Track מצויין שמצאתי עכשיו

bomber888

New member
Track מצויין שמצאתי עכשיו

http://www.deezer.com/track/3754841 יש לי שאלה... אני מפסיד כבר הרבה שעות עבודה, כבר היום הרביעי שלי בבית, מישהו יכול לומר לי מה הזכאות שלי לימי מחלה?

bomber888

New member
אוף, לא טוב לי

הרגשה כזו מגעילה... כזה ריק שקשה לתאר...

אמא11

New member
היי בומבר יקר../images/Emo24.gif

אני חושבת שבקשר לימי מחלה פשוט תבדוק באינטרנט. יש מס' ימי מחלה קבוע בשנה שלגביהם אתה יכול לקבל תשלום. האם עד היום נעדרת הרבה פעמים? לדעתי דוקא שהות ממושכת בבית (ארבעה ימים) נראית "אמינה" יותר. מה התכניות שלך לגבי מחר? אתה יכול למשל ללכת לחצי יום בלבד, כי כביכול היית חולה וניתן לחזור לעבודה, אחרי מחלה, בהדרגה. נסה לחשוב מה יאפשר לך ללכת לעבודה? ובומבר - מה יהיה עם הסמים? אני מנסה לא להטיף ולא להתערב אבל הסמים ממש ממש לא תורמים להטבה, ולהיפך - יגיע רגע שהם יעצימו את האוסידי. סתם נקודה למחשבה. חיבוק גדול ואני מקוה שהיום יהיה יותר טוב. תודה על הסרט, צחקתי. שמתי בקישורים, בשונות. תמי

bomber888

New member
היי תמי

סמים? את חושבת שאני רציני בעיניין? חח בחיים לא נגעתי בסם כלשהו למעט אלכוהול שאני שותה לעתים רחוקות. אני חייב ללכת מחר, כבר הפסדתי כ-40 שעות עבודה רק בחמשת הימים האלו (גם שישי), בנוסף לשבוע שעבר שבו גם הייתי יום וחצי בבית עקב שפעת. אני לא רוצה להפסיד עוד שעות... אני אראה אם אני אוכל להגיע להסדר כלשהו עם דוד שלי שהוא המעסיק. עד היום מעולם לא ביקשתי תשלום כלשהו על ימי מחלה כי כמעט ולא נעדרתי וגם אם כן אז ליום-יומיים. אני מקווה שיהיה יותר טוב בהמשך... אני עדיין לא מרגיש הכי טוב.

למעלה