותר חכם ^______^ (כמו כיתה מדעית P:)

ashkeloni

New member
חחחחחחחחחח

בקרב הזה אני מנצח! השריטה שלי מעלה אותי מעל כולם!!!

MEGA MAN

New member
אמ..באמת חבל על המריבה

חברה דרך אגב אם מדברים על דרגון בול תנחשו מה אני מתחיל לעשות?לא ניחשתם?טוב אז הנה: אני מתכנן מאין סירטונים של כחצי שעה כל פעם ובכל סרטון (או פרק איך שתעדיפו לקרוא לזה)כמובן יסופר על דמויות שהמצאתי אבל לצערי זה יצא רק העוד חצי שנה כי רק עכשיו התחלתי לעסוק אז אתם תהיהיו הראשונים לראות את זה

MEGA MAN

New member
אמ..כן...

יותר סדרת אנימה ואחריה סדרת קומיקס(כולל חוברות קומיקס שאני אשווק בתנאי שאתפרסם מהסדרה)בקיצור הנה כמה מיידע על הפרוייקט שלי:לסדרה יקראו tomiko והיא מספרת על מאין חרב שילד מצא בהרים בזמן שהיה בדרך לכפר שבו גרו אמו וסבו ולאחר שקיבל את החרב מסיבה לא מובנת הוא נפל מהר ומת, עכשיו אף אחד לא יודע על מה שקרה לו עד לאחר יום ,ביום שלמחרת הוא כמובן כבר נקבר אבל מה שהכי מיוחד שבמקום למות הוא למעשה שוגר לעולם אחר(הנשמה שלו)הוא הבין שכשהוא קיבל את החרב הוא לא יחזור לחיים עד שיגלה מה יעודו באותו עולם מוזר,ואת היעוד תראו בעצמכם בעוד כחצי שנה(כאשר יהיהו לפחות 4 פרקים)טוב מקווה שמתחתי אתכם לקראת הסדרה שאני מייצר ברגעים אלה אז תחשבו על המשך כי אני מודיע שכל מה שאתם חושבים יכול להיות במה שאני ממציא מהסיבה שהכל שם הם התרחשויות מוזרות ולא מובנות ולכן אפילו הדבר הכי שטותי יכול לקרות שם.

למעלה