גאד דמט! למה את גר בארה"ב ואני לא??!?! אוף!!!!!!!
R Riot girl69 New member 13/10/04 #20 נצל"ש מוזר.. כשהיה אפשר לשמוע באתר של MTV את הדיסק שלהם, היה שיר כזה שנקרא underneath this smile ומשום מה הוא נעלם אין אותו בדיסק, וזה לא שהוא שיר בונוס או משהו. מישהו יודע משהו בקשר לזה? או שבכלל אני היחידה ששמה לב?
נצל"ש מוזר.. כשהיה אפשר לשמוע באתר של MTV את הדיסק שלהם, היה שיר כזה שנקרא underneath this smile ומשום מה הוא נעלם אין אותו בדיסק, וזה לא שהוא שיר בונוס או משהו. מישהו יודע משהו בקשר לזה? או שבכלל אני היחידה ששמה לב?
B brody armstrong New member 14/10/04 #31 אוי לא שמתי לב שהתבלבלתי...../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif
K Knotted String New member 14/10/04 #24 כי הם טעו...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif לשיר הזה לא קוראים Underneath this smile, קוראים לו Ghost of you. אין לי מושג איך הם התבלבלו, אבל כך או כך, זה שיר שווה בטירוף.
כי הם טעו...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif לשיר הזה לא קוראים Underneath this smile, קוראים לו Ghost of you. אין לי מושג איך הם התבלבלו, אבל כך או כך, זה שיר שווה בטירוף.
S sha na na revol New member 14/10/04 #27 לא כי האלבום הודלף ואז או שלא היה להם את כל המידע, או שהם השתמשו בכותרות סקיצות.