TradeStation

TradeStation

שלום,

האם מישהו כאן מכיר את תוכנת הגרפים של TradeStation?
האם ניתן לרכוש אותה ללא שירותי הברוקראז' של TS?
כמה היא עולה?

בתודה מראש!
 

amirvx

New member
לא חבל על הכסף

אני לא יודע אם ניתן בתשלום או לא, אבל בכל מקרה יש כל מיני כלים חינמיים היום, כולל בזמן אמת.
 

KobeRider

New member
אין הרבה תחליפים למה ש-TS מציעים

ובטח לא בחינם. התוכנה עצמה לא זולה, אלא אם משתמשים בשירותי הברוקאז' שלהם, שבעצמם לא יקרים במיוחד. ללא ברוקראז' מדובר ב-250$ לחודש, ואני בספק אם הרבה סוחרים משתמשים באופציה הזו.

מי צריך את הכלי הזה, זו כבר שאלה בפני עצמה, אבל מי שמשתמש בו לא יחליף אותו בקלות. מבחינת עוצמת שימוש, אמינות, קהילת מפתחים, ועזרה ברשת - אין משהו שמתקרב ל-TS.

אופציות נוספות הן: Multichart - כאשר היתרון הוא שהם גם יכולים להשתמש ב-EL. והסימולציה שלהם, שאינה כוללת כתיבת סיסטמים, היא בחינם ומתחברת לכל ברוקר.
NinjaTrader - שבה אני משתמש, גם מתחברת לברוקר חיצוני כמו IB. ממשק הכתיבה שלה הוא C# שזה יכול להיות יתרון או חסרון, תלוי ברקע ובצרכים של הסוחר. והיא גם מתחברת לכל ברוקר, ולא יקרה במיוחד: 60$ לחודש.
 
תודה על התשובה המקצועית ועוד שאלות...

אז ככה,
אני מתעניין ב-TS כי יש אינדיקטורים מסויימים שמעניינים אותי, ושפותחו עבור TS וגם עבור נינג'ה ו-Multichart - שגם את שתיהן הזכרת. 250$ זה די יקר עבורי - עם כל היתרונות של TS, שאני לא חולק עליהם.
אם כבר התמזל מזלי ליפול על מישהו שמתמצא בתחום עוד כמה שאלות:
1. האם תוכנת הגרפים של MC היא בחינם או בתשלום? (אם כן, ידוע לך כמה זה עולה)?
2. מה זה EL?
3. כשאתה כותב "מתחברים לכל ברוקר" אתה יודע במקרה אם זה כולל גם את טרנסאקט פיוצ'רס?
4. בקשר לנינג'ה, הורדתי את התוכנה שלהם בחינם מהאתר שלהם (יש שם חבילת FREE) - לא ברור לי האם זה מה שאני צריך (אני צריך כאמור רק את תוכנת הגרפים), או שחסר משהו בחבילה שהורדתי.
דרך אגב, לפחות לפי האתר שלהם, טרנסאקט לא נמצא בין הברוקרים אליהם ניתן להתחבר מהתוכנה.

המון תודה על העזרה!
 

KobeRider

New member
עוד תשובות

1. MC עולה בין 70 ל-100 דולר בחודש, תלוי בזמן ההתחייבות שלך. אני זוכר שפעם היתה להם גרסא בחינם, שמאפשרת מסחר סימולציה ובלי אפשרויות של אינדיקטורים וסיסטמים אישיים. כלומר שימוש רק בסטנדרט [ויש להם מאגר די גדול]. אני לא מוצא את הגרסא הזו עכשיו באתר, אז אולי היא חבויה או שהם ביטלו אותה. שלח הודעה בפורום שלהם.

2. EL זה קיצור של Easy Language, שפת התכנות של TS ו-MC, ועוד כמה תוכנות מסחר שתומכות בזה. אני אישית מוצא אותה די פרימיטיבית לעומת ה-C# של NT, אבל אין אינדקטור או סיסטם בעולם שלא נכתבו ב-EL.

3. "כל ברוקר" היתה הגזמה מצידי. הרשימה המלאה של MC נמצאת כאן: http://www.multicharts.com/brokers/
הרשימה המלאה של NT היא כאן: http://www.ninjatrader.com/partners
בכל מקרה, קשה לחשוב על אופציה עדיפה מ-IB כברוקר, אלא אם יש לך צרכים מיוחדים שאתה לוקח בחשבון. לא מצאתי שם את הברוקר שחיפשת.

4. הגרסא חינם של NT תומכת בכל האופציות חוץ ממסחר חי [במקום זה הוראות המסחר מתבצעות בסימולציה]. אם אתה צריך רק גרפים, אז אין בעיה להשתמש בזה. רק אל תשכח שהדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לחבר את התוכנה למקור מידע. אם אין לך חשבון ברוקר/דאטה שהתוכנה יכולה להתחבר אליו, תשתמש בחינמים של יאהו וגוגל [בעיקוב של כמה דקות, תלוי בבורסה].
 
שוב תודה. דאטה בדיליי לא טוב לי

האם יש אופציה חינמית ל-RealTime Data?
האם בין היתרונות של IB נמצא גם מחיר נמוך?

אגב, הסיבה שאני מתמקד במחיר היא שבאמת כל מה שאני צריך זה תוכנת גרפים אמינה. אני לא צריך תמיכה בשפות תיכנות או כל מיני אופציות מתקדמות כמו מרקט פרופייל.

עד כה המסקנה שלי ממה שכתבת היא שעדיף לי ללכת על NT (כי הם בחינם) ולמצוא ספק דאטה זול ואמין.
נכון?

תודה רבה!
 

KobeRider

New member
אין ריל טיים בחינם

לפחות לא לתוכנות במסחר ודומיהם [יש באתרים כמו יאהו ו-MSN וגוגל, רק לממשק הווב].

כן, IB יהיה בין המחירים הנמוכים ביותר שתמצא. יש להם מינימום חודשי שמתבטל בהתאם לפעולות.

בכל מקרה, אם השילוב שאתה צריך זה דאטה ותוכנת גרפים אז. IB יכולים לתת לך דאטה [יש ביקורת על איכות המידע שלהם, אבל אני מניח שזה יהיה לך בסדר]. ותוכנת גרפים שתתחבר ל-IB. כמעט כולן מתחברות, אז פשוט תנסה כמה שמתאימות לך.
אני משתמש ב-NT, אבל לא כל כך אוהב את הגרפים שלהם. אני לא צ'ארטיסט אז אין לי בעיה עם זה.
 
אני חייב תוכנת גרפים של...

נינג'ה, מולטי טריידר או טרייד סטיישן. לפי הלינק שנתת לי, IB הם פרטנר של NT - אז אני מקווה שאפשר לרכוש מהם שירותי אספקת נתונים לגרפים של NT.

תודה רבה על כל העזרה!
 

קרלטון

New member
יש את הטריק הסטנרדטי

של לפתוח שם חשבון מינימלי עם 5,000 דולר ואז לעמוד בתנאים הדרושים לקבלת הפלטפורמה בחינם, שהם ביצוע פעולה על 5,000 מניות בחודש. אם אתה עושה את זה בחוכמה, העלות תהיה עמלות של עשרות דולרים בחודש.
 

קרלטון

New member
אפשר להעביר... בחשבון האחר התנאים טובים יותר?

עבדתי עם TS במשך כשנתיים פלוס והפלטפורמה באמת נוחה מאוד ומאפשרת לעשות בקלות דברים שבמקומות אחרים תצטרך לשבור את הראש די הרבה (ולשלב כלים שונים) כדי לקבל. היו לי די הרבה בעיות עם יציבות הדאטה, וב-TS אתה לא יכול לעבוד עם דאטה חיצוני, רק שלהם, ואופי המסחר שלי באותו זמן הכתיב צורך במערכת יציבה יותר, אז בשלב מסוים אמרתי להם שלום.
 
למעלה