Tower Records

NuckBunnies

New member
Tower Records

אז שמעתי שיש שם קומיקסים. חדשים. בסניף בבניין האופרה בטיילת של ת"א. היות שהייתי קרוב לשם, קפצתי לביקור. ומה יש? כמה חוברות. ממש לא הרבה. והן גם מעולם הקומיקס, ככה שאפשר להשיג אותם ישירות מעולם הקומיקס ביותר זול (חוברת בעולם הקומיקס - בערך 13-12 ש"ח. בטאוור - 18). אבל מה נחמד? יש שם חוברות לא ממש ישנות, אבל כאלו שכבר קשה להשיג. כמו Amazing Spider-Man #36, Ultimate Spider Man #8 ועוד כמה. חוץ ממספר מועט של חוברות, יש גם כמה TP. כאן כבר יש יותר מגוון, ואפשר למצוא כמה דברים של פריצ´ר, ראמה 2/1, סאנדמן וכו´. המחירים גבוהים, אבל עדיין נחמד. הם לא מתכוונים לעדכן את המלאי, ככה שזה מה שיש. חבל. דווקא לפי דעתי להוסיף מחלקה (לא ענקית) של קומיקס למין כזה חנות ענק של דיסקים-די וי די-ספרים יכול להיות ממש טוב. ואם ינהלו אותה כמו שצריך, גם ריווחית. ומה דעתכם? איך אתם הייתם מתחילים חנות ריאלית של קומיקס? סניף קטן, שיתפתח לרשת גדולה? תוסף לעולם הירחונים? מה שהצעתי? NuckBunnies

illustrator

New member
המממ....

מה רע בחנות קטנה (ומגניבה), איפה שהוא במרכז. ושוב השאלה, כמה אנשים כבר יגיעו לחנות, ובאיזו תדירות??? (כדאי לי ללכת על זה...?)

NuckBunnies

New member
לא נראה לי שאנשים יבואו אל זה מיד

היות שחנות קטנה במרכז לא מעניינת אנשים מהדרום או צפון שיכולים לקבל כל חוברת שהם רוצים בכך שיזמינו מחנות און ליין ויגיע להם דרך הדואר. לפי דעתי פתיחת מחלקה באיזה רשת חנויות כמו טאוור רקורדס וכדומה יצליח יותר. גם זה מתאים לאופי החנות, וגם לא דורש פתיחת חנות ולכן הסיכון נמוך הרבה יותר. כמו כן, הקומיקסים יחשפו להרבה יותר אנשים שלא בהרכח יודעים הרבה על קומיקס. עם הזמן קהל הצרכנים יוכל לגדול וכך המחלקה. NuckBunnies

illustrator

New member
ואומרים לי שאני אופטימי...

גם אם פותחים מחלקה בטאוור, זה יתחיל רק באחד הסניפים הגדולים. יש לך מושג כמה חוברות צריך להזמין בשביל לשווק את הקומיקס בפריסה ארצית???? ובקומיקס, שלא כמו בשאר סוגי הספרים/מגזינים, לא ניתן להחזיר למוציא לאור חוברות שלא נמכרו. אז אם כבר מתחילים בסניף אחד, למה להתמודד עם הביורוקרטיה של טאוור. הרי גם הם ירצו להרוויח. ולכן אני חוזר להצעתי המקורית, של חנות שמוקדשת רק לקומיקס (ואולי עוד כמה פריטים הקשורים לקומיקס). כאשר בהמשך, תהיה אופציה לפתוח עוד סניפים, על בסיס ההצלחה שתהיה לחנות הראשונה. אבל, נכון לעכשיו, רק לחנויות וירטואליות יש סיכוי סביר להצליח.

NuckBunnies

New member
מה שאני אומר

זה באמת רק באיזה שלוש-ארבע סניפים ראשיים וגדולים. ולאט לאט לבנות את זה. אם פרסום מתאים (בפורומים וכדומה), מבחר נחמד (אשר יהיה תלוי בידע של מנהל המחלקה) ומחירים טובים, אז זה אפשרי. הסיכון הכספי היחסי לרשת כמו טאוור רקורדס הוא ממש קטן, והם יכולים להרוויח קהל לקוחות חדש. NuckBunnies

hulk

New member
שאלה

קשה לדעת מה ילך בארץ הזאת ואני בטוח שקשה לפתוח חנות של קומיקס ככה אם אתה שואל אותי זאת הסיבה שיש רק חניות ברשת אבל אני לא מסכים איתך בעניין שאתה רוצה לראות חוברת אם אתה קורא חדש אני מסכים איתך אבל בתור קורא ותיק אולי לא..אבל צריך לעשות משהו בענין יש פה פוטנציל אדיר אני חושב שיש חברה (חדשה )אחת פה שמתחילה לעשות גלים ונראה לי שהם יצליחו אבל צריך לחכות ולראות

NuckBunnies

New member
אמממ

א. תשתמש בפאקינג סימני פיסוק. אי אפשר לקרוא ככה. ב. מה בדיוק אתה שואל? ג. איזו חברה בדיוק?

למעלה