Tracking number ב USPS - שאלה...

nimrodakar

New member
Tracking number ב USPS - שאלה...

שלום לכולם, יש לי מס' טארקינג נאמברס לארה"ב חלקם הגיעו ליד וכל המידע מופיע באתר של USPS אך יש לי מקרה מוזר עם 2 קונים הראשון קיבל את המוצר אבל באתר של USPS רשום : Label/Receipt Number: RR75 xxxx xxxx There is no record of this item. מדוע הוא קיבל את החיבלה וזה לא התעדכן? הוא קיבלת אותה מלפני שבוע ( וכן בדקתי כל יום הימים לפני שהוא קיבל את החבילה וגם כל יום אחרי והסטטוס לא השתנה מעולם) ? הקונים השני גם הוא מארה"ב ושוב לא ניתן לאתר את מס' הטראקינג אני מקבל את אותה ההודעה - עברו 30 ימים מאז ששלחתי את החבילה והוא אומר שלא הגיע ( כל שאר החבילות הגיעו תוך 9-16 ימים לארה"ב ושלחתי הרבה.. ) מב עלי לעשות בנידון הזה? לפתוח איזושהי תלונה בדואר ? אשמח לעצה טובה. תודה ויום וטוב.

ozitex

New member
USPS

אתר טרקינג נחמד אבל עם בעיה אחת- הוא מתעדכן בקושי, כנראה מפאת כמויות הדואר הענקיות שעוברות בו. ולכן יש מצב שחבילה המדוויחת כי היא לא יצאה בכלל כבר בדרך, או אפילו הגיעה ללקוח. לסיכום, אין לסמוך עליו.

nimrodakar

New member
אוקיי ומה לעשות עם....

מה אני אמור לעשות אם המוצר לא מגיע ליעד כבר 30 ימים שכל השאר הגיעו תוך 7-16 יום לארה"ב ?

jepe

New member
אל תסתמך על USPS

אם המוצר לא יגיע ליעדו אתה תשמע את זה מהלקוח. ככה שמההחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע. אני גם שלחתי מלא חבילות לארה"ב ולא היה עליהן שום מעקב מרגע שעזבו את הארץ,עם אותה הודעה כמו שלך...שאין פרטים וכו'... אבל כל החבילות הגיעו. זמן ממוצע 3 שבועות,הכי הרבה חודש ושבוע.

nimrodakar

New member
מה עושים הלאה?

עברו 30 ימים והמוצר לא הגיע ללקוח יש לי מספר טראקינג נאמבר שלא מתעדכן באתר של USPS , מה עושים עכשיו במקרה ויעברו 40 ימים...

למעלה