Trader Joe´s

Trader Joe´s

אם יש בקרבתכם חנות מכולת של Trader Joe´s - תעזבו הכל ותרוצו. המקום הכי מגניב לקנות אוכל בארה"ב. מוצרים מעולים ומיוחדים במחירים מצחיקים. הנה הלינק לרשימת הסניפים. נא להודות לי באופן אישי...

Yaniv-DC

New member
גילה את אמריקה...

בוקר טוב, מפליא שגרגרן כמוך מגלה רק עכשיו את הג´ו... אתה הולך להוא בויסקונסין AVE או ברוקוויל?

אני פשוט במצב רוח של SHARING...

לשאלתך, בד"כ לסניף בויסקונסין. אז רגע, מה הפייבוריטים שלך?

Yaniv-DC

New member
אז ככה...

טריידר´ז ג´ו בויסקונסין תמיד נחמד, סיריאל ומיצתפוזים נורא זולים שם בלי כרטיסי ביי אנד שמונוס. כשאתה רוצה מבחר של ירקות מכל מיני מקומות בעולם - פרש פילדס. לכל דבר אחר הוא נורא יקר, סירקות הוא דווקא די זול. כשאני רוצה מלפפונים בגודל הישראלי המוכר - אני הולך ליקטא לא רחוק מהקיבוץ, בקונגרשיונאל בצומת עם רוקוויל פייק. יש להם גם פיתות עם זעתר, לבנה משובח, בקלוות וגם... מלפפונים חמוצים וזיתים מישראל ומאיראן... מבחר עצום של גבינות טובות ומוצרי כאילו-פרימיום טובים ולא יקרים, מבחר לחמים חביב יש ב"שניידר" בסילבר ספרינג (רחוב 16 וסקונד אבניו נדמה לי), חנות חביבה למדי אך לא הייתי יוצא מגדרי להגיע לשם. עכשיו בדופונט אין לי אלא להסתפק בסייפווי (שם קצת מצחיק לאחרונה...), אבל איפה שאני מלמד יש טריידר אז מדי פעם אני עוד קונה שם...

Yaniv-DC

New member
נו מה לעשות...

מוצרי פרימיום בזול יש לי במקומות קרובים יותר... אפשר למצוא גם את שופרס, שהם גם עשירים במגוון ובמחירים זולים מהג´יינט והסייפווי ובלי שום כרטיס.

בחייך, כל הרעיון של TJ זה המיוחדים

כמו הKEY LIME PIE, צימוקי שוקולד, קליפורניה רולס, חמאת שקדים, גרנולה פקאן, האוכל ההודי, וכו´ וכו´... יניב, פנה שעה שעתיים וסרוק את המדפים.

Yaniv-DC

New member
מממ... אבל סרקתי

ושום דבר לא שבה את ליבי... חוצמזה מי עושה עכשיו קניות? עכשיו מזמינים אוכל הבייתה, יש סנייפר, לא סיפרו לך?

Michal7

New member
המון תודה!

ואללה, מקס, שיחקת אותה! אני ובעלי הלכנו לסניף הקרוב אלינו, ובאמת המון דברים ברמה ובמחירים סבירים! האמת, אפילו רק בשביל השקדים והאגוזים שווה לבוא. יותר זול אפילו מהזמנה דרך האינטרנט! איזה כיף! חבל רק שהבשרים שם כל כך יקרים... ואין הרבה מבחר של ירקות ופירות. אבל, בכל זאת, זה יופי של מקום, ואני יודעת שאנחנו לפחות, נחזור. שוב, המון תודה, מקס! יום נפלא לכולם/ן (ולבשורות טובות!), מיכל פיניקס, אריזונה

למעלה