TOSHIBA - SATELLITE CORE 2 DUO

TOSHIBA - SATELLITE CORE 2 DUO

עשיתי חיפוש על SATELLITE בפורום, ולא מצאתי את המידע שחיפשתי. רוצה לקנות את המחשב הנייד TOSHIBA מסך 17 SATELLITE CORE 2 DUO 250GB 2048M דגם P200-15N פרטים טכניים מחשב נייד בעל מסך ענק של 17 אינץ בטכנולוגיית TRUEBRIGHT מעבד Intel Core™2 Duo Processor T7100,1.8GHz 800MHz 2MB זיכרון בנפח ובמהירות גבוהים 2048MB מהירות 667MHz דיסק קשיח ענקי 250GB SATA II כונן צורב DVD-RW drive, כרטיס מסך חזק ATI Mobility Radeon™ HD 2600 supporting HyperMemory™ technology תקשורת אלחוטית מהדור החדש Wireless LAN 802.11a/b/g/Draft-N תקשורת מתקדמת Bluetooth® רמקולים מקצועיים Harman Kardon וכרטיס סאונד מתקדם Dolby® Sound Room ייחודי לנייד זה- מצלמה ומיקרופון מובנים בנייד עצמו. קורא כרטיסי זיכרון 5 ב 1 מגיע עם מקשי מולטימדיה ייחודים- מקדלת מלאה 105 מקשים!!! מערכת הפעלה vista home premium - כולל מדיה סנטר!! 6 - USB 2.0 12 חודשי אחריות בינלאומית. מתנה... תיק למחשב נייד מתנה! מחיר קבוצתי: ₪7,249 36 תשלומים" הצרכים שלי - כתיבת ספרים - גלישה באינטרנט, כתיבה בעברית ואנגלית וכדומה - ניהול אתר אינטרנט (עבודה עם ממשק ניהול) - שמיעת מוזיקה - השימוש יהיה לפעמים מחוץ לבית (האם הסוללה תחזיק מספיק זמן?) - אני עובדת הרבה עם המחשב ושאלה כללית האם מישהו קנה אותו ומשתמש בו? אם כן, איך הוא עבורך? תודה רבה
מיכל

עוד משהו שלא היה לי ברור...

אני רגילה לעבוד עם עכבר. מהזה "מקשי מולטימדיה ייחודים- מקדלת מלאה 105 מקשים" ומה מחליף את העכבר במחשב הזה? ואם אפשר לחבר עכבר בקלות?

kobi 23

New member
תשובות

לגבי "מקשי המולטימדיה" מדבר כנראה במס' מקשים שמאפשרים לך להגביר/להקטין ווליום , דפדוף קדימה/אחורה באינטרנט וכו' נחמד אבל ממש לא קריטי. לגבי המחשב , הוא יקר בהרבה ממה שאת צריכה ואת בשקט יכולה לקנות מחשב גם בחצי מחיר. המחשב הזה הוא מחשב מולטימדיה ומיועד בעיקר למשחקים ולתוכנות גרפיקה מורכבות. ממליץ לך לבדוק את אחד מדגמי הלטיטיוד של דל (סדרה עיסקית) או אפילו אינספירון ,את סתם זורקת 7K לריק

תודה ../images/Emo13.gif

חשוב לי מאד מסך 17" וחשוב לי שהמחשב יעבור מהר! שיהיה מספיק זיכרון למסמכים כבדים
שיהיה עמיד וישמש אותי טוב, שיחזיק לזמן ארוך. אני לא רוצה לקנות מחשב זול שתוך שנתיים כבר יעבוד ממש לאט. הדבר שאני לא יכולה לסבול במציאות שלי
זה מחשב שעובד לאט. אז שהוא יהיה חזק. דגמי הלטיטיוד של דל - אתה יכול לתת שם של דגם לדוגמה?

kobi 23

New member
אם חשוב לך מסך גדול

אני לא בטוח אם יש שיווק מסודר של מחשבים מסדרה עיסקית עם מסך גדול כ"כ. יש את הDELL Vostro 1700 אבל אם משווקים אותו בארץ המחיר שלו בטוח יהיה גבוהה מהמחיר של המחשב שלך. קחי בחשבון שמחשב בעל מסך כ"כ גדול לא יהיה פרקטי לנשיאה ממקום למקום אלא ישמש כתחליף שולחני.משקל של מחשב כזה אמור להיות מ3.70 ק"ג צפונה (וזה המון) אם את לא צריכה לשאת אותו ממקום למקום אלא שישאר במקום אחד אני ממליץ לך על וויתור מחשב נייד ולרכוש במקום זאת מחשב נייח וכך לקבל המון ייתרונות: מחיר , אפשרות שדרוג רחבה בעתיד , אמינות וכו'. הייתרון היחיד שיהיה למחשב נייד כזה הוא במקום על השולחן. או שתוותרי על עניין המסך ותקני מחשב עם מסך סטנדרטי. עוד הצעה , שדווקא לדעתי הכי טובה , לקנות מחשב נייד טוב ב5000 ש"ח עם מסך סטנדרטי ובנוסף לקנות מסך רגיל באיזה גודל שתרצי 17''-22'' ולחבר אותו למחשב נייד וכך תהני מכל העולמות ואפילו ישאר לך עודף מהכסף שחסכי

kobi 23

New member
ועוד משהו חשוב מאוד

במחשב שכתבת האחריות היא בסה"כ לשנה !!!! כ"כ הרבה כסף לאחריות כ"כ בסיסית.... ממליץ לך על רכישה של אחד מדגמי הDELL לטיטיוד שאיתם את אמורה לקבל 3 שנות אחריות.

חיפשתי בוואלה שופס,

שם אני מתכוונת לקנות, ועוד לא מצאתי את הדגמים של ה-latitude. ממשיכה לחפש

kobi 23

New member
תנסי פה

http://www.notebookclub.co.il/ יש להם מלאי גדול של מחשבי דל ,

kobi 23

New member
ולגבי העכבר

ברוב המחשבים הניידים יש משטח קטן איתו את מעבירה את האצבע ומתחתיו יש שניים או שלושה כפתורים (במקום הכפתורים בעכבר הרגיל) דרושה הסתגלות קצרה עד שמתרגלים. בכל מקרה את תמיד יכולה לחבר עכבר רגיל למחשב

kobi 23

New member
ולגבי "מקלדת מלאה"

ככל הנראה הם מתכוונים לכך שפריסת המקשים היא כמו במקלדת רגילה עם מקשי הספרות בצד ימין. לרוב המוחלט של המקלדות אין מקשים אלו. שוב , לא קריטי ולא הכרחי , נחמד אך לא יותר מזה

למעלה