Train Simulator מישהו?

tzvika pick

New member
Train Simulator מישהו?

זה בטח מה-זה חסר סיכוי, אבל בכל זאת... מישהו מכיר את הTrain Simulator של מיקרוסופט? טיפים משהו?

MeMyOwn

New member
היי

קודם כל, בטוחני שכולם כאן מכירים את TRAIN SIMULATOR של מיקרוסופט, אולם בהחלט גם לדעתי זה די חסר סיכוי לבקש מן האנשים כאן בפורום זה איזושהי עזרה (בהתחשב, שגם בכניסה, הסמל שנבחר לפורום הזה הוא "מטוס" מסתובב סביב העולם), אלא אם מדובר ב - FLIGHT SIMULATOR ו/או אם מדובר באיזה עניין שבאמת בא לאנשים כאן לענות, כי רובם כאן לא עונים אלא מכניסים דברים אישיים כל פעם מחדש - במקום לעשות זאת באיזשהו בלוג או משהו!!! ביי בהצלחה

tzvika pick

New member
אתה צודק..

העפתי מבט חטוף בפורום לפני שפירסמתי את ההודעה, וראיתי שזה חסר סיכוי. אבל בכל זאת - שמו של הפורום הוא סימולטורים, אז שווה לנסות :)

JuveFan

New member
ובהזדמנות חגיגית זו...

אני קורא לכל "נרגשי פתיחת הפורום הראשונים" שהיו פה בתחילת דרכו של הפורום לחזור ולעזור להפריח את השממה. כל הצעה, הערה, הארה או מתכונים (?!) יתקבלו בשמחה.

yuval yelin

New member
לא נהירה לי הביקורת

אמנם זהו לא הפורום הפעיל ביותר בתפוז, אבל לא זכור לי מקרה שמישהו שאל שאלה ולא קיבל תשובה. בנוסף, למרות הלוגו (שאני אישית לא הצבעתי בשבילו מאחר שהוא מציג מטוס), כל מי ששאל שאלה אי פעם על Train Simulator או כל סימולטור שאינו תעופה קיבל תשובה. האם אתה חושב שאני צריך לפרסם את סיפורי הטיסות שלי בבלוג. אני לא חושב ככה. זהו פורום סימולטורים ואני מעלה כאן חויות מהטיסות שאני עורך בסימולטור שלי. בנוסף, אם כי לצערי זה לא קורה, הייתי שמח אם אנשים פה היו מגיבים ומביעים דעות לגבי הטיסות שאני ואחרים מפרסמים כאן בפורום. מסלול, שיטות הטסה, זויות צילום וכל דבר שרלוונטי ויכול לשפר את המיקצועיות של חברי הפורום, ולשפר את הנאתנו מהסימולטור. חג פורים שמח, יובל.

tzvika pick

New member
בתור התחלה - איך מצליחים לעצור

את הרכבת? משום מה, אני תמיד מאבד לחץ אוויר בבלמים, והבלמים הדינמיים לא ממש עוזרים...

fridmanyair

New member
הסבר איך לעצור

1) תוריד את המצערת לאפס. 2) תפעיל את הבלמים בהדרגה. לא צריך להגיע למאה אחוז. תיזהר לא להפעיל את הבלם חירום.

כל עזרה תוכל לקבל גם ממני ...

כאשר הסימולטור הזה יצא , הייתי די מכור אליו . כל שאלה שיש לך אתה מוזמן לשאול ...

למעלה